Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη για Ατρόμητο με… υπογραφή Ούμπιντες

Σούπερ Λιγκ: Νίκη για Ατρόμητο με… υπογραφή Ούμπιντες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2014 21:55
Με δύο υπέροχα γκολ του Ούμπιντες (21’, 50’), ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-0 τη Ξάνθη στο Περιστέρι και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση με 17 βαθμούς αγνοώντας ακόμα την ήττα στην έδρα τους.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ατρόμητο, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες ήταν ο Ούμπιντες ο οποίος με τρομερό σουτ στο 21’ έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του Σα Πίντο, ενώ ο ίδιος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 50’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 14’ με τον Ναπολεόνι για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ, με την Ξάνθη στον αντίποδα να είχε κάποιες καλές στιγμές με Καπετάνο (32’) και Κλέιτον (38’) για να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο. Μάλιστα στο 66’ ο δεύτερος έχασε τετ-α-τετ και την ευκαιρία να ξαναβάλει τους φιλοξενούμενου στο παιχνίδι, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Τρίτη η Καλλονή, ωραίο ματς χωρίς γκολ στη Λιβαδειά


Σούπερ Λιγκ: Νίκη για Ατρόμητο με… υπογραφή Ούμπιντες
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Καλλονής με τον Πλατανιά στη Μυτιλήνη, με τους γηπεδούχους να περνάνε στην 3η θέση με 19 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθούν στο πρώτο μέρος, όμως η μεγάλη φάση άνηκε στον Πλατανιά, με τον Τζίλβαν να αστοχεί από πολύ κοντά με κεφαλιά στο 29’.

Στην επανάληψη, η Καλλονή «άγγιξε» το γκολ στο 57’, έχοντας διπλή ευκαιρία με Αντέγιο και Καμαρά, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ισόπαλο 0-0 έληξε και το ματς του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά.

Το παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να είχαν ως καλύτερη το δοκάρι του Μιλοσάβλιεφ στο 76', ενώ ο Παναιτωλικός «άγγιξε» το γκολ στο 58’, με τον Σηφάκη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Βιγιαφάνες.

Στην 7η θέση με 14 βαθμούς ο Παναιτωλικός, με τον Λεβαδειακό να φτάνει στους 8 και την 15η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.