Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Κόλλησε» η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: «Κόλλησε» η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2014 21:29
Τρίτη φετινή απώλεια για την Τσέλσι, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Σάντερλαντ και έδωσε την ευκαιρία σε Σαουθάμπτον και Σίτι να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή. Από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες, χάνει Τότεναμ ο Κόστα, που γλίτωσε την κόκκινη στο πρώτο μέρος.

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η Τσέλσι, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Σάντερλαντ, χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Σίτι που διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή.

Η Τσέλσι είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, ωστόσο δεν έβρισκε τρόπους για να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνας της Σάντερλαντ, η οποία δεν έδινε τον παραμικρό χώρο στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία των «μπλε» ήταν ένα σουτ του Γουίλιαν στο 17’ που τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων, οι οποίοι απάντησαν στο 35’ έχοντας δοκάρι με τον Βεργίνι.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, Ο' Σει και Ντιέγκο Κόστα είχαν έντονο καυγά με τον πρώτο να τον ανατρέπει άτσαλα και τον δεύτερο να απαντάει με κλωτσιά, γλιτώνοντας την κόκκινη (ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε κίτρινη σε κανέναν παίκτη).

Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με την Τσέλσι να είχε «φλύαρη» κατοχή απειλώντας μόνο με δύο σουτ των Μάτιτς και Ντρογκμπά που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Παντιλίμον.

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά, η Σάντερλαντ παραλίγο να κάνει τη ζημιά και να σπάσει το αήττητο της Τσέλσι, απειλώντας με δύο σουτ του Τζόνσον (82’, 88’) όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε για δύο ομάδες όπου στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις τους σε πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί 53 γκολ! Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο η Τσέλσι δεν κατάφερε να σκοράρει, με τους «μπλε» να χάνουν και τον Κόστα (συμπλήρωσε κάρτες) ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.