Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Κέιν έκρινε το ντέρμπι! (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Κέιν έκρινε το ντέρμπι! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2015 16:43
Με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει δύο γκολ (56’, 86’), η Τότεναμ κέρδισε με 2-1 την Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και προσπέρασε τους «κανονιέρηδες» στη βαθμολογία. Προηγήθηκαν με Οζίλ (11') οι «κανονιέρηδες», στην 3η θέση η ομάδα του Ποκετίνο!

Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Χάρι Κέιν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Τότεναμ κόντρα στη Άρσεναλ. Οι «πετεινοί» επικράτησαν με 2-1 των «κανονιέρηδων» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ανέβηκαν προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Άρσεναλ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό με γκολ του Μεσούτ Οζίλ, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στην Τότεναμ. Οι «πετεινοί» είχαν απειλήσει στο ξεκίνημα του αγώνα με σουτ του Κέιν που απόκρουσε ο Οσπίνα, ενώ ο Ρόουζ είχε δύο πολύ καλές στιγμές με σουτ (13’, 21’) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Κέιν έκρινε το ντέρμπι! (video)
Οι «κανονιέρηδες» άντεξαν την πίεση της Τότεναμ στο πρώτο μέρος και στο 50’ έφτασαν κοντά σε 2ο γκολ, με τον Γιορίς να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Καθόρλα. Επτά λεπτά μετά όμως ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κέιν πήρε το… ριμπάουντ σε απόκρουση του Οσπίνα και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά το γκολ, το παιχνίδι πήρε… φωτιά, με την Τότεναμ να είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ντεμπελέ (59’) και Μπενταλέμπ (65’) για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο οι δύο άσοι των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Οσπίνα.

Στον αντίποδα, η Άρσεναλ «άγγιξε» το 2-1 στο 61’, με τον Γιορίς να διώχνει με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Γουέλμπεκ, ενώ στο 74’ ο Ζιρού δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον συμπατριώτη του.

Τελικώς στο 86’ ο Χάρι Κέιν «χτύπησε» ξανά. Ο 21χρονος άσος με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην Τότεναμ, η οποία ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση, ισοβαθμώντας στους 43 βαθμούς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε ο Χάρι Κέιν (12 στην Πρέμιερ, 7 στο Γιουρόπα Λιγκ, 3 στο Λιγκ Καπ) και συνεχίζει να πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.