1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας

Προϊστορία

11/8/2022 ΠαναθηναϊκόςΣλάβια Πράγας 1 - 1
4/8/2022 Σλάβια ΠράγαςΠαναθηναϊκός 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,216 30.6%
X
€ 17,420 29.2%
2
€ 23,971 40.2%
Over
€ 2,932 27.5%
Under
€ 7,736 72.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

263 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

1

1

Σουτ εκτός εστίας

4

58%

Κατοχή μπάλας

42%

2

Οφσάιντ

3

5

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

0

17

Φάουλ

23

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Apostolos Nikolaidis Stadium
  • Χωρητικότητα: 16620
Στην κατάμεστη Λεωφόρο για την ανατροπή

Στην κατάμεστη Λεωφόρο για την ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Πιστεύουν στην ανατροπή οι «πράσινοι», τον πρώτο λόγο για την πρόκριση οι Τσέχοι.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

* Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης τον νικητή του Ράκοβ-Σπαρτάκ Τρνάβα.

* Εχει ανακοινωθεί sold out στο γήπεδο.

Α’ Παιχνίδι: Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκος 2-0

Τα δικά του λάθη αλλά και αυτά του διαιτητή Γάλλου Μπουκέ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία. Μπορεί να μην είχε για πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια του στην αρχή του παιχνιδιού, όμως το πλάνο που είχε στήσει ο Γιοβάνοβιτς δούλευε σωστά και δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα.

Η άδικη αποβολή του Παλάσιος όμως στο 40’ άλλαξε το σκηνικό του παιχνιδιού, τον αποσυντόνισε και τελικά στις καθυστερήσεις δέχθηκε το γκολ. Προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη και στο 52’ ο Σπόραρ κέρδισε την αποβολή του Εντουάρτνο Σάντος αλλά τέσσερα λεπτά μετά από μία αδράνεια στην άμυνα ήρθε και το 2-0. Πέρα από λίγες στιγμές δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του και έτσι αποχώρησε απογοητευμένος από την Πράγα.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων επικρατεί μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να κάνει την ανατροπή σε μία Λεωφόρο που θα είναι κατάμεστη. Οι απουσίες βέβαια και η έλλειψη ενός δημιουργικού χαφ και ενός εξτρέμ φάνηκαν στο πρώτο παιχνίδι, ο Γιοβάνοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και μπορεί η Σλάβια να φάνηκε πιο έτοιμη αλλά σίγουρα δεν τρομάζει.

«Πρέπει να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο γιατί παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα και να παίξουμε με θάρρος για να διεκδικήσουμε την ανατροπή του αποτελέσματος. Είμαι έναν χρόνο εδώ και πέρσι στα κρίσιμα παιχνίδια είχαμε καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, την ζούσαμε. Ο κόσμος στις κρίσιμες στιγμές ήταν παρών στο γήπεδο και η ατμόσφαιρα λειτουργούσε θετικά στην ομάδα, γιατί ανεξάρτητα από την απόδοσή μας ο κόσμος ήταν θετικός»,σχολίασε ο κόουτς Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απώλεια του εξτρέμ Παλάσιος ο οποίος είναι τιμωρημένος. Επιστρέφουν βέβαια ο στόπερ Σένκεφελντ και ο μέσος Αλεξανδρόπουλος ενώ ο φορ Σπόραρ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Έπαιξε όπως έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι, πήρε τη νίκη με 2-0 και πλέον έχει σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση της. Μπορεί στην αρχή να μην βρήκε διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ευνοήθηκε όμως από την αποβολή του Παλάσιος στο 40’, εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αποσυντονίστηκε και τελικά στις καθυστερήσεις πήρε το προβάδισμα με τον Στράντς. Στο 52’ βέβαια είδε να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Εντουάρντο Σάντος όμως δεν πτοήθηκε και στο 56’ έπειτα από ομαδική συνεργασία διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ουσόρ. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα έπειτα και κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Την Κυριακή επικράτησε με 4-1 της Ζλιν εντός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Τσεχία. Ο κόουτς Τρπισόφσκι προχώρησε σε κάποιες αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει και παίκτες αλλά η ομάδα του δεν συνάντησε δυσκολίες και με σκόρες τους Ίτσα (10’) και Γιούρασεκ (34’) πήρε σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Είχε τον έλεγχο και στην επανάληψη, δέχθηκε βέβαια το γκολ στο 49’ αλλά στο 70’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και στο τέλος πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Στραντς (85’) και Γιούρασεκ (90+2’).

Οι Τσέχοι έφτασαν την Τρίτη στην Αθήνα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι. Ξέρουν πως το 2-0 του πρώτου αγώνα τους δίνει μία ασφάλεια αλλά δεν επαναπαύονται καθώς θα αντιμετωπίσουν μία καυτή ατμόσφαιρα και ίσως έναν Παναθηναϊκό που θα είναι επιθετικός από την αρχή της αναμέτρησης. Βέβαια έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι ότι έχει την ποιότητα να γίνει απειλητική, τώρα ίσως είναι λίγο πιο προσεκτική στην αρχή.

«Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει επιθετικά. Δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να ανέβει και να αμυνθεί. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ομάδα, το απέδειξε στα ματς με Λεβερκούζεν, Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ. Συνειδητοποιούμε πόσο δυνατός ο αντίπαλος είναι. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ πιο επικίνδυνος στον δεύτερο αγώνα. Πρέπει όμως να επικεντρωθούμε κυρίως στην επίθεση και να έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα», τόνισε ο κόουτς Τπρισόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος στόπερ Εντουάρντο Σάντος, ενώ ο τραυματισμός του Έβερτον αποδείχθηκε σοβαρός και Βραζιλιάνος μέσος θα απουσιάσει για 1,5 μήνα. Παραμένει εκτός ο μέσος Προβόντ, αμφίβολος ο μέσος Σέβτσικ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός πιστεύει στην πρόκριση και σε ένα γεμάτο γήπεδο θα ψάξει από την αρχή το γκολ που θα του δώσει περισσότερες ελπίδες. Η Σλάβια έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, δεν έδειξε όμως ότι είναι ομάδα που μπορεί να επιβληθεί εύκολο. Οι πράσινοι θα πιέσουν και σε ένα κατάμεστο γήπεδο μπορούμε να τους εμπιστευθούμε. Έχει αξία ο άσος.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.34 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 1
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +14.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1X
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +24.69% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες