Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 17:04
Λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα από την Ατλέτικο, ο Ολυμπιακός ξέσπασε στην Κέρκυρα, την οποία κέρδισε με 4-0 εκτός έδρας και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο προσπέρασε προσωρινά στην κορυφή. Δύο γκολ ο Τσόρι (50’ πεν., 85’), Φουστέρ (19’) και Ελαμπντελαουί (58’) τα άλλα τέρματα.

Επέστρεψε στις νίκες μετά το εφιαλτικό βράδυ στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 4-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων και πέρασε προσωρινά στην κορυφή λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο παιχνίδι, δημιουργώντας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ευκαιρίες για να προηγηθούν με τους Κασάμι (7’ σουτ) και Μιλιβόγιεβιτς (11’ εκτέλεση φάουλ) ώσπου στο 19’ ο Φουστέρ «έγραψε» το 1-0 από κοντά μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μπενίτες.

Η ομάδα του Μίτσελ συνέχιζε να απειλεί για ένα δεύτερο γκολ, απειλώντας με σουτ των Κασάμι (24’, 42’), Μπενίτες (25’) και Φουστέρ (34’), με την Κέρκυρα στον αντίποδα να μην μπορούσε να ανησυχήσει σημαντικά την άμυνα του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ με πέναλτι του Τσόρι στο 50’, το οποίο υπέδειξε λανθασμένα ο Δημητρόπουλος. Οχτώ λεπτά μετά ο Ελαμπντελαουί «κλείδωσε» τη νίκη με δυνατό σουτ για το 3-0, με την Κέρκυρα να είχε καλή ευκαιρία για να μειώσει στο 68’ με σουτ του Ομπράντοβιτς που έδιωξε ο Ρομπέρτο.

Οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία για το 3-1 στο 75’, με τον Ρομπέρτο να νικάει σε τετ-α-τετ τον Σάντσεθ και στο 85’ ο Τσόρι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με ωραίο πλασέ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σέτκους. Μάλιστα ο Αργεντινός είχε ευκαιρία για χατ-τρικ στις καθυστερήσεις, ωστόσο η μπάλα μετά από πλασέ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.