Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Τουρκία

Προϊστορία

21/11/2023 ΟυαλίαΤουρκία 1 - 1
19/6/2023 ΤουρκίαΟυαλία 2 - 0
16/6/2021 ΤουρκίαΟυαλία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 347,585 58.9%
X
€ 115,644 19.6%
2
€ 126,902 21.5%
Over
€ 25,373 43.0%
Under
€ 33,602 57.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

224 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

5

39%

Κατοχή μπάλας

61%

2

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

5

11

Φάουλ

17

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 32291
Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει η Ουαλία

Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει η Ουαλία

Ουαλία και Τουρκία αναμετρούνται στο Κάρντιφ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Οι Ουαλοί για να πάρουν την 2η θέση και συνάμα την πρόκριση θέλουν μόνο νίκη και να μην κερδίσει η Κροατία στο εντός έδρας με την Αρμενία. Από την άλλη οι Τούρκοι είναι ήδη στο Euro και τους αρκεί ένας βαθμός για την πρωτιά ή μη νίκη των Κροατών.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Τελευταία αγωνιστική

Έφυγε με την ισοπαλία το Σάββατο από την Αρμενία (1-1) και έμεινε μεν ζωντανή για την πρόκριση στα τελικά του Euro ωστόσο πλέον δεν καθορίζει την μοίρα της. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 5’ από μακρινό σουτ, όμως στη συνέχεια πήρε την υπεροχή, έφτιαξε φάσεις και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με αυτογκόλ. Δεν μπόρεσε να χτίσει πάνω σ’ αυτό με την αντίπαλο της να ήταν πιο απειλητική στην επανάληψη, έχοντας δοκάρι και άλλες δύο κλασσικές φάσεις στο φινάλε του ματς για να πάρει τη νίκη.

Έχει πάρει επτά βαθμούς στα τρία τελευταία (2-1-0) μετά τις δύο «κολλητές» ήττες του Ιουνίου και συνεχίζει να ελπίζει για την 2η θέση στον όμιλο που δίνει απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας. Για να τα καταφέρει βέβαια πρέπει να κερδίσει το σημερινό και παράλληλα η Κροατία να μην νικήσει την Αρμενία στην έδρα της. Το θετικό είναι ότι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει έχει εναλλακτική μέσω των πλει-οφ τον Μάρτιο.

«Δυστυχώς δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχο μας. Με νίκη στην Αρμενία θα ήμασταν όλοι ηλεκτρισμένοι και θα ανυπομονούσαμε για το ματς της Τρίτης όπου με νίκη θα προκρινόμασταν. Δεν έγινε έτσι όπως θα θέλαμε αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να πορευτούμε με αυτό. Αν μας πάνε τα αποτελέσματα, έχουμε ακόμα την ευκαιρία να προκριθούμε. Μπορούμε μόνο να ελέγξουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, να φέρουμε τους παίκτες στη σωστή διάθεση, ψυχικά και σωματικά ώστε να είναι έτοιμοι για την Τρίτη. Χρειάζεται να τερματίσουμε καλά την προκριματική φάση. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιο μομέντουμ για τα πλει-οφ του Μαρτίου» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέιτζ.

Η τελευταία της ήττα ήταν από την Τουρκία τον Ιούλιο εκτός έδρας. Έκτοτε τρέχει αήττητο πέντε αγώνων σε φιλικά και επίσημα (3-2-0).

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός στόπερ Μέφαμ (Μπόρνμουθ) και θα αντικατασταθεί με έναν εκ των Λόκιερ/Καμπάνγκο. Υπενθυμίζεται πως απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο κάπτεν/χαφ Ράμσεϊ (Κάρντιφ), που έλειπε και από τα ματς του Οκτωβρίου, όπως και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Μπερνς (Ίπσουιτς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γουόρντ (Λέστερ Σίτι), Κινγκ (Γουλβς)

Αμυντικοί: Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Ρόντον (Λιντς), Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Λόκιερ (Λούτον), Καμπάνγκο (Σουόνσι), Χάγκινς (Σάντερλαντ), Ντασίλβα (Κόβεντρι Σίτι)

Μέσοι: Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπάντου (Λιντς), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ Σίτι), Σίχαν (Μπόλτον)

Επιθετικοί: Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Μπόρνμουθ), Τζόνσον (Τότεναμ), Μπράντσο (Μίλγουολ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι)Είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική και το Σάββατο έδωσε φιλικό με την Γερμανία στο Βερολίνο παίρνοντας σπουδαία νίκη με 3-2. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 5’ αλλά δεν πτοήθηκε και το γύρισε πριν το ημίχρονο με τους Καντιόγλου (38’) και Γιλντίζ (45+2’). Ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης σε 2-2 (49’) αλλά είχε δοκάρι για να ανακτήσει το προβάδισμα και τα κατάφερε στο 71’ με πέναλτι του Γιουσούφ. Κινδύνευσε σοβαρά σε μία φάση στο φινάλε αλλά εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει τη σπουδαία νίκη γοήτρου.

Υπενθυμίζεται πως έχει εξασφαλίσει από τον Οκτώβριο την πρόκριση στα τελικά του Euro, όντας στην κορυφή και στο +3 από την 2η Κροατία. Μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, αυτή από τους Κροάτες τον Μάρτιο στην έδρα της (0-2). Για να τερματίσει πρώτη και να έχει ενδεχομένως καλύτερη κλήρωση θέλει ένα βαθμό ή αν χάσει να μην κερδίσει η Κροατία.

Ο τεχνικός της Μοντέλα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορη αφού θέλει την πρωτιά στον όμιλο: «Ήρθαμε εδώ προετοιμασμένοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθαμε ως πρωτοπόροι και θέλουμε να επιστρέψουμε ως πρωτοπόροι. Ο αντίπαλος μας παίζει καλά στην έδρα του. Δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να τερματίσουμε πρώτοι σε όμιλο, θέλουμε να το κάνουμε για πρώτη φορά. Ο μόνος μας στόχος είναι η νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Προανήγγειλε αλλαγές ο Μοντέλα. Τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από την αποστολή ο κάπτεν/χαφ Τσαλχάνογλου (Ίντερ), ο έτερος χαφ Ακμπάμπα (Αντάνα Ντεμιρσπόρ) και ο επιθετικός Ουντέρ (Φενέρμπαχτσε). Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου δεν κλήθηκαν οι αμυντικοί Ντεμιράλ (Αλ Αχλί), Μπανίγια (Τραμπζονσπόρ), ο μέσος Κοκτσού (Μπενφίκα) και οι επιθετκοί Τοσούν (Μπεσίκτας), Ακγκούν (Λέστερ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπεσίκτας), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Μπαγιντίρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Οζμπίρ (Αντάνα Ντεμιρσπόρ)

Αμυντικοί: Σογιουντσού (Ατλέτικο), Αϊχάν (Γαλατασαράι), Τσελίκ (Ρόμα), Καμπάκ (Χοφενχάιμ), Καντιόγλου (Φενέρμπαχτσε), Ελμάλι (Τραμπζνοσπόρ), Εζκακάρ (Βαλένθια), Ρ. Γιλμάζ (Ρέιντζερς), Μπαρντακσί (Γαλατασαράι), Ακαΐντιν (Φενέρμπαχτσε)

Μέσοι: Εζκάν (Ντόρτμουντ), Γιουκσέκ (Φενέρμπαχτσε), Κουτλού (Τζένοα), Εζντεμίρ (Τραμπζονσπόρ)

Επιθετικοί: Γιαζίκι (Λιλ), Καχβετσί (Φενέρμπαχτσε), Ακτούρκογλου (Γαλατασαράι), Μ. Γιλμάζ (Γαλατασαράι), Γιλντιρίμ (Ρεν), Σαρί (Αντάμα Ντεμιρσπόρ), Γιλντίζ (Γιουβέντους).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουαλία θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης και χρειάζεται μόνο νίκη στο σημερινό απέναντι στην Τουρκία που έχει ήδη προκριθεί. Αυτό θα την αναγκάσει να ανοιχτεί, κάτι που θα αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί των Τούρκων οι οποίοι είναι φωτιά στις αντεπιθέσεις. Υπάρχει προοπτική να δούμε ανοιχτό ματς, σε τιμές αουτσάιντερ το όβερ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  1 Τουρκία 8 17 5 2 1 14:7
  3 Ουαλία 8 12 3 3 2 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.13% έπαιξε: X
  • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.91% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες