Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Διέλυσε τη Ρεάλ η Ατλέτικο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Διέλυσε τη Ρεάλ η Ατλέτικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2015 18:51
Θρίαμβος για την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» διέλυσαν με 4-0 την Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μπήκαν στο «κόλπο» για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μειώνοντας στο -4 τη διαφορά τους από την κορυφή.

Την 4η νίκη της κόντρα στη Ρεάλ πανηγύρισε τη φετινή σεζόν η Ατλέτικο! Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τη «βασίλισσα» στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μείωσε στο -4 τη διαφορά της από την κορυφή, παραμένοντας μάλιστα αήττητη για 6ο σερί παιχνίδι κόντρα στη συμπολίτισσα!

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν στη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού!

Στο 14ο λεπτό ο Τιάγκο νίκησε με σουτ τον Κασίγιας (φέρει ευθύνη στο γκολ), ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Σαούλ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, σκοράροντας με ανάποδο ψαλίδι!

Η Ατλέτικο είχε την πλήρη υπεροχή, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την Ρεάλ στο πρώτο μέρος και στο 37’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Κεντίρα.

Ο Γερμανός μέσος έδωσε τη θέση του στον Χεσέ στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο η αλλαγή του Αντσελότι δεν βοήθησε τη Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν την υπεροχή, δημιούργησαν τρεις καλές ευκαιρίες με τον Γκριεζμάν και τελικώς στο 67’ ο Γάλλος άσος κατάφερε να βρει δίχτυα με κοντινή προβολή, έπειτα από κεφαλιά-γύρισμα του Σαούλ.

Η Ρεάλ, που έπαιζε με αρκετές απουσίες στην άμυνα (Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο), δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 89’ ο Μάντζουκιτς διαμόρφωσε το 4-0, σκοράροντας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τόρες.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της Ατλέτικο κόντρα στη Ρεάλ μετά τον Νοέμβριο του 1987, όταν οι «ροχιμπλάνκος» είχαν κερδίσει με το ίδιο σκορ τη «βασίλισσα».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.