Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντελ Πιέρο: «Ο Μπερλουσκόνι με ήθελε στην Μίλαν»

Ντελ Πιέρο: «Ο Μπερλουσκόνι με ήθελε στην Μίλαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2015 21:20
Στην αποκάλυψη πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιχείρησε να φέρει τον Ντελ Πιέρο στην Μίλαν πριν ο Ιταλός φορ φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, προχώρησε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Πολύ κοντά στο να υπογράφει συμβόλαιο με την Μίλαν το 1992 βρέθηκε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη «Gazzetta dello Sport». Μάλιστα όπως τόνισε, η μεταγραφή θα είχε ολοκληρωθεί αν οι απαιτήσεις της Πάντοβα δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές:

«Το 1992, πριν υπογράψω στη Γιουβέντους, ο Μπερλουσκόνι με ήθελε στην Μίλαν. Όμως ο αθλητικός διευθυντής της Πάντοβα ζητούσε πολλά χρήματα και τελικά πήγα στην Γιουβέντους», δήλωσε ο Ντελ Πιέρο, ο οποίος… αυτοπροτάθηκε στους «ροσονέρι»:

«Θα πω ένα πράγμα στον Μπερλουσκόνι: Είμαι ελεύθερος πλέον, οπότε αν με θέλεις… Ας αφήσουμε όμως τα αστεία. Είμαι χαρούμενος για το ενδιαφέρον του. Έχει αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο για τη Μίλαν και το ποδόσφαιρο».

«Γιουβέντους-Μίλαν όπως… Φέντερερ-Ναδάλ»


Ο Ντελ Πιέρο κλήθηκε να σχολιάσει και το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Μίλαν, το οποίο παρομοίασε σαν μια μονομαχία Φέντερερ-Ναδάλ στο τένις:

«Είναι ένα ντέρμπι όπως όταν ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Ράφαελ Ναδάλ στο τένις. Πρόκειται για μονομαχία ανάμεσα σε δύο πρωταθλητές και υπάρχει μεγάλη επιθυμία για τη νίκη» δήλωσε ο Ντελ Πιέρο ο οποίος προέβλεψε νίκη των «μπιανκονέρι» με 2-1.

Όσον αφορά το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο ίδιος «ψήφισε» Γιουβέντους, τονίζοντας: «Διαβάζω αρκετές κριτικές για τη Ρόμα όμως η πραγματικότητα είναι ότι η Γιουβέντους πραγματοποιεί ξανά μια εξαιρετική πορεία. Η συνέπεια της στα θετικά αποτελέσματα είναι αυτή που κάνει ξανά τη διαφορά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.