Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέφυγε με +7 η Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέφυγε με +7 η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2015 19:03
Η Τσέλσι κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και ξέφυγε με 7 βαθμούς στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Χαλ στο «Έτιχαντ», γλιτώνοντας μάλιστα την ήττα στο 90+2’ με γκολ του Μίλνερ! Νίκη στο 90+3’ για Σαουθάμπτον, 1-0 την ΚΠΡ!

Παρά τις απουσίες των Ντιέγκο Κόστα και Φάμπρεγκας, η Τσέλσι έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Άστον Βίλα και ξέφυγε με +7 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι «μπλε» δεν είχαν φύγει ποτέ με τρεις βαθμούς από το «Βίλα Παρκ» με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, ωστόσο όλα έδειχναν πως αυτό θα άλλαζε όταν ο Αζάρ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, σκοράροντας με ωραίο σουτ στο 8ο λεπτό.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, καθώς η Άστον Βίλα ανέβασε ρυθμό και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Οκόρε να «γράφει» το 1-1 από κοντά (πρώτο γκολ της Άστον Βίλα μετά από 659 λεπτά!).

Το γκολ των γηπεδούχων ανάγκασε την Τσέλσι να γίνει πιο επιθετική. Ο Μουρίνιο έριξε στο παιχνίδι τον Ρεμί αντί του κουρασμένου Ντρογκμπά, και στο 66’ ο Ιβάνοβιτς έδωσε για τη λύση. Ο Σέρβος αμυντικός έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από λάθος διώξιμο του Οκόρε και με τρομερό σουτ στην περιοχή ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μουρίνιο.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Άστον Βίλα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε και την Τσέλσι να ξεφεύγει με +7 στην κορυφή.

4η σερί απώλεια για Σίτι, νίκη στο 90+3' η Σαουθάμπτον


Πρέμιερ Λιγκ: Ξέφυγε με +7 η Τσέλσι!
Και αυτό διότι στο άλλο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Χαλ στο «Έτιχαντ» και γνώρισε 4η συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Οι «πολίτες» ήταν απογοητευτικοί στο πρώτο μέρος, με την Χαλ να είχε δοκάρι στο 16’ με κεφαλιά του Ελμοχαμαντί και τελικώς στο 35’ οι «τίγρεις» πήραν προβάδισμα μέσα στο «Έτιχαντ» με γκολ του Μέιλερ.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, όμως Τζέκο και Αγκουέρο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον ΜακΓκρέγκορ.

Ωστόσο στο 90+1’ ο Μίλνερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σκοτσέζου γκολκίπερ σώζοντας το βαθμό της ισοπαλίας.

Με γκολ του Μανέ στο 90+3’ η Σαουθάμπτον κέρδισε με 1-0 την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ» και ανέβηκε στην 3η θέση με 45 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την 2η Μάντσεστερ Σίτι και δύο περισσότερους από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε με 1-0 την Λέστερ εκτός έδρας, ενώ Σουόνσι και Σάντερλαντ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Λίμπερτι»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.