1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Σκωτία

15/11/2020 16:00
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 30' Armstrong Stuart
  2. 32' Gregus Jan
  3. 41' Mcginn John
  4. 44' Kucka Juraj

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 56' Pekarik Peter
  2. 57' Skriniar Milan
  3. 65' Duda Ondrej
  4. 77' Mazan Robert
  5. 88' Rusnak Albert
  6. 90' Christie Ryan

      Προϊστορία

      15/11/2020 ΣλοβακίαΣκωτία 1 - 0
      11/10/2020 ΣκωτίαΣλοβακία 1 - 0
      5/10/2017 ΣκωτίαΣλοβακία 1 - 0
      11/10/2016 ΣλοβακίαΣκωτία 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 219,212 36.9%
      X
      € 98,830 16.6%
      2
      € 276,474 46.5%
      Over
      € 41,169 27.4%
      Under
      € 109,265 72.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 16:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      69 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadium Antona Malatinskeho
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 19200
      Αμφότερες ευχαριστημένες και εξουθενωμένες

      Αμφότερες ευχαριστημένες και εξουθενωμένες

      Η Σλοβακία υποδέχεται τη Σκωτία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν στην τελική φάση του Euro αποκλείοντας τη Βόρεια Ιρλανδία και οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός τη Σερβία, αμφότερες εκτός έδρας.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΣΛΟΒΑΚΙΑ

      Πριν τρία εικοσιτετράωρα ταξίδεψε στο Μπέλφαστ για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βόρεια Ιρλανδία, σε αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Κατάφερε να νικήσει (1-2) στην παράταση και να πάρει το εισιτήριο για δεύτερη διαδοχική φορά για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, όμως το λάθος της αντίπαλης άμυνας στο 17’ κατάφερε να το εκμεταλλευτεί ο Κούτσκα ο οποίος σκόραρε με ωραίο σουτ για το 0-1. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη θέλησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις όμως δεν τα κατάφερε. Έμοιαζε να κρατάει δίχως σημαντικά προβλήματα τη νίκη, όμως στο 88’ ο Σκρίνιαρ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο 90’ λίγο έλειψε να μείνει εκτός αφού το σουτ του Λάφερτι σταμάτησε στο δοκάρι. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση κι εκεί ο Ντούρις της έδωσε την θριαμβευτική πρόκριση με γκολ που σημείωσε στο 110’.

      Στο Nations League πάντως η Σλοβακία δεν έχει πραγματοποιήσει καθόλου καλή πορεία. Μετά από τέσσερα παιχνίδια έχει συγκεντρώσει όλο κι όλο ένα βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της, αποτελώντας το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μόνο τη νίκη. Βέβαια αυτό δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα μετά την πρόκριση στο Euro. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της στη διοργάνωση ήταν αμφίσκορα.

      Ο τεχνικός Στέφαν Τάρκοβιτς ξεκίνησε ως υπηρεσιακός, αλλά μετά την πρόκριση στην τελική φάση του Euro φαίνεται ότι θα κερδίσει τη μονιμοποίησή του στη θέση, αφού η Ομοσπονδία δείχνει διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο. Μιλώντας για το επίτευγμα τόνισε: «Είναι μία ιστορική στιγμή για εμάς. Θα είμαστε για δεύτερη σερί διοργάνωση στην τελική φάση του Euro και είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία μας, ενώ οι περισσότεροι δεν μας υπολόγιζαν».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει «φρέσκα» προβλήματα. Εκτός έμειναν ξανά οι τερματοφύλακες Κούτσιακ (Λέχια Γκνανσκ) και Ντουμπράβνκα (Νιούκαστλ), οι αμυντικοί Βάβρο (Λάτσιο), Κόσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς) και Σκρτελ (Μπασάκσεχιρ), οι μέσοι Μπέρο (Φίτεσε) και Χαρασλίν (Σασσουόλο) και οι επιθετικοί Μπόζενικ (Φέγενορντ), Σχρανζ (Γιάμπλονετς).

      Η αποστολή της Σλοβακίας:

      Τερματοφύλακες: Ροντάκ (Φούλαμ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Γιάκουμπεκ (Κόρτραϊκ)

      Αμυντικοί: Πεκάρικ (Χέρτα Βερολίνου), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάντα), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Πάουσχεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μαζάν (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Βαλιεντ (Μαγιόρκα), Χουμποτσάν (Ομόνοια), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν)

      Μέσοι: Χάμσικ (Ντάλιαν), Ντούντα (Κολωνία), Χροσόφσκι (Γκενκ), Μακ (Φερεντεσβάρος), Γκρεγκούς (Μινεσότα), Χροσόβσκι (Γκενκ), Ρούσνακ (Σολτ Λέικ), Κούτσκα (Πάρμα), Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβα), Ντούντα (Κολωνία), Λομπότκα (Νάπολι), Σούσλοφ (Χρόνιγκεν)

      Επιθετικοί : Ντούρις (Ομόνοια),Σαφράνκο (Σέπσι Σφάντου), Μραζ (Ζάγκλεμπιε Λούμπιν)



      ΣΚΩΤΙΑ

      Μεσοβδόμαδα κλήθηκε να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο της Σερβίας για να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro. Μετά από ισόπαλο 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση, εμφανίστηκε πιο ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε την πρόκριση επιστρέφοντας σε Euro για πρώτη φορά μετά από 25 ολόκληρα χρόνια και το μακρινό 1996. Στο πρώτο μέρος δεν πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο και κινδύνευσε να μείνει πίσω νωρίς από πλασέ του Λούκιτς. Ισορρόπησε και είχε μία καλή στιγμή με τον ΜακΓκιν. Με το ξεκίνημα της επανάληψης κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Ο ΜακΓκρέγκορ έδωσε στον Κρίστι κι εκείνος με ωραία προσπάθεια και συρτό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Πλέον είχε τον απόλυτο έλεγχο κι έδειχνε ότι βρισκόταν κοντά στην πρόκριση. Μία απροσεξία όμως επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Γιόβιτς στις καθυστερήσεις. Στην παράταση δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί και οι πέντε παίκτης της ευστόχησαν, ενώ ο Μάρσαλ νίκησε στο τελευταίο πέναλτι τον Μίτροβιτς και την έστειλε στο Euro.

      Η Σκωτία όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από αυτό το κατόρθωμα κι όλα τα υπόλοιπα περνούν δικαιολογημένα σε δεύτερη μοίρα. Πάντως και στο Nations League τα έχει καταφέρει εξαιρετικά έως τώρα, αφού βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της με συγκομιδή 10 βαθμών. Μάλιστα σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της στη διοργάνωση ήταν Under.

      «Είναι η πιο περήφανη στιγμή σε ολόκληρη την καριέρα μου. Περιμέναμε χρόνια να επιστρέψουμε σε Euro κι επιτέλους τα καταφέραμε. Πάλεψα για να συγκρατήσω τα δάκρυά μου μετά την επιτυχία. Περιμένουμε πως και πως τη διοργάνωση όμως θα πρέπει να παίξουμε καλά και στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας πριν από αυτήν» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωτοπόρων, Στιβ Κλαρκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικό πλήγμα η απώλεια του επιθετικού Φρέιζερ (14/2) ο οποίος είχε κληθεί στην αποστολή για το ματς με τη Σερβία αλλά δεν έπαιξε. Οι υπόλοιπες απουσίες είναι γνωστές από το παιχνίδι με τη Σερβία, χωρίς να είναι ιδιαιτέρως σημαντικές. Έμειναν εκτός ο γκολκίπερ ΜακΡόρι (0/0), ο δίδυμος αδερφός του και μέσος Ρος ΜακΡόρι (0/0), οι αμυντικοί Χάνλον (1/0), ΜακΓκιν (0/0) και Πόρτεους (0/0). Δεν είναι διαθέσιμοι ο εξτρέμ Φόρεστ (35/5) και ο βετεράνος επιθετικός Νέισμιθ (51/10).

      Η αποστολή της Σκωτίας:

      Τερματοφύλακες: Γκόρτον (Χαρτς), ΜακΛάφλιν (Ρέιντζερς), Μάρσαλ (Ντέρμπι)

      Αμυντικοί: Τέιλορ (Σέλτικ), Γκάλαχερ (Μάδεργουελ), Ο΄Ντόνελ (Μάδεργουελ), Κόνσινταϊν (Αμπερντίν), Κούπερ (Λιντς), ΜακΚένα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Πάλμερ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Τιέρνεϊ ( Άρσεναλ)

      Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΛιν (Νόριτς), Τζακ (Ρέιντζερς), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κρίστι (Σέλτικ), Άρμοστρονγκ (Σαουθάμπτον)

      Επιθετικοί : Σάνκλαντ (Νταντί Γιουνάιτεντ), Ντάικς (ΚΠΡ), Πάτερσον (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), ΜακΜπέρνι (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μπουρκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Γκρίφιθς (Σέλτικ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Nations League αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί για καμία από τις δύο προτεραιότητα. Άλλωστε πριν λίγες ημέρες κατάφεραν αμφότερες να πανηγυρίσουν τη μεγάλη πρόκριση για την τελική φάση του Euro που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι. Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση μετά από παιχνίδια μπαράζ αλλά κι αφού χρειάστηκε σε αμφότερες η παράταση, είναι βέβαιο ότι θα τις επηρεάσει. Η Σλοβακία παίζει στην έδρα της, ενώ η Σκωτία έχει ήδη κάνει ένα ταξίδι. Μία μοιρασιά δεν θα αφήσει καμία από τις δύο πλευρές στεναχωρημένες και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Σκωτία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σλοβακία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        6 Σκωτία 6 10 3 1 2 5:4
        8 Σλοβακία 6 4 1 1 4 5:10
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Σκωτία 6 10 3 1 2 5:4
        4 Σλοβακία 6 4 1 1 4 5:10
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες