3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός

4/8/2022 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 908
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 777 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας στις 11/8/2022

Προϊστορία

11/8/2022 ΠαναθηναϊκόςΣλάβια Πράγας 1 - 1
4/8/2022 Σλάβια ΠράγαςΠαναθηναϊκός 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 148,343 86.3%
X
€ 15,965 9.3%
2
€ 7,608 4.4%
Over
€ 2,546 14.2%
Under
€ 15,325 85.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

199 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

1

8

Σουτ εκτός εστίας

2

53%

Κατοχή μπάλας

47%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

5

1

Κόκκινες κάρτες

1

4

Κόρνερ

2

11

Φάουλ

9

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
Επιστροφή στην Ευρώπη έπειτα από μια πενταετία για τους πράσινους

Επιστροφή στην Ευρώπη έπειτα από μια πενταετία για τους πράσινους

Η Σλάβια Πράγας έκανε πάρτι στον προηγούμενο γύρο και τώρα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Στον προηγούμενο γύρο έκανε πλάκα κόντρα στην Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ, αφού επικράτησε στο πρώτο ματς εκτός έδρας με 4-0 και στην Τσεχία συνέτριψε την αντίπαλο της με 7-0. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αφού πέρσι έφτασε στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και πρόπερσι στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα τερμάτισε στη 2η θέση πέρσι στο πρωτάθλημα, εφτά βαθμούς πίσω από τη Βικτόρια Πλζεν και στο φετινό έκανε ποδαρικό με το αριστερό, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο έχασε στην πρεμιέρα στην έδρα της Χράντετς Κράλοβε με 1-0 και την Κυριακή θα φιλοξενήσει τη Ζλιν.

«Περιμένω να δούμε καλό ποδόσφαιρο και να γίνει ένα πολύ καλό ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι του βασίζεται σε συνδυασμούς και καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Όταν χάνουν την μπάλα, πιέζουν πολύ ψηλά και κυνηγούν τον αντίπαλο. Ο αγώνας θα έχει υψηλό τεχνικό επίπεδο. Από την πλευρά του αντιπάλου μας, οι παίκτες που έχει είναι πολύ έμπειροι για να μπορούν να παίξουν όπως πρέπει, παρότι δεν έχουν κάποιο άλλο επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους. Έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι μπροστά μας. Θα συγκρίνω λίγο τον Παναθηναϊκό με τη Φέγενορντ όσον αφορά τα στοιχεία στα οποία είναι πραγματικά καλός.», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού επιθετικού, Γίρα ΣορΕπιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από απουσία πέντε ετών και η κλήρωση δεν του έκανε το χατίρι, αφού έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Σλάβια Πράγας. Η τελευταία ευρωπαϊκή βραδιά του τριφυλλιού ήταν στις 24 Αυγούστου του 2017 για τα πλέι οφ του Europa League όταν έχασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές με 1-0 με γκολ του Μουνιαϊν.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, καθώς κόντρα στους Τσέχους θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς για φέτος με το νέο πρωτάθλημα - καλώς εχόντων των πραγμάτων - θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου. Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, αφού δεν έχασε σε κανένα και είχε πολύ καλή αμυντική παρουσία, δεχόμενος μόνο ένα γκολ από τη Φόλενταμ.

«Πρέπει να ξέρουμε την ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η Σλάβια είναι μία ομάδα που δεν αλλάζει το προφίλ της ούτε στο γήπεδό της, ούτε εκτός έδρας. Με τον ίδιο τρόπο θα μας αντιμετωπίσει και εδώ και στην Αθήνα. Ούτε εμείς είμαστε ομάδα με διαφορετικές φιλοσοφίες. Και τα δύο ματς θα είναι παρόμοια και για τις δύο ομάδες, θα έχουν την ίδια σκέψη στο παιχνίδι, το θέμα είναι ποια θα μπορέσει να επιβάλλει τον ρυθμό της. Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι στον επόμενο γύρο. Ή τουλάχιστον θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εκεί. Η Σλάβια Πράγας είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού και τον ίδιο προπονητή. Έχει επιτυχίες και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια και σίγουρα είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος», ανέφερε ο προπονητής του τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός, Μπαρτ Σένκεφελντ και ο μέσος Αλεξανδρόπουλος. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος Βέρμπιτς.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια απουσίες και πάει στην Πράγα χωρίς να έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Η Σλάβια βρίσκεται πιο μπροστά σε αγωνιστικό επίπεδο, έχοντας περάσει έναν προκριματικό γύρο στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και έκανε πρεμιέρα στην εγχώρια λίγκα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως έχουν το εύκολο γκολ, αλλά και οι πράσινοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα επιλέξουμε το over.

FACTS

  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.20% έπαιξε: 1
  • » Ο aekara21962, με το υψηλότερο yield +19.54% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες