Σαρρής: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί παραίτησης μου»

Σαρρής: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί παραίτησης μου»Ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε τα περί αποχώρησης του από την προεδρία της ΕΠΟ ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος πρόσθεσε πως κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα του νέου προπονητή.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο Γιώργος Σαρρής απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ΕΠΟ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα, ότι οι εκλογές της ομοσπονδίας είναι προγραμματισμένες για το 2016 και ότι όλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας:

«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Γνωρίζουμε καλά ότι και ο πρόεδρος και το ΔΣ εκλέγεται με συγκεκριμένα διαδικασία. Δεν έχουμε λάβει τέτοιου είδους μηνύματα από κάποιον. Και πάλι όμως σας λέω ότι όλες οι αποφάσεις δεν πρέπει να ληφθούν εν θερμώ».

Για τα όσα είχε πει πως αναλαμβάνει τις ευθύνες του και για τα σενάρια παραίτησης: «Εννοούσα ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής του Ρανιέρι… Οι εκλογές της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένες για το 2016. Και μάλιστα με ένα νέο καταστατικό το οποίο έχει κατατεθεί έχει εγκριθεί και από την UEFA και απλώς περιμένουμε την έγκρισή του. Είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας όλα».

Για το παιχνίδι με τη Σερβία και την επιλογή του Ρανιέρι: «Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα. Τα παιδιά έκαναν μια προσπάθεια μεγαλύτερη από τα άλλα παιχνίδια. Πρέπει όλοι να σκύψουμε επάνω στην Εθνική και να βοηθήσουμε να συνέλθει. Όταν είχα προσλάβει τον Ρανιέρι είχα πει ότι τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Και έτσι η επιλογή του Ρανιέρι κρίνεται λανθασμένη. Δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στην ελληνική πραγματικότητα ή εμείς στη δική του».

Για τον νέο προπονητή: «Με ρωτάτε για κάτι με το οποίο κανείς δεν έχει ασχοληθεί. Κανείς από την ομοσπονδία δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα του νέου προπονητή».

Για την απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων: «Αύριο θα ασχοληθούμε. Θα δούμε τι θα πει και η Σούπερ Λίγκα και θα λάβουμε και εμείς την απόφασή μας. Με μια απόφαση της Σουπερ Λίγκας ανάλογη με εκείνη της Football League θα το ξαναδούμε… το θέμα»
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: