5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τοντέλα - Φαμαλικάο

25/9/2021 22:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 507
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 938 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαμαλικάο - Τοντέλα στις 9/12/2022

Προϊστορία

9/12/2022 ΦαμαλικάοΤοντέλα 0 - 0
26/2/2022 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 1
25/9/2021 ΤοντέλαΦαμαλικάο 3 - 2
26/4/2021 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 2
3/1/2021 ΤοντέλαΦαμαλικάο 1 - 0
5/7/2020 ΤοντέλαΦαμαλικάο 0 - 1
7/12/2019 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 27,734 47.8%
X
€ 10,187 17.5%
2
€ 20,132 34.7%
Over
€ 5,866 34.7%
Under
€ 11,060 65.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

27 ψήφοι:

Αμφότερες έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς

Αμφότερες έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς

Η Τοντέλα θα κοντραριστεί με τη Φαμαλικάο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μπράγκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη Μαρίτιμο και μεσοβδόμαδα νίκησαν εντός έδρας κόντρα στην Πεναφιέλ για το Λιγκ Καπ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΟΝΤΕΛΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι το ταξίδι της στην Μπράγκα για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική ομάδα είχε πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Πάλεψε γενναία αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-1. Απείλησε πρώτη με άστοχο σουτ του Άγρα στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Κινδύνευσε μόλις σε τρεις περιπτώσεις μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη αμύνθηκε μαζικά κι έμοιαζε να αντέχει. Δεν κρατούσε πάντως καθόλου μπάλα κι αυτό το γεγονός έκανε τα πράγματα σαφώς πιο δύσκολα. Στο 81’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Μεδέιρος και τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ρικάρντο Όρτα να σκοράρει, σε μία φάση που η άμυνά της «πιάστηκε στον ύπνο» σε εκτέλεση πλαγίου άουτ. Μπήκε ξανά στο ματς με πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ του Νταντάσοφ στο 86’. Δεν πίστεψε ποτέ ότι θα έπαιρνε κάτι και στο 90’ ήταν ξανά ο Μεδέιρος αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με ψύχραιμο πλασέ.

Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο η Τοντέλα γνώρισε την πέμπτη διαδοχική της ήττα και μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε στην πρεμιέρα, δεν έχει κατορθώσει να αποσπάσει ούτε ισοπαλία. Πλέον καλείται να αντιδράσει έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο αρνητικό σερί. Διαθέτει την εμπειρία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, αν και προς το παρόν μοιάζει εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Και τα έξι φετινά ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πάκο Αγεσταράν υποστήριξε: «Δεν πρέπει να πέσουμε ψυχολογικά από την ήττα στην Μπράγκα. Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και τους χειροκροτήσαμε. Απαγορεύεται να δεχθούμε ξανά γκολ σαν το δεύτερο. Το σημαντικό θα είναι να μην χάνουμε τα παιχνίδια που δεν είμαστε κατώτεροι από τους αντιπάλους μας. Όταν είναι μία ομάδα καλύτερη δεν είναι το ίδιο απογοητευτικό. Μπορείς να το αποδεχθείς. Πιστεύω ότι δουλεύουμε καλά ως ομάδα και θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και να μην αφήνουμε τα αρνητικά αποτελέσματα να μας επηρεάζουν».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω προβλήματος τραυματισμού ο κεντρικός αμυντικός Γκονσάλβες (5/0).



ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

Το περασμένο Σάββατο έπαιξε εντός έδρας με τη Μαρίτιμο κι έψαχνε πάση θυσία τη νίκη. Ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της, ωστόσο δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίστασή της και περιορίστηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0). Μπήκε νωθρά στο γήπεδο και είδε τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 7’ με τον Αλιπούρ. Δεν ανησύχησε ποτέ ξανά μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Από τα μέσα του πρώτου μέρους πήρε τον έλεγχο κι έφτιαξε δύο σπουδαίες φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Συνέχισε να επιτίθεται με την έναρξη της επανάληψης. Στο 57’ κέρδισε πέναλτι μετά από χρήση VAR και είχε μπροστά της την τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ίβο Ροντρίγκες όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάουλο Βίκτορ από τα έντεκα μέτρα. Δεν τα παράτησε και είχε «κατασκηνώσει» μπροστά στην εστία των νησιωτών. Πίεσε αφόρητα μέχρι το τέλος, χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Δεν έλυσε ποτέ το «Γόρδιο δεσμό» κι έφυγε στεναχωρημένη από το χορτάρι.

Η Φαμαλικαό ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που έχει ξεκινήσει άσχημα για εκείνη. Αρχικά υπέστη τρεις σερί ήττες για να ακολουθήσουν ισάριθμες συνεχόμενες ισοπαλίες. Η συγκομιδή των 3 βαθμών τη φέρνει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θεωρητικά φέτος στόχευε σε μία πιο χαλαρή σεζόν στην οποία δεν θα πιεζόταν για να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της σωτηρίας. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της ήταν αμφίσκορα. Μεσοβδόμαδα για τη φάση των ομίλων του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ ξέσπασε στην Πεναφιέλ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Τη διέλυσε με 5-0 χάρη σε δύο τέρματα του Πέδρο Μάρκες κι ένα των Ίβο Ροντρίγκες, Μπρούνο Ροντρίγκες και Μπανζά.

«Η ομάδα μας πρέπει να πετύχει μία νίκη στο πρωτάθλημα για να απελευθερωθεί και θα είναι σημαντικό αυτό να συμβεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στον αγώνα με τη Μαρίτιμο παίξαμε πολύ καλά όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και γι’ αυτό δεν κερδίσαμε. Όταν δεν παίρνεις τους τρεις βαθμούς υπάρχει ανησυχία. Ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε αλλά κάνουμε σκληρή δουλειά για να βρεθούμε εκεί που πρέπει και το δείξαμε με την Πεναφιέλ. Όλα είναι θέμα ισορροπίας για να ξέρει ο κάθε παίκτης τι χρειάζεται να κάνει μέσα στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ίβο Βιέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμος ο σέντερ μπακ Μπατουμπινσίκα (3/1) ο οποίος επιστρέφει. Δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας ο επιθετικός Ταβάρες.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με πρόωρο τελικό μοιάζει και για τις δύο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα ακόμα η σεζόν βρίσκεται στο ξεκίνημα, αλλά αμφότερες έχουν προβληματίσει έντονα τόσο με την απόδοση όσο και με τα αποτελέσματά τους. Θα ψάξουν ένα «τρίποντο» που θα τις βοηθήσει σημαντικά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι γηπεδούχοι τείνουν να συνηθίσουν στα αρνητικά αποτελέσματα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παίρνουν τη μία ισοπαλία μετά την άλλη, χωρίς να μπορούν να κερδίσουν. Μεσοβδόμαδα έπαιξαν και για το Λιγκ Καπ με την Πεναφιέλ παίρνοντας ώθηση μετά τη νίκη με 5-0. Θεωρητικά η Φαμαλικάο είναι πιο ποιοτική όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η ανάγκη αμφότερων για βαθμούς θα τις αναγκάσει να παίξουν επιθετικά. Οριακά αποδεκτό το αμφίσκορο θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Τοντέλα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαμαλικάο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τοντέλα έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  8 Φαμαλικάο 34 39 9 12 13 45:51
  17 Τοντέλα 34 28 7 7 20 41:67
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες