Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου

25/2/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 780
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1532 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπάγερν Μονάχου - Τσέλσι στις 8/8/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 46' Alcantara Thiago

2ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 49' Jorginho Luiz
  2. 50' Kimmich Joshua
  3. 51' Gnabry Serge
  4. 54' Gnabry Serge
  5. 76' Lewandowski Robert
  6. 83' Alonso Marcos

      Προϊστορία

      8/8/2020 Μπάγερν ΜονάχουΤσέλσι 4 - 1
      25/2/2020 ΤσέλσιΜπάγερν Μονάχου 0 - 3
      25/7/2017 ΤσέλσιΜπάγερν Μονάχου 2 - 3
      30/8/2013 Μπάγερν ΜονάχουΤσέλσι 1 - 1
      19/5/2012 Μπάγερν ΜονάχουΤσέλσι 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 701,616 11.3%
      X
      € 417,649 6.8%
      2
      € 5,065,471 81.9%
      Over
      € 368,024 53.7%
      Under
      € 317,095 46.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      844 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stamford Bridge
      Για το πρώτο βήμα

      Για το πρώτο βήμα

      Τσέλσι και Μπάγερν αναμετρούνται στο Λονδίνο στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

      ΤΣΕΛΣΙ

      «Σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία αγωνιστική μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Λιλ στο Λονδίνο. Τερμάτισε στην 2η θέση, υστερώντας σε ισοβαθμία με την Βαλένθια, ενώ βρέθηκε μόλις στο +1 από τον 3ο Άγιαξ. Όπως και στο πρωτάθλημα, παρουσίασε πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου είχε μόλις μια νίκη (1-1-1), ενώ ήταν αήττητη στα εκτός (2-1-0).

      Πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό μετά την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι. Χρειάστηκε επέμβαση του Καμπαγιέρο στο 10’ για να κρατήσει το μηδέν αλλά στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς, δημιούργησε φάσεις και προηγήθηκε στο 15’ με ωραίο τελείωμα του Ζιρού, ο οποίος ξεκίνησε μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα. Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την αντίπαλο της και στο 48’ πέτυχε δεύτερο τέρμα με τον Αλόνσο. Κυρίαρχη σε όλο το δεύτερο μέρος, είχε φάσεις και δοκάρι για τρίτο τέρμα, όμως στο 89’ υπέπεσε σε αυτογκόλ με τον Ρούντιγκερ με αποτέλεσμα να αγχωθεί στα τελευταία λεπτά. Υπερασπίστηκε πάντως χωρίς πρόβλημα το υπέρ της σκορ και πήρε τους τρεις βαθμούς. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στα έξι τελευταία (2-2-2) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση και στο +3 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

      Το εγκώμιο της Μπάγερν έπλεξε ο Φρανκ Λάμπαρντ: «Είναι στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα για κάποιο λόγο. Έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτήν. Κάθε χρόνο μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ όμως είναι δουλειά μας να τους σταματήσουμε. Καταλαβαίνω τον κόσμο που μας θεωρεί το αουτσάιντερ επειδή η Μπάγερν είναι τόσο δυνατή. Ίσως δεν έχουμε την εμπειρία τους, όμως είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Αυτές είναι οι καλύτερες ιστορίες στον αθλητισμό», δήλωσε ο Άγγλος τεχνικός, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του θα χρειαστεί να βρεθούν στο μάξιμουμ της απόδοσης τους.

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο βασικός αμυντικός χαφ Καντέ (18/3) και οι εξτρέμ Πούλισιτς (16/5), Οντόι (17/1). Ξεπέρασε έναν μικροτραυματισμό και υπολογίζεται κανονικά ο εξτρέμ Πέδρο (7/0), ενώ στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο χαφ Λόφτους-Τσικ (-) που προπονείται σε φουλ ρυθμούς μετά το σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στο φινάλε της περσινής σεζόν. Αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στην Τότεναμ ο Έιμπραχαμ που προέρχονταν από τραυματισμό, άγνωστο αν θα ξεκινήσει ως βασικός ή αν ο Λάμπαρντ προτιμήσει τον Ζιρού. Φανέλα βασικού έχει πάρει στα τρία τελευταία παιχνίδια ο γκολκίπερ Καμπαγιέρο, αντί του Κέπα.

      ΜΠΑΓΕΡΝ

      Έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που προκρίθηκε από τη φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας το 6x6. Δε συνάντησε κανένα πρόβλημα σε όμιλο με Τότεναμ, Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα ενώ φυσικά το highlight ήταν η νίκη με 7-2 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο. Μετράει αήττητο 12 αγώνων στα εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση (9-3-0).

      Προέρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της ουραγού Πάντερμπορν για την Μπουντεσλίγκα και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν έβρισκε εύκολα χώρους στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού αλλά στο 25’ πήρε το προβάδισμα με τον Γκνάμπρι. Πλήρωσε τη λανθασμένη έξοδο του Νόιερ στο 44’ και δέχτηκε την ισοφάριση, όμως δεν πτοήθηκε, έχοντας δοκάρι και τρεις σημαντικές στιγμές για να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Τα κατάφερε στο 70’ με τον Λεβαντόφσκι, όμως πέντε λεπτά μετά ισοφαρίστηκε σε 2-2 μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Τη λύση έδωσε τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έφτασε τα 25 γκολ σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μετράει αήττητο εννέα αγώνων με 8 νίκες και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο +1 από την 2η Λειψία.

      Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο τεχνικός της, Φλικ δήλωσε: «Η Τσέλσι είναι εκπληκτική ομάδα με νεαρούς και έμπειρους παίκτες. Παίζουν ελεύθερα. Αυτό έχει πλεονεκτήματα, ειδικά στην επίθεση. Αμυντικά κάνουν λάθη αλλά είναι ομάδα που μπορεί πραγματικά να σου ασκήσει πίεση. Είδα το παιχνίδι με την Τότεναμ και συνειδητοποίησα πόσο μπορούν να μας βάλουν υπό πίεση και να επηρεάσουν το ρυθμό μας. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Πάντα στην Μπάγερν παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό κόντρα στην Τσέλσι να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και αν κερδίσουμε θα είναι εξαιρετικό».

      Αγωνιστικά Νέα: Οι μέσοι Γκορέτσκα και Μαρτίνεθ (11/0) προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται για το σημερινό. Πάντα εκτός ο εξτρέμ Πέρισιτς (15/4) και ο στόπερ Ζίλε (8/0). Σε σχέση με το παιχνίδι με την Πάντερμπορν επιστρέφουν ο στόπερ Μπόατενγκ (14/0) και ο δεξιός μπακ Παβάρ (21/2) που ήταν τιμωρημένοι.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αναμέτρηση που έχει φαβορί και αυτή είναι η Μπάγερν, η οποία έχει σαφώς πιο έμπειρο και ποιοτικό σύνολο. Παρόλα αυτά δεν βρίσκουμε κάποια αξία στο «διπλό». Οι αποδόσεις αδικούν την Τσέλσι, η οποία μπορεί να διαθέτει νεανική ομάδα και να είναι αναξιόπιστη, ειδικά στα εντός έδρας, ωστόσο στα περισσότερα ντέρμπι φέτος έχει εμφανίσει άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και ο άσος στο 4.60 θεωρείται «τσιμπημένος». Προτιμούμε πάντως να μην μπλέξουμε με σημείο. Η Μπάγερν πέταγε… φωτιές στην επίθεση στη φάση των ομίλων και θα της παρουσιαστούν ευκαιρίες απέναντι στην άμυνα της Τσέλσι, που δεν πείθει σε κανένα σημείο. Από την άλλη οι «μπλε» δεν είναι ομάδα που κλείνεται στην άμυνα και θα επιχειρήσουν να βρουν δίχτυα. Αρκετά πιθανό να έχουμε παιχνίδι με γκολ αλλά το όβερ δεν έχει αξία στο 1.60. Ενδεικτικά.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσέλσι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Τσέλσι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.80 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο caniggia, με το υψηλότερο yield +0.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες