2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Σλοβακία

11/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 387
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1299 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβακία - Σκωτία στις 15/11/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 21' Hamsik Marek
  2. 38' Dykes Lyndon

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 50' Fleck John
  2. 51' Haraslin Lukas
  3. 54' Dykes Lyndon
  4. 74' Robertson Andrew
  5. 83' Mcburnie Oliver
  6. 83' Kucka Juraj

      Προϊστορία

      15/11/2020 ΣλοβακίαΣκωτία 1 - 0
      11/10/2020 ΣκωτίαΣλοβακία 1 - 0
      5/10/2017 ΣκωτίαΣλοβακία 1 - 0
      11/10/2016 ΣλοβακίαΣκωτία 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 274,125 85.2%
      X
      € 20,232 6.3%
      2
      € 27,394 8.5%
      Over
      € 13,964 20.5%
      Under
      € 54,260 79.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      116 ψήφοι:

      Videos

      Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και... βαριά πόδια

      Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και... βαριά πόδια

      Σκωτία και Σλοβακία αναμετρούνται στη Γλασκόβη λίγες μέρες μετά τις προκρίσεις τους στον τελικό των πλει-οφ του Euro. Αμφότερες μάλιστα έπαιξαν παράταση και χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να «σφραγίσουν» τα εισιτήρια για τους τελικούς του Νοεμβρίου.

      ΣΚΩΤΙΑ

      Πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ για το Euro 2020 μετά τη νίκη στα πέναλτι επί του Ισραήλ (5-3, 0-0 κ.δ. & παρ.) στη Γλασκόβη. Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στην κανονική διάρκεια, από μια μεγάλη ευκαιρία για την κάθε ομάδα στον έξτρα χρόνο αλλά το μηδέν παρέμεινε ως το τέλος και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί οι Σκωτσέζοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και με σκορ 5-3 «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό, όπου τον Νοέμβριο θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία για μια θέση στην τελική φάση του Euro.

      Έχει ξεκινήσει με καλές προϋποθέσεις το νέο Nations League καθώς στα πρώτα δύο παιχνίδια μετράει 4 βαθμούς. Αρχικά ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με το Ισραήλ (1-1) και στη συνέχεια έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τσεχίας (2-1). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 12', γύρισε το ματς με τους Ντάικς (27’ πεν.) και Κρίστι (52') αλλά στάθηκε τυχερή, αφού η αντίπαλος της είχε δύο δοκάρια και άλλες χαμένες ευκαιρίες.

      Με την πρόκριση επί του Ισραήλ, επέκτεινε το αήττητο σερί της σε έξι παιχνίδια. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Κλαρκ σχολίασε σχετικά: «Πρέπει να φρεσκάρω λίγο την ομάδα, όχι όμως έτσι ώστε να χάσουμε τη συγκέντρωση μας στα καλά πράγματα που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι έξι παιχνίδια αήττητοι και θέλουμε να επεκτείνουμε το σερί, επομένως εάν κάνω αλλαγές, δε θα κάνω τόσες πολλές. Προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι. Χρειάζεται χρόνο όμως πρέπει σιγά σιγά να χτίζεις χαρακτήρα, αυτοπεποίθηση και ποιότητα. Η διακοπή έχει φέρει πολλά παιχνίδια το ένα μετά το άλλο, επομένως ξέρουμε ότι όλοι θα έχουμε μεγάλη δουλειά. Όμως υπάρχει η ευκαιρία να συνεχίσουμε να χτίζουμε μομέντουμ ως γκρουπ».

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν τα πολλά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται λόγω κορωνοϊού ο μπακ Τίρνει (Άρσεναλ) και οι χαφ Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), Κρίστι (Σέλτικ). Την ίδια στιγμή παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμοί οι βασικοί στόπερ ΜακΚένα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Πάλμερ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ και οι εξτρέμ Φόρεστ (Σέλτικ), Μπούρκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).

      Η αποστολή της Σκωτίας:

      Τερματοφύλακες: ΜακΚρόρι (Λίβινγκστον), ΜακΛάφιν (Ρέιντζερς), Μάρσαλ (Ντέρμπι)

      Αμυντικοί: Κούπερ (Λιντς), Τέιλορ (Σέλτικ), Γκάλαχερ (Μάδεργουελ), Ο΄Ντόνελ (Μάδεργουελ), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Πόρτεους (Χιμπέρνιαν)

      Mέσοι: Φλεκ (Σέφιλντ Γιουν), ΜακΓκιν (ΆστονΒίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΛιν (Νόργουιτς), Τζακ (Ρέιντζερς), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φρέιζερ (Νιουκαστλ

      Επιθετικοί: Σάνκλαντ (Νταντί Γιουν), Ντάικς (ΚΠΡ), Πάτερσον (Κάρντιφ), ΜακΜπέρνι (Σέφιλντ Γιουν.)

      ΣΛΟΒΑΚΙΑ

      Την Πέμπτη υποδέχτηκε την Ιρλανδία για τον ημιτελικό των πλει-οφ του Euro 2020 και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-2) μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη η κάθε ομάδα είχε από μια κλασσική ευκαιρία αλλά ο αγώνας οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο. Εκεί η Ιρλανδία πατούσε καλύτερα, έχοντας δοκάρι κι άλλη μια μεγάλη στιγμή για να ανοίξει το σκορ, αλλά εν τέλει η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτι, όπου οι Σλοβάκοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και πήραν το εισιτήριο με 4-2. Έτσι τον Νοέμβριο θα παίξουν με την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ για μια θέση στα τελικά του Euro.

      Δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά στο νέο Nations League, καθώς μετά από δύο παιχνίδια μετράει μόλις έναν βαθμό. Αρχικά ηττήθηκε από την Τσεχία εντός έδρας με 1-3 και στη συνέχεια έφερε ισοπαλία 1-1 στο Ισραήλ.. Προηγήθηκε με γκολ του Ντούρις στο 14', στη συνέχεια όμως οπισθοχώρησε και δέχτηκε τελικά την ισοφάριση στο 90+1'.

      Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Χάπαλ τόνισε: «Ελπίζω να πάρουμε κάτι από τη Γλασκόβη. Δεν λέω ότι θα νικήσουμε, όμως να μη φύγουμε με άδεια χέρια. Εκπροσωπούμε την Σλοβακία, ο καθένας από εμάς θα κάνει το καλύτερο για να πάρουμε βαθμούς. Έχω ενημερωθεί από τους παίκτες ότι δεν είναι τόσο κουρασμένοι. Από την άλλη έπαιξαν 120 δύσκολα λεπτά. Όπως έχω ανακοινώσει, θα υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Θέλουμε να δώσουμε σε άλλους παίκτες την ευκαιρία, να τους δούμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Έχει χτυπηθεί κι αυτή από τον κορωνοϊό. Θετικός βρέθηκε ο εξτρέμ Μίχαλικ (Λέχια Γκντάνσκ) που έπαιξε την Πέμπτη στο ματς με την Ιρλανδία και αυτόματα τέθηκε εκτός αποστολής. Παραμένουν εκτός ο βασικός στόπερ Σκρίνιαρ (Ίντερ) και ο μέσος Λομπότκα (Νάπολι) που δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στην αποστολή λόγω καραντίνας. Εκτός επίσης λόγω τραυματισμών ο βασικός τερματοφύλακας Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ) και ο φορ Ντούρις (Ομόνοια). Προανήγγειλε αλλαγές ο Χάπαλ, ο οποίος τόνισε πως θέλει να δώσει ευκαιρίες. Μάλιστα αποκάλυψε πως η ομάδα θα παραταχθεί με άλλον τερματοφύλακα κι όχι τον Ροντάκ που έπαιξε με την Ιρλανδία.

      Η αποστολή της Σλοβακίας:

      Τερματοφύλακες: Κούτσιακ (Λέχια Γκνανσκ), Ροντάκ (Φούλαμ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

      Αμυντικοί: Πεκάρικ (Χέρτα Βερολίνου), Γκιομπέρ (Περούτζια) Βάβρο (Λάτσιο), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Πάουσχεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μαζάν (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Κόσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Βαλιεντ (Μαγιόρκα)

      Μέσοι: Χάμσικ (Ντάλιαν) Κούτσκα (Πάρμα), Ντούντα (Κολωνία), Χροσόφσκι (Γκενκ), Μακ (Φερεντεσβάρος Μπέρο (Φίτεσε), Γκρεγκούς (Μινεσότα) Μπέρο (Φίτεσε), Σάμπο (Φατίχ Καραγκούμρουκ), Χροσόβσκι (Γκενκ), Ρούσνακ (Σολτ Λέικ)

      Επιθετικοί: Μπόζενικ (Φέγενορντ), Σχρανζ (Γιάμπλονετς), Σαφράνκο (Σέπσι Σφάντου)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αρκετά κοινά και για τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες προκρίθηκαν την Πέμπτη στον τελικό των πλει-οφ ανόδου του Euro 2020, έπειτα από αγώνες που οδηγήθηκαν στην παράταση και κατόπιν στα πέναλτι. Και οι δύο προπονητές δήλωσαν πως θα προχωρήσουν σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οπότε είναι δύσκολο να γίνει ασφαλής πρόβλεψη σε σημείο. Αμφότερες προβληματίζουν στο ανασταλτικό κομμάτι, έχουν και απουσίες βασικών παικτών στα μετόπισθεν λόγω κορωνοϊού, οπότε αν επιλέγαμε κάτι θα πηγαίναμε με το αμφίσκορο στο 1.90.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        6 Σκωτία 6 10 3 1 2 5:4
        8 Σλοβακία 6 4 1 1 4 5:10
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Σκωτία 6 10 3 1 2 5:4
        4 Σλοβακία 6 4 1 1 4 5:10
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες