Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Επέστρεψε στις νίκες με Μενέζ η Μίλαν (video)

Σέριε Α: Επέστρεψε στις νίκες με Μενέζ η Μίλαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 18:00
Με τον Μενέζ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μίλαν κέρδισε με 2-0 την Ουντινέζε των Καρνέζη και Κονέ στο «Σαν Σίρο» και επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές. Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Φιορεντίνα (4-0 την Κάλιαρι) και Τζένοα (3-0 τη Τσεζένα).

Την πρώτη της νίκη μετά τις 19 Οκτωβρίου πανηγύρισε η Μίλαν, η οποία κέρδισε με 2-0 την Ουντινέζε και ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση με 21 βαθμούς.

Οι «ροσονέρι» ήταν καλύτεροι και στο 17’ κατάφεραν να σκοράρουν με κεφαλιά του Ραμί, με τη μπάλα να περνάει τη γραμμή, αλλά αυτό δεν κατάφερε να το δει ο διαιτητής, ακυρώνοντας το γκολ!

Η ομάδα του Ιντζάγκι συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 65’ κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι του Μενέζ, που κέρδισε ο Χόντα μαζί με την αποβολή του Ντανίλο, ο οποίος όμως δεν φάνηκε να ανατρέπει τον Ιάπωνα άσο, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 71’ με τον διαιτητή να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Εσιέν, όμως στο 75’ η Μίλαν «κλείδωσε» τη νίκη χάρη σε δεύτερο γκολ του Μενέζ, ο οποίος με ωραία ενέργεια και σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Καρνέζη.

Η Μίλαν είχε ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα γκολ, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τους «ροσονέρι» να φτάνουν τους 21 βαθμούς.

Εκτός από τον Καρνέζη, βασικός αγωνίστηκε και ο Κονέ, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει και αντικαταστάθηκε στο 76’.

3η η Τζένοα, τεσσάρα η Φιορεντίνα


Σέριε Α: Επέστρεψε στις νίκες με Μενέζ η Μίλαν (video)
Στην 3η θέση πέρασε η Τζένοα, η οποία κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Τσεζένα και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Η ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη (έμεινε στον πάγκο) κατάφερε να προηγηθεί με δύο γρήγορα γκολ των Μάτρι (4’) και Αντονέλι (7’), με τον δεύτερο να είχε και χαμένο πέναλτι στο 30’!

Ωστόσο στο 43’ ο Βολτα με αυτογκόλ «έγραψε» το 3-0 για τους Γενοβέζους που αγνοούν την ήττα από τις 28 Σεπτεμβρίου!

Μεγάλη νίκη και για τη Φιορεντίνα, η οποία διέλυσε με 4-0 τη Κάλιαρι στη Σαρδηνία. Δύο γκολ πέτυχε ο Φερνάντες (17’, 55’), ενώ Γκόμες (69’) και Κουαρδάδο (74’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Παλέρμο κέρδισε με 2-1 την ουραγό Πάρμα έχοντας ξανά σκόρερ τον ταλαντούχο Ντιμπαλά (έχει μπει στη μεταγραφική λίστα αρκετών μεγάλων ομάδων), ενώ στο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Έμπολι με την Αταλάντα






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.