Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες για Ρόμα, Νάπολι και Φιορεντίνα (video)

Σέριε Α: Νίκες για Ρόμα, Νάπολι και Φιορεντίνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2015 18:52
Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες πανηγύρισε η Ρόμα, η οποία κέρδισε με 2-1 την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και μείωσε ξανά στο -7 τη διαφορά της από την κορυφή. Εντός έδρας νίκες για Νάπολι (3-1 την Ουντινέζε) και Φιορεντίνα (3-2 την Αταλάντα).

Παρά τις απουσίες, η Ρόμα κέρδισε με 2-1 την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες στη Σέριε Α.

Οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 37’ με γκολ του Λιάιτς, έπειτα από ωραία ασίστ του 18χρονου Βέρντε. Η Κάλιαρι πίεσε στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τσοπ, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές τετ-α-τετ με τον Ντε Σάνκτις αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Η Ρόμα γλίτωσε την ισοφάριση και στο 85’ «κλείδωσε» τη νίκη, με τον Βέρντε να βρίσκει τον Παρέδες και αυτός με ωραίο σουτ «έγραψε» το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 90+4’ με κεφαλιά του Μ’ Ποκού.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Τοροσίδης και Χολέμπας, ενώ ο Μανωλάς ήταν τιμωρημένος.

Νίκες για Νάπολι, Φιορεντίνα, νέα απώλεια για Σαμπντόρια


Σέριε Α: Νίκες για Ρόμα, Νάπολι και Φιορεντίνα (video)
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Νάπολι, η οποία κέρδισε με 3-1 την Ουντινέζε στο «Σαν Πάολο» και διατήρησε το -4 από την 2η Ρόμα.

Οι «παρτενοπέι» πήραν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Μέρτενς να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό, ενώ στο 21’ ο Γκαμπιαντίνι «έγραψε» το 2-0, πετυχαίνοντας το 9ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τερό κατάφερε να μειώσει στο 27’ για την Ουντινέζε, ωστόσο ο ίδιος στο 59’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέρτενς.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το 3-1 να μένει μέχρι το φινάλε και την Νάπολι να διατηρεί την απόσταση τεσσάρων βαθμών από την Ρόμα. Βασικός αγωνίστηκε ο Καρνέζης, ενώ ο Κονέ έμεινε εκτός αποστολής.

Με γκολ του Πασκουάλ στο 89’, η Φιορεντίνα κέρδισε με 3-2 την Αταλάντα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση με 35 βαθμούς.

Η Αταλάντα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 9ο λεπτό με τον Ζαπακόστα ωστόσο η Φιορεντίνα έφερε… τούμπα το ματς με τέρματα των Μπασάντα (18’) και Νταμάντι (76’).

Στο 83’ ο Μποακί εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και ισοφάρισε σε 2-2, όμως στο 89’ ο Πασκουάλ χάρισε τη νίκη στη Φιορεντίνα, η οποία ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση.

Ακόμα μια απώλεια για την Σαμπντόρια, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σασσουόλο στη Γένοβα και ισοβαθμεί με τους «βιόλα» στην 4η θέση, ενώ η Έμπολι κέρδισε με 2-0 την Τσεζένα και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.