5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νασιονάλ Μαδέιρα - Φαμαλικάο

30/1/2021 17:30
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1189 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαμαλικάο - Νασιονάλ Μαδέιρα στις 16/5/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 33' Anderson
  2. 34' Gorre Kenji
  3. 37' Azouni Larry

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 53' Rochez Bryan
  2. 57' Ramos Chico
  3. 80' Ugarte Manuel
  4. 90' Borges Nuno
  5. 90' Camacho Joao
  6. 90' Piscitelli Riccardo

      Προϊστορία

      16/5/2021 ΦαμαλικάοΝασιονάλ Μαδέιρα 3 - 0
      30/1/2021 Νασιονάλ ΜαδέιραΦαμαλικάο 2 - 1
      4/2/2018 ΦαμαλικάοΝασιονάλ Μαδέιρα 3 - 2
      23/8/2017 Νασιονάλ ΜαδέιραΦαμαλικάο 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 6,514 65.3%
      X
      € 1,972 19.8%
      2
      € 1,489 14.9%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      32 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Estadio da Madeira
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 5132
      Με την ψυχολογία στα ύψη οι νησιώτες

      Με την ψυχολογία στα ύψη οι νησιώτες

      Η Νασιονάλ Μαδέιρα υποδέχεται την Φαμαλικάο στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία ισοπαλία στο «σπίτι» της Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Γκιμαράες.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

      Την περασμένη Δευτέρα ταξίδεψε στην πρωτεύουσα Λισαβόνα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπενφίκα. Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους, όμως φρόντισε να εκμεταλλευτεί την κούραση που την ταλαιπωρούσε λόγω της συμμετοχής της στο Λιγκ Καπ όπως και τις πολλές απουσίες της και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1. Έπαιξε προσεκτικά από το ξεκίνημα όμως δέχτηκε νωρίς το γκολ στο 14’ από κεφαλιά του Σικίνιο. Δεν επηρεάστηκε και συνέχισε στο ίδιο στιλ χωρίς να απειλήσει ή να απειληθεί μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη κατάφερε να αιφνιδιάσει και να ισοφαρίσει στο 48’ με τον Ρότσεζ. Στη συνέχεια μαζεύτηκε ξανά στα «καρέ» της. Στάθηκε τυχερή όταν δεν δόθηκε το χέρι μέσα στην περιοχή της κι ανησύχησε μόνο δύο φορές. Άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πανηγύρισε ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

      Με αυτόν τον τρόπο η Νασιονάλ Μαδέιρα έβαλε «φρένο» στο αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών, ωστόσο έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενους αγώνες δίχως «τρίποντο». Οι νεοφώτιστοι έχουν μαζέψει 14 βαθμούς και βρίσκονται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη Φαμαλικάο, ενώ απέχουν μόλις έναν πόντο από την επικίνδυνη ζώνη. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Λουίς Φρέιρε υποστήριξε: «Η ισοπαλία με την Μπενφίκα εκτός έδρας ήταν σαν νίκη και μας έκανε ευτυχισμένους. Πήραμε κάτι από ένα παιχνίδι που δεν το περιμέναμε αλλά θα έχει αξία αν κερδίσουμε τώρα και την Φαμαλικάο. Επιτέλους είχαμε κάπως περισσότερες ημέρες για να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις πέντε αγώνες σε 17 ημέρες. Δεν τιμωρηθήκαμε επιτέλους για τις χαμένες ευκαιρίες μας. Αν θα αναβληθεί πάντως ένα παιχνίδι εξαρτάται από τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις και όχι από εμάς».

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο τιμωρημένος βασικός σέντερ μπακ Πεδράο 13/0). Αντίθετα εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Αζουνί (12/1). Λογικά προλαβαίνει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ριάσκος (14/4) που έλειψε απέναντι στην Μπενφίκα.



      ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Γκιμαράες. Ήθελε να αποδείξει ότι η νίκη που είχε προηγηθεί στις Αζόρες κόντρα στη Σάντα Κλάρα δεν ήταν τυχαία. Δεν τα κατάφερε όμως και ηττήθηκε (0-1) σ’ έναν αγώνα που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα. Δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι και το «πλήρωσε» πολύ νωρίς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με δυνατό σουτ του Αντρέ Αλμέιδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στη συνέχεια θέλησε να αντιδράσει αλλά δεν απείλησε σοβαρά μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Παρόμοια εικόνα στην επανάληψη. Όσο κυλούσε ο χρόνος άφηνε περισσότερα κενά και θα μπορούσε να είχε δεχθεί και δεύτερο γκολ. Έφτιαξε μία καλή ευκαιρία αλλά δεν σκόραρε και μοιραία ηττήθηκε.

      Η Φαμαλικάο έχει χάσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και παρά το γεγονός ότι ενισχύθηκε αρκετά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα και φαίνεται ότι θα παλέψει για τη σωτηρία της. Η συγκομιδή των 14 βαθμών τη φέρνει στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την προσεχή αντίπαλο Νασιονάλ Μαδέιρα. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal.

      «Είναι πρόβλημα και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πετυχαίνουμε κάτι αν νικάμε απλά ένα παιχνίδι. Εμείς νικήσαμε στις Αζόρες και στη συνέχεια δεν παίξαμε καν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Γκιμαράες. Οι ομάδες που είναι καλές δεν πρόκειται να συγχωρήσουν κάτι τέτοιο κι εμείς το καταλάβαμε καλά. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσπαθούμε σκληρά σε ολόκληρους τους αγώνες και όχι μόνο σε συγκεκριμένα κομμάτια. Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτή η κατάσταση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζοάο Πέδρο Σόουζα.

      Αγωνιστικά Νέα: Βγήκε από την καραντίνα ο νεοφερμένος εξτρέμ Χεριμπέρτο Ταβάρες (4/0). Παραμένει εκτός ο μέσος Νέτο (3/0), ενώ αμφίβολος είναι και ο μέσος Ασουνσάο (12/1). Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο επιθετικός Περέιρα (13/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η αυτοπεποίθηση αλλά και η ψυχολογία βρίσκονται στα ύψη για τη Νασιονάλ Μαδέιρα η οποία μπόρεσε να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την έδρα της Μπενφίκα, κάτι εξαιρετικά σπάνιο, ενώ παλαιότερα είχε χάσει ακόμα και 10-0 από τους «αετούς». Στο εσωτερικό των νεοφώτιστων υπάρχει πίστη για παραμονή και το παιχνίδι με τη Φαμαλικάο είναι πολύ κρίσιμο. Η τελευταία έχει προχωρήσει σε πολλές κινήσεις ενίσχυσης τον Ιανουάριο και δεν υπάρχει χημεία. Η ισοπαλία μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο όμως θα στραφούμε στο αμφίσκορο με τις δύο επιθέσεις να διαθέτουν τα «όπλα» για να σκοράρουν.

      FACTS

      • Η ομάδα Φαμαλικάο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα Νασιονάλ Μαδέιρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: X2
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Νασιονάλ Μαδέιρα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
        Σημείο: Under
      • Η ομάδα Φαμαλικάο έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 1
      • Η ομάδα Φαμαλικάο ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: Ημ.X

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        9 Φαμαλικάο 34 40 10 10 14 40:48
        18 Νασιονάλ Μαδέιρα 34 25 6 7 21 30:59
      Εμφάνιση όλων
      Νασιονάλ Μαδέιρα - Τελ. αγώνες
      5/5/2024
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      Πόρτο Β
      28/4/2024
      Os Μπελενένσες
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      1 - 3
      22/4/2024
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      Μπενφίκα Β'
      3 - 1
      14/4/2024
      Πάσος Φερέιρα
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      1 - 1
      6/4/2024
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      AVS Φουτεμπόλ
      2 - 1
      30/3/2024
      Λεϊρία
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      1 - 1
      17/3/2024
      Σάντα Κλάρα
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      0 - 1
      9/3/2024
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      Ακαντέμικο Βίσεου
      1 - 1
      3/3/2024
      Ολιβεϊρένσε
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      0 - 1
      28/2/2024
      Λεϊσόες
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες