Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Βουλγαρία

7/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 881
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1790 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βουλγαρία - Τσεχία στις 17/11/2019

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 3' Isa Ismail
  2. 13' Kaderabek Pavel
  3. 19' Schick Patrik
  4. 35' Malinov Kristiyan

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 49' Pavelka David
  2. 50' Schick Patrik
  3. 74' Dimitrov Kristian
  4. 93' Chunchukov Tsvetelin
  5. 94' Despodov Kiril

      Προϊστορία

      17/11/2019 ΒουλγαρίαΤσεχία 1 - 0
      7/6/2019 ΤσεχίαΒουλγαρία 2 - 1
      15/10/2013 ΒουλγαρίαΤσεχία 0 - 1
      16/10/2012 ΤσεχίαΒουλγαρία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 72,690 63.7%
      X
      € 18,993 16.6%
      2
      € 22,517 19.7%
      Over
      € 8,658 60.3%
      Under
      € 5,710 39.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      92 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Generali Arena, Prague
      Με νέο προπονητή η Βουλγαρία

      Με νέο προπονητή η Βουλγαρία

      Τσεχία και Βουλγαρία έρχονται αντιμέτωπες για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro. Να σβήσουν τη βαριά ήττα της πρεμιέρας θέλουν οι γηπεδούχοι, την πρώτη τους νίκη ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΤΣΕΧΙΑ

      Αντιμετώπισε το φαβορί του ομίλου Αγγλία την πρώτη αγωνιστική στο Γουέμπλεϊ και γνώρισε τη συντριβή με 5-0. Εξαρχής ήξερε ότι θα έχει δύσκολο έργο δεν μπόρεσε όμως να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα και στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Στην επανάληψη δέχτηκε άλλα τρία τέρματα χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τους Άγγλους.

      Τη δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό και έδωσε φιλικό απέναντι στη Βραζιλία από την οποία ηττήθηκε με 3-1. Στο ημίχρονο μάλιστα βρισκόταν μπροστά στο σκορ χωρίς ωστόσο στο τέλος να καταφέρει να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

      Το θετικό για την ίδια είναι ότι καμία ομάδα εκτός από την Αγγλία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στον όμιλο και αν πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα μπορεί να βρεθεί ακόμα και στη δεύτερη θέση, που είναι και ο στόχος της ομάδας, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο. Τη Δευτέρα αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μαυροβούνιο και αν καταφέρει και πετύχει δύο νίκες στην Τσεχία τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τη συνέχεια.

      «Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια και να "καλύψουμε" λίγο την ήττα στην Αγγλία. Θα είναι ένα παιχνίδι κλειδί για την συνέχεια των προκριματικών. Είμαστε λίγο ανήσυχοι γιατί προετοιμάσαμε το παιχνίδι έχοντας στο μυαλό μας τον προηγούμενο προπονητή της Βουλγαρίας. Αλλά πιστεύω ότι οι βασικοί παίκτες θα είναι σχεδόν οι ίδιοι», επισήμανε ο κόουτς Σιλχάβι.

      Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον βασικό τερματοφύλακα Παβλένκα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και εγκατέλειψε την αποστολή. Στη θέση του ο Σλιχάβι κάλεσε τον Κόλαρ της Σπάρτα Πράγας. Σημαντικότατες οι απουσίες των μέσων Νταρίντα και Ντότσκαλ που είναι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, όπως και ο δεξιός μπακ Γκέμπρε Σελασιέ.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη), Οντρέι Κόλαρ (Σλάβια Πράγας), Τόμας Κούμπεκ (Ρεν)

      Αμυντικοί:Μάρεκ Σούχι (Βασιλεία), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Φίλιπ Νόβακ (Τραμπζονσπόρ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Οντρέι Τσελούστκα (Αντάλιασπορ), Γιαν Μπόριλ , Βλάντιμιρ Κούφαλ (Σλάβια Πράγας)

      ΜέσοιΓιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Τόμας Σούτσεκ (Σλάβια Πράγας), Γιαν Κόπιτς (Βικτόρια Πλζεν), Λάντισλαβ Κρέιτσι (Μπολόνια), Νταβίντ Πάβελκα (Κασίμπασα), Λούκας Μάσοπουστ , Αλεξ Κραλ (Σλάβια Πράγας), Μίχαλ Σάντιλεκ (Αϊντχόφεν)

      Επιθετικοί: Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι), Πάτρικ Σικ (Ρόμα), Λίμπορ Κοζάκ (Σπάρτα Πράγας), Μάρτιν Ντόλεζαλ (Γιάμπλονετς)

      ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

      Μπορεί στις πρώτες δύο αγωνιστικές να μην γνώρισε την ήττα, φέρνοντας δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) απέναντι σε Μαυροβούνιο και Κόσοβο, εντούτοις προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Πέταρ Χούμπτσεβ μετά από τρία χρόνια αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βουλγαρίας και νέος προπονητής ανέλαβε ο Κράσιμιρ Μπάλακοβ που σαν ποδοσφαιριστής είχε μία τεράστια καριέρα.

      Στόχος φυσικά η πρόκριση στο Euro 2020 κάτι που δεν φαντάζει και τόσο δύσκολο. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, ενώ τη Δευτέρα ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με το Κόσοβο. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα με την τελευταία της νίκη να έρχεται τον Οκτώβριο απέναντι στη Κύπρο για το Nations League.

      «Θέλουμε να πάρουμε τουλάχιστον τέσσερις πόντους από τα επόμενα δύο παιχνίδια με Τσεχία και Κόσοβο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε στο Euro»,τόνισε ο κόουτς Μπαλάκοβ.

      Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές οι απουσίες και για τους Βούλγαρους καθώς εκτός έμειναν οι μέσοι Τσότσεφ (Παλέρμο), ο στόπερ Μποντούροβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και ο φορ Κοστόβ (Λέφσκι Σόφιας).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Νικολάι Μιχαϊλοβ (Λέφσκι Σόφιας), Πλάμεν Ιλιεβ (Λουντογκόρετς), Χρίστο Ιβάνοβ (Εταρ Βέλικο)

      Αμυντικοί:Στραχίλ Ποπόβ (Κασίμπασα), Βασίλ Μποζίκοβ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ιβάν Μπανταλόβσκι (Στάρα Ζαγόρα), Αντον Νεντιάλκοβ (Λουντογκόρετς), Ιβάν Γκοράνοβ (Λέφσκι Σόφιας), Κριστιάν Ντιμιτρόβ (Μπότεβ Πλόβντιβ), Βίκτορ Γκένεβ (Τσέρνο Μόρετς), Κρουμ Στογιάνοβ (Εταρ Βέλικο)

      Μέσοι:Γκέοργκι Ιλιεβ (Τσέρνο Μόρετς), Τοντόρ Νεντέλεβ (Μπότεβ Πλόβντιβ), Γκεόργκι Κονσταντίνοβ (Αρσεναλ Τούλα), Γκεόργκι Σαρμόβ (Ετάρ Βέλικο), Γκαλίν Ιβάνοβ (Χαλαντας), Κρίστιαν Μαλίνοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Γιάνις Καραμπέλιοβ (Σλάβια Σόφιας)

      Επιθετικοί:Ιβελίν Ποπόβ (Ροστόβ), Κιρίλ Ντεσπόντοβ (Κάλιαρι), Μάρτιν Μίντσεβ (Τσέρνο Μόρετς), Στάνισλαν Ιβάνοβ (Λέφσκι Σόφιας), Ισμαήλ Ισά (Ντούναβ Ρούσε), Τσβετελίν Τσουντσούκοβ (Σλάβια Σόφιας)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Είναι ευκαιρία για την Τσεχία να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να πάρει μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια των προκριματικών. Ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούν οι Βούλγαροι με το νέο προπονητή. Θα πάω με τον άσο

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
        4 Βουλγαρία 8 6 1 3 4 6:17
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
        4 Βουλγαρία 8 6 1 3 4 6:17
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Volvakias, με το υψηλότερο yield +5.64% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες