3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τοντέλα - Φαμαλικάο

3/1/2021 15:00
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1215 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαμαλικάο - Τοντέλα στις 9/12/2022

Προϊστορία

9/12/2022 ΦαμαλικάοΤοντέλα 0 - 0
26/2/2022 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 1
25/9/2021 ΤοντέλαΦαμαλικάο 3 - 2
26/4/2021 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 2
3/1/2021 ΤοντέλαΦαμαλικάο 1 - 0
5/7/2020 ΤοντέλαΦαμαλικάο 0 - 1
7/12/2019 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,845 14.1%
X
€ 3,775 28.9%
2
€ 7,439 57.0%
Over
€ 1,295 35.6%
Under
€ 2,342 64.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

40 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Joao Cardoso
  • Χωρητικότητα: 7500
Αμφότερες προβληματίζουν

Αμφότερες προβληματίζουν

Η Τοντέλα υποδέχεται τη Φαμαλικάο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Νασιονάλ Μαδέιρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από τη Ζιλ Βιθέντε.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΟΝΤΕΛΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στα νησιά Μαδέιρα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική και νεοφώτιστη Νασιονάλ. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε 2-0. Μπήκε χωρίς την παραμικρή συγκέντρωση στο ματς και το «πλήρωσε», καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό είδε τους αντιπάλους της να ανοίγουν το σκορ με τον Μικαέλ ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της. Από το εικοσάλεπτο και μετά ανέβασε την απόδοσή της κι έχασε ευκαιρίες, όμως στο 28’ ο Μπεμπέτο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και την άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά πίεσε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη έμεινε στο «κόλπο» μέχρι το 68’, αλλά σ’ εκείνο το σημείο ο Ριάσκος σκόραρε για το 2-0. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, αλλά τελείωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής του Κασέφ στις καθυστερήσεις.

Αυτό ήταν το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η Τοντέλα έμεινε μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Μποαβίστα και με την Φαρένσε. Πρόκειται για ένα σύνολο που θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

Ο Ισπανός τεχνικός του συλλόγου Πάκο Αγεσταράν τόνισε: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια φτηνά λάθη και να μην έχουμε συγκέντρωση. Αυτό είναι κάτι που μας πηγαίνει πολύ πίσω. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός όσο περνάει ο καιρός. Μπαίνουμε αργά στους αγώνες, ενώ είναι πολλές οι φορές που έχουμε μείνει με παίκτη λιγότερο κι αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Έχουμε συζητήσει για να βρούμε τι φταίει».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι οι δύο βασικοί πλάγιοι μπακ, Κασέφ (9/0) και Μπεμπέτο (9/0) που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο. Εκτός λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Μπαρμπόσα (11/2), όμως είναι ξανά διαθέσιμοι οι χαφ Πέδρο Αουγκούστο (10/1) και Ζοάο Πέδρο (9/0).



ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

Την περασμένη Κυριακή κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ζιλ Βιθέντε, σ’ ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν στα μέτρα της. Δεν μπόρεσε να αποφύγει όμως ακόμα μία ήττα (0-1), προβληματίζοντας ξανά με την απόδοσή της. Κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ πολύ νωρίς αλλά οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 5’. Είχε τη δική της καλή στιγμή λίγο αργότερα, όμως μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν δημιουργήθηκαν σημαντικές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Πέντε λεπτά όμως πριν το τέλος του, οι αντίπαλοί της πήραν προβάδισμα στο σκορ με δυνατό σουτ του Γκονσάλβες, σε μία φάση που η άμυνά της δεν μπόρεσε να απομακρύνει. Στην επανάληψη θέλησε να ανεβάσει ρυθμούς και γίνει πιο επιθετική. Δεν έφτιαξε πολλές φάσεις, όμως λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, στάθηκε άτυχη καθώς είχε δοκάρι. Δεν βρήκε ποτέ το γκολ της ισοφάρισης και μοιραία ηττήθηκε.

Η Φαμαλικάο δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πέρσι ως νεοφώτιστη αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις. «Τρέχει» αρνητικό σερί τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς νίκη, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η συγκομιδή των 11 βαθμών τη φέρνει στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Ρίο Άβε και την Μπελενένσες Σαντ.

«Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη φάση εξαιτίας πολλών παραγόντων, όμως υπάρχει να πράγμα από το οποίο δεν κρύβομαι. Πρέπει εγώ να είμαι αυτός που θα βρει τις λύσεις και τα εργαλεία για να έρθουν διαφορετικά και καλύτερα αποτελέσματα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και ξέρω ότι οι ποδοσφαιριστές μου προσπαθούν να κάνουν πάντοτε αυτό που τους ζητάω» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζοάο Πέδρο Σόουζα.

Αγωνιστικά Νέα: Τα γνωστά προβλήματα στην επίθεση, καθώς θα λείψουν οι Βαλενθουέλα (9/2), Τρότα (6/0) και Καμπάνια (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σημαντικό παιχνίδι για τη «μάχη» της παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που φαίνεται ότι θα παλέψουν για το συγκεκριμένο στόχο. Η Τοντέλα δεν τα πηγαίνει καλά εδώ και καιρό, ενώ η Φαμαλικάο αγνοεί κι εκείνη τη νίκη για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες. Αναμένεται μεγάλο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι δεδομένο ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι δεν παρουσιάζουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα ρισκάρουμε ποντάροντας τα 0-1 γκολ, θεωρώντας ότι δύσκολα θα σημειωθούν περισσότερα.

FACTS

  • Η ομάδα Τοντέλα έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τοντέλα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Φαμαλικάο έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  9 Φαμαλικάο 34 40 10 10 14 40:48
  12 Τοντέλα 34 36 10 6 18 36:57
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Refpatra, με το υψηλότερο yield +1.57% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες