10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαμαλικάο - Τοντέλα

26/2/2022 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 335
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 795 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαμαλικάο - Τοντέλα στις 9/12/2022

Προϊστορία

9/12/2022 ΦαμαλικάοΤοντέλα 0 - 0
26/2/2022 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 1
25/9/2021 ΤοντέλαΦαμαλικάο 3 - 2
26/4/2021 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 2
3/1/2021 ΤοντέλαΦαμαλικάο 1 - 0
5/7/2020 ΤοντέλαΦαμαλικάο 0 - 1
7/12/2019 ΦαμαλικάοΤοντέλα 2 - 3

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

32 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

4

52%

Κατοχή μπάλας

48%

4

Οφσάιντ

0

7

Κόρνερ

3

17

Φάουλ

18

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Municipal 22 de Junho
  • Θεατές: 4388
Σπουδαία «μάχη» για τη σωτηρία

Σπουδαία «μάχη» για τη σωτηρία

Η Φαμαλικάο υποδέχεται την Τοντέλα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Μαρίτιμο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπράγκα.

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη νήσο Μαδέιρα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στη Μαρίτιμο. Έφυγε μ’ ένα πολύτιμο «διπλό» (0-1) στις αποσκευές της. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο της ανήκε πλήρως. Πίεσε από το ξεκίνημα και σκόραρε στο 8’ με τον Μπανζά. Το τέρμα ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ, ωστόσο αποδείχθηκε ότι ο επιθετικός της καλυπτόταν για δύο εκατοστά και μετά από χρήση VAR το γκολ μέτρησε κανονικά. Σπατάλησε πολλές σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια. Από το... πουθενά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 45’. Ο γκολκίπερ Λουίς Ζούνιορ νίκησε όμως τον Ταγκέ και τη διατήρησε σε θέση «οδηγού». Πέντε λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Βινκ. Το μόνο που χρειαζόταν στη συνέχεια ήταν να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Το έκανε με άνεση και το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκε σαν μελωδία στα αυτιά των ποδοσφαιριστών της.

Με αυτόν τον τρόπο η Φαμαλικάο πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της επιτυχία, κάτι που δεν είχε καταφέρει έως τώρα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη νεοφώτιστη Βιζέλα. Ακόμα δεν μπορεί να νιώθει σε καμία περίπτωση άνετη, δείχνει όμως ικανή να ξεμπλέξει από τη «μάχη» της ουράς. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ρούι Πέδρο Σίλβα τόνισε: «Η ομάδα μου έδειξε την προσωπικότητα και την ταυτότητα που διαθέτει. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Υπάρχει μία φυσιολογική ισορροπία στους αγώνες μας. Άλλες φορές η τύχη σου δίνει κι άλλες φορές σου παίρνει πράγματα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο κι έχουμε ήδη επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Τοντέλα».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο στόπερ Νασιμέντο (13/0). Πρόβλημα με τον μέσο Χάιμε (18/1). Μόνιμα στα «πιτς» ο τραυματίας δεξιός μπακ Φιγκέιρας (13/0), ο αριστερός μπακ-χαφ Λίμα (7/1) και ο εξτρέμ Ταβάρες (7/0).



ΤΟΝΤΕΛΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι την περασμένη Κυριακή είχε πολύ δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Μπράγκα. Κοίταξε στα μάτια την πιο ποιοτική αντίπαλό της, δίχως πάντως να αποφύγει την ήττα (0-1). Το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Στο πρώτο μέρος στάθηκε πολύ καλά και δεν ανησύχησε ούτε μία φορά. Η ίδια απείλησε μ’ ένα σουτ του Άγρα και ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το τέρμα του να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ. Μπήκε φουριόζα και στην επανάληψη και πίεσε στα πρώτα λεπτά. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως δέχθηκε ένα «κρύο» γκολ από τον Ρικάρντο Όρτα στο 57’ και τα πράγματα έγιναν πλέον εξαιρετικά δύσκολα. Προσπάθησε να αντιδράσει αλλά της έλειψαν οι ιδέες. Παράλληλα άφησε αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Δεν το «πλήρωσε» όμως δεν βρήκε και την απάντηση που έψαχνε, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Η Τοντέλα γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και την τέταρτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Η συγκομιδή των 20 βαθμών φέρνει τους «κιτρινοπράσινους» εντός της επικίνδυνης ζώνης και πιο συγκεκριμένα στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν τελείωνε τώρα η σεζόν, θα έδιναν μπαράζ παραμονής με την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση της Λίγκα Προ. Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι ότι αν δεν κερδίσουν, τότε χάνουν. Απόδειξη για του λόγου το αληθές, το γεγονός ότι μετρούν όλες κι όλες δύο ισοπαλίες έως τώρα. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under και No Goal. Την προσεχή Πέμπτη (3/3) θα παίξουν με την αδύναμη Μάφρα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

«Πιστεύαμε ότι θα είχαμε τις ευκαιρίες για να καταφέρουμε κάτι καλό απέναντι σε μία ομάδα ποιοτική όπως είναι η Μπράγκα. Μία λεπτομέρεια θα όριζε το αποτέλεσμα του αγώνα κι έτσι τελικά συνέβη. Η ομάδα πάντως τα πήγε πολύ καλά και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ. Σημείωσαν εκείνοι ένα και χάσαμε. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία και να σκοράρουμε περισσότερο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πάκο Αγεσταράν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορεί να προσφέρει ο πλάγιος οπισθοφύλακας Χάσεφ (14/0). Μακροχρόνιος απών ο σέντερ μπακ Γκονσάλβες (5/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο «χαμός» στην ουρά της βαθμολογίας και οι πολλές ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχουν δώσει μία άγρια ομορφιά κι έχουν δημιουργήσει συνθήκες «τελικού» σε πολλά παιχνίδια. Η Φαμαλικάο θεωρείται το μεγάλο φαβορί του εντός έδρας αγώνα με την Τοντέλα και πιθανότατα όχι άδικα. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο διαδοχικές επιτυχίες και η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν και δεν έχουν βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στα δύο τελευταία ματς τους. Δεν υπάρχει αξία σε κάποιο σημείο και θα στραφούμε στο αμφίσκορο σε άκρως ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Τοντέλα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τοντέλα έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  8 Φαμαλικάο 34 39 9 12 13 45:51
  17 Τοντέλα 34 28 7 7 20 41:67
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες