Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με Ρόμπεν η Μπάγερν, ξέσπασαν Λεβερκούζεν, Σάλκε (videos)

Μπουντεσλίγκα: Με Ρόμπεν η Μπάγερν, ξέσπασαν Λεβερκούζεν, Σάλκε (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2014 19:55
Δυσκολεύτηκε κόντρα στη Χέρτα η Μπάγερν, όμως με ωραίο γκολ του Ρόμπεν στο 27’ έφυγε με τη νίκη (1-0) από το Βερολίνο και ξέφυγε προσωρινά με 10 βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Ξέσπασαν Λεβερκούζεν (5-1 τη Κολωνία) και Σάλκε (4-1 τη Μάιντς).

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς κέρδισε με 1-0 τη Χέρτα στο Βερολίνο και ξέφυγε με +10 στην κορυφή.

Το γκολ της νίκης για τους Βαυαρούς πέτυχε στο 27’ ο Ρόμπεν με ωραίο σουτ έπειτα από πάσα-τακουνάκι του Μίλερ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν απειλήθηκε και είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει δεύτερο γκολ, ωστόσο στην επανάληψη, με εξαίρεση δύο στιγμές με τον Λεβαντόφσκι, δεν ανησύχησε σημαντικά τους γηπεδούχους που προσπάθησαν στο φινάλε να ισοφαρίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ξέσπασαν Λεβερκούζεν και Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Με Ρόμπεν η Μπάγερν, ξέσπασαν Λεβερκούζεν, Σάλκε (videos)
Μεγάλη νίκη για τη Λεβερκούζεν, η οποία μετά την ήττα της από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, διέλυσε με 5-1 την Κολωνία στην έδρα της και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και πανηγύρισαν εμφατική νίκη. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ντρμιτς (79’, 88’) και Μπελαραμπί (26’, 90’), ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Τσαλχάνογλου (61’).

Εντυπωσιακή ήταν και η Σάλκε, η οποία μετά το βαρύ 5-0 στην έδρα της από την Τσέλσι, κέρδισε με 4-1 τη Μάιντς και ανέβηκε στην 6η θέση, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χούντελαρ που πέτυχε χατ-τρικ (9’, 25’, 61’) και έδωσε ασίστ για το ωραίο γκολ του Μπαρνέτα (54’). Μείωσε στο 44' ο Οκαζάκι, στον πάγκο έμεινε ο Καπίνο.

Εμφατική νίκη και για τη Βέρντερ, η οποία κέρδισε με 4-0 τη Πάντερμπορν, ενώ η Άουγκσμπουργκ «βύθισε» το Αμβούργο, το οποίο κέρδισε με 3-1 και ανέβηκε στην 4η θέση.

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.