10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σπαρτάκ Μόσχας - Νάπολι

Προϊστορία

24/11/2021 Σπαρτάκ ΜόσχαςΝάπολι 2 - 1
30/9/2021 ΝάπολιΣπαρτάκ Μόσχας 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 260,290 41.3%
X
€ 72,229 11.5%
2
€ 297,435 47.2%
Over
€ 29,805 61.3%
Under
€ 18,780 38.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 17:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

110 ψήφοι:

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στη Νάπολι

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στη Νάπολι

Η Σπαρτάκ Μόσχας υποδέχεται τη Νάπολι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Όλα ανοιχτά στον όμιλο, με νίκη προκρίνονται σίγουρα οι γηπεδούχοι.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λέστερ και σίγουρα μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Δημιούργησε ελάχιστα σε όλο το παιχνίδι, προηγήθηκε όμως με κεφαλιά του Μόοζες στο 51’. Επτά λεπτά μετά δέχθηκε την ισοφάριση, η αντίπαλος της είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά το αποτέλεσμα έμεινε ισόπαλο (1-1).

Έτσι με 4 βαθμούς μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου αλλά τα πάντα είναι ανοικτά ακόμα και για την πρώτη θέση. Απέχει τρεις βαθμούς από τη Νάπολι, δύο από τη Λέγκια και έναν από τη Λέστερ. Ούτε η ήττα της σήμερα δεν θα είναι καταδικαστική, θέλει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία ειδικά από τη στιγμή που τα πράγματα στο πρωτάθλημα δεν εξελίσσονται καλά.

Η ήττα από την Κράσνονταρ το Σάββατο την έριξε στην 10η θέση της βαθμολογίας, μόλις πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έξι κάτω από την πρώτη τετράδα. Συμπλήρωσε αισίως επτά σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-4-3) και προβληματίζει με την απόδοση της. Ακούστηκαν μάλιστα και κάποια σενάρια για αντικατάσταση του Ρουί Βιτόρια, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα.

«Δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τελευταία και αυτό είναι ένα σερί που πρέπει να διακόψουμε. Είμαι σίγουρος ότι η Νάπολι θα είναι αποφασισμένη από τα πρώτα λεπτά, οπότε μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. »

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο φορ Πόνσε (7/4), οι μέσοι Ζόμπνιν (11/2) και Μελκάτζε (1/0) και ο στόπερ Μάσλοφ.



ΝΑΠΟΛΙ

Δυσκολεύτηκε πιο πολύ από ότι δείχνει το τελικό σκορ απέναντι στη Λέγκια την προηγούμενη αγωνιστική αλλά πήρε τη νίκη με 4-1 και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο μέρος, μπήκε νωθρά και στην επανάληψη και γλίτωσε από το δοκάρι και τελικά χρειάστηκε δύο εκτελέσεις πέναλτι (51’, 75’) για να κάνει την ανατροπή. Από εκεί και έπειτα όλα ήταν πιο απλά και πέτυχε άλλα δύο γκολ σφραγίζοντας τη νίκη της.

Βρίσκεται έτσι στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς και αν επικρατήσει της Σπαρτάκ Μόσχας θα τερματίσει στη χειρότερη 2η. Μία ήττα βέβαια θα περιπλέξει τα πράγματα, τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική όπου αντιμετωπίζει την Λέστερ.

Προέρχεται βέβαια από την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, στην δύσκολη έξοδο που είχε απέναντι στο Μιλάνο και την Ίντερ (3-2). Προηγήθηκε μάλιστα με σουτ του Ζιελίνσκι στο 17’ αλλά πριν λήξει το πρώτο μέρος είχε ήδη δεχτεί δύο γκολ. Στο 61’ είδε την αντίπαλο της να κάνει το 3-1 και τα πράγματα δυσκόλεψαν για την ίδια, όμως ένα υπέροχο γκολ του Μέρτενς στο 79’ την έβαλε και πάλι στο παιχνίδι. Έφτασε πολύ κοντά μάλιστα στην ισοφάριση στο τέλος αλλά ο Χαντάνοβιτς και το δοκάρι στέρησαν το γκολ στον Ρούι.

Παρέμεινε βέβαια στην κορυφή στην ισοβαθμία με τη Μίλαν αλλά είδε την Ίντερ να μειώνει την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς. Θα ερχόταν κάποια στιγμή και η ήττα στο πρωτάθλημα,το θέμα είναι τι χαρακτήρα θα δείξει τώρα που έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμών. Την Κυριακή ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τη Λάτσιο.

«Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε από τώρα και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Περίμενα έτσι και αλλιώς τις πρώτες δυσκολίες, ξέραμε ότι το αήττητο σερί μας δεν θα κρατήσει. Είμαι περίεργος να δω τι αντίδραση θα έχουμε τώρα και το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ θα με κάνει να καταλάβω τι έχει η ομάδα στο μυαλό της και τι θέλουν οι παίκτες μου», τόνισε ο κόουτς Σπαλέτι.

Αγωνιστικά Νέα: Σε καραντίνα βρίσκονται οι μέσοι Ντέμε (3/0) και Πολιτάνο (12/1). Σοβαρό πλήγμα ο τραυματισμός του φορ Οσιμέν (11/5) ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα της κόγχης και του αριστερού ζυγωματικού, χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός για 3 μήνες! Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο εξτρέμ Ουνάς (6/0) και ο μεσοεπιθετικός Ινσίνιε (12/4).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σπαρτάκ Μόσχας ψάχνει μία διέξοδο στην Ευρώπη για την κακή πορεία της στο πρωτάθλημα αλλά απέναντι της θα βρει έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο. Βέβαια η Νάπολι προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, έχει αρκετές απουσίες και καλείται να δείξει χαρακτήρα. Δεν θα πάμε με το διπλό σε αυτές τις τιμές, αποδεκτό το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Νάπολι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Νάπολι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Σπαρτάκ Μόσχας 6 10 3 1 2 10:9
  2 Νάπολι 6 10 3 1 2 15:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.76% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες