1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Αρμενία

15/10/2019 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 409
3 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 31' Jensen Fredrik
  2. 40' Hambardzumyan Hovhannes

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 54' Adamyan Sargis
  2. 61' Pukki Teemu
  3. 76' Haroyan Varazdat
  4. 88' Pukki Teemu

      Προϊστορία

      15/10/2019 ΦινλανδίαΑρμενία 3 - 0
      26/3/2019 ΑρμενίαΦινλανδία 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,318,610 91.8%
      X
      € 67,607 4.7%
      2
      € 49,787 3.5%
      Over
      € 86,327 34.2%
      Under
      € 165,973 65.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      147 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Veritas Stadion, Turku
      Πέφτουν κορμιά στο Τάμπερε

      Πέφτουν κορμιά στο Τάμπερε

      Φινλανδία και Αρμενία αναμετρούνται στο Τάμπερε σε παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη στη μάχη που γίνεται για την 2η θέση. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν βαριά ήττα με 4-1 από τη Βοσνία και βρίσκονται μόλις στο +2 από τους Βόσνιους και τη σημερινή τους αντίπαλο, Αρμενία, η οποία τα θαλάσσωσε κόντρα στο Λιχτενστάιν και χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

      Στο κρισιμότερο παιχνίδι της στον όμιλο πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της και ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Κατώτερη καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πιέστηκε ασφυχτικά από τα πρώτα λεπτά και δέχτηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (29’, 37’, 58’, 73’), ενώ η αντίπαλος της είχε συνολικά 15 τελικές. Κατάφερε να μειώσει στο 79’ με τον Πογιανπάλο αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ ώστε να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Βόσνιους. Η αδυναμία της να κρατήσει μπάλα ήταν αυτό που της στοίχισε σε μεγάλο βαθμό, ενώ τα Μέσα της χώρας άσκησαν κριτική στον Κανέρβα για το γεγονός πως επέλεξε σύστημα 4-4-2 και όχι αυτό με τρεις στην άμυνα που χρησιμοποίησε απέναντι στην Ιταλία.

      Παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά βρίσκεται πλέον στο +2 από την 3η θέση όπου ισοβαθμούν Βοσνία και η σημερινή της αντίπαλος, Αρμενία, που «αυτοκτόνησε» κόντρα στο Λιχτενστάιν. Οτιδήποτε άλλο εκτός της νίκης θα αποδειχθεί καταστροφικό αποτέλεσμα για τους Σκανδιναβούς. «Θέλουμε δύο νίκες απέναντι σε Αρμενία και Λιχτενστάιν και θα δούμε τη θα χρειαζόμαστε την τελευταία αγωνιστική στην Αθήνα. Θέλω από τους παίκτες μου να παίζουν με μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα και περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Κόντρα στη Βοσνία δεν κάναμε ούτε τα βασικά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Κανέρβα.

      Αγωνιστικά Νέα: Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το ματς του Σαββάτου, ο στόπερ Αραγιούρι (Πάφος) και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του καλού εξτρέμ Λάπαλαϊνεν που δεν ταξίδεψε στη Βοσνία λόγω στομαχικών διαταραχών. Σε σχέση με τις κλήσεις του Σεπτέμβρη εκτός είναι ο φορ Κάριαλαϊνεν.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Χράντεντσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

      Αμυντικοί: Αράγιουρι (Πάφος), Γκράνλουντ (Ερεμπρο), Τοϊβιο (Χάκεν), Λ. Βάισανεν (Ντεν Μπος), Σ. Βάισανεν (Κιέβο), Πίρινεν (Τρόμσο), Ούρονεν (Γκενκ), Ραϊτάλα (Μόντρεαλ)

      Μέσοι: Καμαρά (Ρέιντζερς), Φόρσελ (Ελσίνκι), Λουντ (Μινεσότα), Γένσεν (Αουγκσμπουργκ), Σούλερ (Μινεσότα), Σόιρι (Εσμπιεργκ), Σκραμπ (Νόρκεπινγκ), Κάουκο (Εσμπιεργκ), Σπαρβ (Μίντιλαντ)

      Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Τούομινεν (Μπάτε), Πόγιανπαλο (Λεβερκούζεν)

      ΑΡΜΕΝΙΑ

      Πέταξε τεράστια ευκαιρία για να πιάσει την Φινλανδία στην 2η θέση του ομίλου, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας. Προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία με μακρινό σουτ του Μπαρσεγιάν (19’), πίεσε στη συνέχεια για δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο 51’ κινδύνεψε με την ισοφάριση, έπειτα από κακή αντίδραση της άμυνας. Δεν βελτιώθηκε στη συνέχεια και το πλήρωσε, με την αντίπαλο της να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 71’, εκμεταλλευόμενη την ασταθή επέμβαση του Χαϊραπετιάν και την νέα κακή αμυντική αντίδραση. Προσπάθησε να βρει απάντηση στο τελευταίο 20λεπτο αλλά η καλύτερη στιγμή της ήταν ένα παρ’ ολίγον αυτογκόλ που πήγαν να υποπέσουν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

      Αν μη τι άλλο απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, αφού αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών (σ.σ. Τον Νοέμβριο θα υποδεχτεί την Ελλάδα, ενώ λίγες μέρες μετά παίζει στο Παλέρμο με την Ιταλία) δεν της δίνουν πολλές ελπίδες για το όνειρο της πρόκρισης. Τουλάχιστον η ήττα της Φινλανδίας στη Ζένιτσα την κρατάει ακόμα στο κόλπο, αλλά θα χρειαστεί μόνο νίκη στο σημερινό, ώστε να ανέβει στην 2η θέση της βαθμολογίας και να διατηρεί ελπίδες για την υπέρβαση. «Αν παίξουμε όπως στο Λίχτενσταϊν, δεν θα έχουμε καμία τύχη» δήλωσε ο γκολκίπερ Χαϊραπετιάν.

      Αγωνιστικά Νέα: Στοίχισε η απουσία του σταρ μεσοεπιθετικού Μχιταριάν (Ρόμα), ο οποίος παραμένει εκτός και από το σημερινό. Παραμένουν εκτός οι χαφ Μκρτσιαν και Χοβνανισιάν.

      Η αποστολή

      Τερματοφύλακες: Αϊραπετιάν (Ουραρτού), Μπεγκλαριάν (Ντνίαπρο), Αβαγκιάν (Αλασκέρτ), Αϊβάζοβ (Ουραρτού)

      Αμυντικοί: Κ. Χοβνανισιάν (Ζετίσου), Χαρογιάν (Ουράλ), Χαμπαρντζουμιάν (Παραλίμνι), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Ισκχανιάν (Αλασκέρτ), Καλισίρ (Γκέτεμποργκ), Μονρόι (Μπογιάτα Τσίκο), Α. Χοβνανισιάν (Γκαντζασάρ)

      Μέσοι: Γκαζαριάν (ΑΕ Λεμεσού), Πιτσέλι (Ακτόμπε), Οζμπιλίζ (Πιούνικ), Γεντιγκαριάν (Πιούνικ), Γκριγκοριάν (Αλασκέρτ), Χοβσεπιάν (Αρντά), Μπαπαγιάν (Χόμπρο), Βαρντανιάν (Πιούνικ), Αβετισιάν (Αραράτ)

      Επιθετικοί: Μπαρσεγκιάν (Καϊσάρ), Ανταμιάν (Χοφενχάιμ), Καραπετιάν (Σότσι), Μιρανιάν (Πιούνικ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Περιμένουμε την αντίδραση της Φινλανδίας, η οποία με εξαίρεση το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στη Ζένιτσα έχει δείξει σοβαρό πρόσωπο και στην έδρα της μετράει μόλις ήττα από τον Ιούνιο του 2017, αυτή του Σεπτεμβρίου κόντρα στους Ιταλούς (1-2). Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο μόνο τη νίκη ώστε να βγάλουν από την κουβέντα της πρόκρισης την αντίπαλο τους και να διατηρήσουν ή και να διευρύνουν τη διαφορά από την Βοσνία. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Αρμενία μετά τη γκέλα στο Λιχτενστάιν, έδειξε πως χωρίς τον Μχιταριάν έχει μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και χωρίς τον άσο της Ρόμα μοιάζει πολύ δύσκολο να κάνει ακόμα μια έκπληξη στον όμιλο. Δίνουμε το προβάδισμα στον άσο, αλλά στο 1.61 που βρίσκεται δεν υπάρχει ευκαιρία. Ενδεικτικά.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        51 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
        54 Αρμενία 10 10 3 1 6 14:25
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
        5 Αρμενία 10 10 3 1 6 14:25
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      15/10/2019
      Φινλανδία
      Αρμενία
      3 - 0
      26/3/2019
      Αρμενία
      Φινλανδία
      0 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +3.04% έπαιξε: 2
      • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +21.02% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες