3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τοντέλα - Φαμαλικάο

5/7/2020 21:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 393
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1397 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαμαλικάο - Τοντέλα στις 9/12/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 24' Martinez Antonio
  2. 29' Richard
  3. 34' Ronan
  4. 41' Coly Racine
  5. 44' Martins Fabio

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 55' Martins Fabio
  2. 70' Martinez Antonio
  3. 71' Pedro Joao
  4. 86' Walterson

      Προϊστορία

      9/12/2022 ΦαμαλικάοΤοντέλα 0 - 0
      26/2/2022 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 1
      25/9/2021 ΤοντέλαΦαμαλικάο 3 - 2
      26/4/2021 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 2
      3/1/2021 ΤοντέλαΦαμαλικάο 1 - 0
      5/7/2020 ΤοντέλαΦαμαλικάο 0 - 1
      7/12/2019 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 3,141 11.1%
      X
      € 20,325 71.9%
      2
      € 4,805 17.0%
      Over
      € 537 33.1%
      Under
      € 1,085 66.9%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      81 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Joao Cardoso
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 5000
      Διαφορετικό αλλά μεγάλο κίνητρο και για τις δύο

      Διαφορετικό αλλά μεγάλο κίνητρο και για τις δύο

      Η Τοντέλα φιλοξενεί τη Φαμαλικάο για την 30η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην έδρα της Μπελενένσες Σαντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο «σπίτι» τους από την Πορτιμονένσε.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΤΟΝΤΕΛΑ

      Ταξίδεψε στο Μπελέμ για να αντιμετωπίσει την τοπική Μπελενένσες Σαντ με την οποία έχουν κοινό στόχο την παραμονή. Έφυγε με ψηλά το κεφάλι αποσπώντας ισοπαλία (1-1), παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο μέρος με δέκα ποδοσφαιριστές. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9’ με καρφωτή κεφαλιά του Ρονάν έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Έπαιξε πιο «κλειστά» όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο 39’ από τέρμα του Ματέο Κασιέρα και χωρίς να έχει απειληθεί σημαντικά μέχρι τότε. Η επανάληψη ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού ο Τζακιτέ είδε δύο κίτρινες κάρτες στο 51’ και το 53’ κι αποβλήθηκε. Όσο κυλούσε ο χρόνος οργανώθηκε πιο καλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Κινδύνευσε μόνο μία φορά, ενώ στο 76’ είχε δοκάρι. Τελικά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν τους βαθμούς.

      Με μόλις ένα «τρίποντο» στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι φυσικό να έχει μπλέξει για τα καλά. Ωστόσο είχε ενθαρρυντική εικόνα ενόψει της συνέχειας στο παιχνίδι με την Μπελενένσες Σαντ. Έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ταλαιπωρείται όλη τη χρονιά από πρόβλημα στον τομέα της παραγωγικότητας. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

      Ο Ισπανός προπονητής του κλαμπ Νάτσο Γκονζάλες υπογράμμισε: «Νιώθω μία πίκρα για το προηγούμενο παιχνίδι μας, καθώς θεωρώ ότι χάσαμε δύο πόντους κόντρα στην Μπελενένσες Σαντ. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε όμως. Είναι ένα γλυκόπικρο μείγμα συναισθημάτων. Δεν είμαστε άνετοι αναφορικά με την παραμονή αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Είναι απαραίτητο να διαχειριστούμε τα συναισθήματα σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Πρέπει να διώξουμε τις αρνητικές σκέψεις που δημιουργούν αμφιβολίες. Είμαστε νέα και άπειρη ομάδα όμως πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

      Αγωνιστικά Νέα: Νέο πρόβλημα η απουσία του τιμωρημένου αμυντικού χαφ από τη Γουινέα, Ζοάο Τζακιτέ (18/0) ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Επέστρεψε ο δεξιός οπισθοφύλακας Μουφί (22/0) ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.



      ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

      Εφόσον ήθελε να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα θα έπρεπε να νικήσει την Πορτιμονένσε εντός έδρας. Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εντός έδρας εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα και ηττήθηκε δίκαια (0-1). Την έσωσε το δοκάρι στα πρώτα λεπτά, αλλά μία λανθασμένη μεταβίβαση λίγο έξω από την περιοχή της επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Ρικάρντο Βαζ Τε στο 17ο λεπτό. Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος δημιούργησε όλη κι όλη μία καλή ευκαιρία, ενώ το καλύτερό της χρονικό διάστημα ήταν στο ξεκίνημα της επανάληψης. Εκεί είχε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία της όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Αντί να πιέσει ακόμα περισσότερο κινδύνευε περισσότερο να δεχτεί εκείνη κάποιο γκολ. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το φινάλε και μοιραία ηττήθηκε.

      Τα πρώτα δύο παιχνίδια μετά την επανέναρξη της Πριμέιρα Λίγκα ήταν ιδανικά, όμως έχει συμπληρώσει τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις στις οποίες δεν έχει κατορθώσει να επικρατήσει, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό η έξοδος στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όμως αν δεν τα καταφέρει θα αφήσει πικρή γεύση σε μία πλήρως επιτυχημένη σεζόν. Η συγκομιδή των 45 βαθμών τη φέρνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απέχει μόλις δύο πόντους από την 5η Ρίο Άβε. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

      «Εμάς μας αρέσει να ανεβαίνει ψηλά ο αντίπαλος και να μας πιέζει για να βγαίνουμε στην πλάτη της άμυνας του. Η Πορτιμονένσε όμως μας ανάγκασε σε λάθος και το πληρώσαμε. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και η Φαμαλικάο δεν έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε. Έχουμε πει ότι πάντα κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και το ίδιο κάνουμε και τώρα. Ξεχάσαμε ήδη την κακή εμφάνιση και την ήττα και βλέπουμε το ματς με την Τοντέλα. Έχουν μεγάλο κίνητρο και είναι πολύ επικίνδυνοι» ήταν τα λόγια του τεχνικού του συλλόγου Ζοάο Πέδρο Σόουζα.

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο στόπερ Μιράντα (20/1).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τοντέλα δεν αισθάνεται καθόλου άνετη στη μάχη της παραμονής και ξέρει πολύ καλά ότι θα πρέπει να βρει βαθμούς στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αν δεν θέλει να υποβιβαστεί. Στον αντίποδα η Φαμαλικάο δείχνει να έχει χάσει αρκετό από το «άστρο» της και προέρχεται από εκτός προγράμματος ήττα από την Πορτιμονένσε εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα, όμως είναι δεδομένο ότι θα παίξουν «σφιχτά» για να μην χάσουν. Το διπλό δεν μας καλύπτει στις αποδόσεις που προσφέρεται και θα προτιμήσουμε την ισοπαλία.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τοντέλα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        6 Φαμαλικάο 34 54 14 12 8 53:51
        14 Τοντέλα 34 36 9 9 16 30:44
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο LATOYRE, με το υψηλότερο yield +17.77% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: X2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες