1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Ουαλία

16/6/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 113
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1049 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουαλία - Τουρκία στις 21/11/2023

Προϊστορία

21/11/2023 ΟυαλίαΤουρκία 1 - 1
19/6/2023 ΤουρκίαΟυαλία 2 - 0
16/6/2021 ΤουρκίαΟυαλία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,587,377 34.8%
X
€ 552,103 12.1%
2
€ 2,421,319 53.1%
Over
€ 211,684 26.5%
Under
€ 586,214 73.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

238 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Baku Olimpiya Stadionu
  • Χωρητικότητα: 68700
  • Θεατές: 19762
Απλά καλύτεροι οι Τούρκοι

Απλά καλύτεροι οι Τούρκοι

Η Τουρκία αντιμετωπίζει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν την Ουαλία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro 2020. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «Ολίμπικο» από την Ιταλία, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Ελβετία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περίπου 34.350 θεατές στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην πρεμιέρα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης απέναντι στην Ιταλία. Άλλωστε η τελευταία έχει μεγάλες βλέψεις για μία σπουδαία πορεία μέχρι το τέλος του Euro 2020. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι θα έβαζε δύσκολα στη «Σκουάντρα Ατζούρα». Η πραγματικότητα ωστόσο ήταν διαφορετική. Δεν «έπιασε» καθόλου καλή απόδοση και ηττήθηκε «καθαρά» και δίκαια με 3-0. Σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο ήταν σε θέση άμυνας. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν αφόρητα και είχαν μία πραγματικά σπουδαία ευκαιρία, όταν στο 22’ η κεφαλιά του Κιελίνι αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Τσακίρ. Οι «ατζούρι» ζήτησαν πέναλτι για χέρι σε τρεις περιπτώσεις, όμως ο διαιτητής Μακέλι δεν καταλόγισε κάποια παράβαση και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη η Τουρκία κατέρρευσε. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 53’ όταν ο Ντεμιράλ προσπάθησε να απομακρύνει τη σέντρα του Μπεράρντι αλλά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του για το 1-0. Δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει και στο 66’ οι αντίπαλοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα. Ο Τσακίρ απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Σπινατσόλα με τον Ιμόμπιλε να μην συγχωρεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 79’ από τον Ινσίνιε με την άμυνα της να είναι απούσα. Είχε μία καλή στιγμή για να μειώσει με τον Μπουράκ Γιλμάζ να αστοχεί από τη μικρή περιοχή. Οι γείτονες με αυτήν την ήττα έχουν μείνει χωρίς βαθμό μετά την πρεμιέρα. Βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ λόγω της ισοπαλίας της Ουαλίας με την Ελβετία. Η σημερινή (16/6) «μάχη» με τους «δράκους» έχει χαρακτήρα τελικού, ενώ ακολουθεί αγώνας με την Ελβετία.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Σενιόλ Γκιουνές επισήμανε: «Κάθε ημέρα είναι κι ένα νέο ξεκίνημα. Θα πρέπει να παίρνουμε μαθήματα από αυτή τη στάση και να μην μιλάμε συνέχεια για τα λάθη μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πετύχουμε. Μπορείτε να δείτε πολλά τέτοια παραδείγματα. Τόσο το σκορ όσο και ο τρόπος που παίξαμε με την Ιταλία δεν ήταν καλά. Θα πρέπει να αλλάξουμε την απόδοσή μας. Είμαι υπεύθυνος για το εναρκτήριο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε παίξει καλύτερα και πάλι να χάναμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί είναι παρελθόν. Η Ουαλία είναι μία καλή ομάδα. Παίζει αμυντικά κι επιτίθεται γρήγορα. Είναι καλοί και στις στατικές φάσεις. Είναι αποφασιστικά και τα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε τους έξι βαθμούς με Ουαλία και Ελβετία και θα κάνουμε τα πάντα για να τους πάρουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Ο αμυντικός Σογιουντσού (Λέστερ) και ο επίσης μπακ Μεράς (Χάβρη) ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, ωστόσο αμφότεροι είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Η αποστολή της Τουρκίας:

Τερματοφύλακες: Αλτάι Μπαγιντίρ (Φενερμπαχτσέ), Μερτ Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ουγκουρτσάν Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

Αμυντικοί: Ζεκί Τσελίκ (Λιλ), Τσαγκλάρ Σουγιουντσού (Λέστερ), Καν Αϊχάν (Σασουόλο), Μερίχ Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Μερτ Μουλντούρ (Σασουόλο), Οζάν Καμπάκ (Σάλκε), Ριντβάντ Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Ουμούτ Μεράς (Χάβρη)

Μέσοι: Γιουσούφ Γιαζιτσί (Λιλ), Ντορουκχάν Τοκόζ (Μπεσίκτας), Ιρβάν Καχβετσί (Φενερμπαχτσέ), Οκάι Γιοκουσλού (Γουέστ Μπρομ), Ορκούν Κοκτσού (Φέγενορντ), Οζάν Τουφάν (Φενερμπαχτσέ), Ταϊλάν Ανταλιαλί (Γαλατασαράι), Χακάν Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Ντορουκχάν Τορκέζ (Μπεσίκτας)

Επιθετικοί: Μπουράκ Γιλμάζ (Λιλ),Τσενγκίζ Ουντέρ (Λέστερ), Ενές Ουνάλ (Χετάφε), Αμπντουλκαντίρ Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Κενάν Κάραμαν (Φορτούνα Ντίσελντορφ)



ΟΥΑΛΙΑ

Δεν είναι μυστικό ότι στηρίζονται στο μαχητικό τους πνεύμα και χάρη σε αυτό είχαν κατορθώσει το 2016 να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Euro της Γαλλίας, πετυχαίνοντας πολλές και μεγάλες εκπλήξεις. Φέτος δεν μοιάζουν ικανοί για μεγάλα πράγματα, όμως στην πρεμιέρα κατάφεραν να «κλέψουν» την ισοπαλία (1-1) από την Ελβετία, σ’ έναν αγώνα στον οποίο δεδομένα δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο τη βρήκε να παίζει παθητικά λόγω της πίεσης που ασκούσαν οι αντίπαλοι. Απείλησε με ωραία κεφαλιά του Κίφερ Μουρ στο 15’, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Σε τέσσερις περιπτώσεις κινδύνευσε σοβαρά, αλλά ο Χάρις Σεφέροβιτς ήταν απελπιστικά άστοχος, ενώ μία φορά επενέβη σωτήρια ο γκολκίπερ Γουόρντ. Το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Η Ουαλία όμως δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στην επανάληψη. Στο 48’ ο Γουόρντ νίκησε σε τετ α τετ τον Εμπολό. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Ελβετός στράικερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ της Λέστερ για το 1-0. Κινδύνευσε άμεσα με δεύτερο γκολ όμως ο Μπαμπού ήταν άστοχος σε τετ α τετ. Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και χωρίς να φτιάξει φάσεις έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μουρ στο 74’. Έπαιξα ξανά μαζική άμυνα στη συνέχεια και άντεξε μέχρι το φινάλε. Στο 85’ πάντως στάθηκε τυχερή καθώς ο Γκαβράνοβιτς σκόραρε αλλά το VAR υπέδειξε οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Συνολικά η παρουσία της κρίθηκε καλή μόνο για το θετικό αποτέλεσμα. Συγκατοικεί προς το παρόν στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου του Euro 2020 με την Ελβετία μ’ έναν πόντο, όμως ξέρει ότι ακολουθεί το δύσκολο ματς με την Ιταλία, κάτι που σημαίνει ότι θέλει βαθμούς απέναντι στην Τουρκία.

«Η Τουρκία θα κοιτάξει σε αυτόν τον αγώνα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κερδίσεις κι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν πάμε στους τέσσερις πόντους θα έχουμε εδραιωθεί σε καλή θέση. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι στην ώρα του. Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαστε έτοιμοι για μία πολύ καλή εμφάνιση. Έχουμε πολλά σημεία που μπορούμε να βελτιώσουμε κι αυτό προσπαθούμε. Θα επιλέξω τους καλύτερους έντεκα που διαθέτω. Παίζει ρόλο η θερμοκρασία και ότι είχαμε μία μέρα να προετοιμαστούμε. Θα είμαστε έτοιμοι. Έχω εντυπωσιαστεί από τους παίκτες που ανέβηκαν επίπεδο ενώ παίζουν στην Τσάμπιονσιπ» ήταν τα λόγια του προπονητή των «δράκων» Ρομπ Πέιτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ράμσεϊ (Γιουβέντους) έπαιξε και στην πρεμιέρα βασικός κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν «πονοκέφαλοι».

Η αποστολή της Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Γουέιν Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ)

Αμυντικοί: Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Τζο Ρόντον (Τότεναμ), Κρις Μέρφαμ (Μπόρνμουθ) Ρις Νόρινγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Νέκο Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Τομ Λόκιερ (Λούτον), Κρις Γκάντερ (Τσάρλτον), Κόνορ Ρόμπερτς (Σουόνσι). ΜΠεν Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Τζo Άλεν (Στόουκ), Τζο Μόρελ (Λούτον), Έιθαν Αμπάντου (Τσέλσι), Μάθιου Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόναθαν Γουίλιαμς (Κάρντιφ), Άαρον Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Ντίλαν Λέβιτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούμπιν Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπορνμουθ)

Επιθετικοί: Κίφερ Μουρ (Κάρντιφ), Χάρι Γουίλσον (Κάρντιφ), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Τάιλερ Ρόμπερτς (Λιντς)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι του πρώτου ομίλου του Euro 2020. Η μεν Τουρκία βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ιταλία και δεν θέλει καν να σκέφτεται ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ουαλία. Από την πλευρά τους οι Βρετανοί γνωρίζουν ότι πρέπει να νικήσουν αν θέλουν να προκριθούν, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι θα κοντραριστούν με την Ιταλία. Σαφώς πιο ποιοτικοί οι Τούρκοι, σε ικανοποιητικές τιμές η απόδοση του άσου και θα αποτελέσει την επιλογή μας θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Τουρκία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ουαλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 1ος όμιλος
  2 Ουαλία 3 4 1 1 1 3:2
  4 Τουρκία 3 0 0 0 3 1:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες