1
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 1948

5/8/2026 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 887
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 19 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΤΣΣΚΑ 1948 - Παναθηναϊκός στις 11/8/2026

Προϊστορία

11/8/2026 ΤΣΣΚΑ 1948Παναθηναϊκός 1 - 2*
5/8/2026 ΠαναθηναϊκόςΤΣΣΚΑ 1948 1 - 1
5/7/2023 ΠαναθηναϊκόςΤΣΣΚΑ 1948 1 - 0
«Καθαρίζει» από νωρίς το Τριφύλλι

«Καθαρίζει» από νωρίς το Τριφύλλι


*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Έπεται η ρεβάνς στη Βουλγαρία. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Μπεσίκτας - Χράντετς Κράλοβε στα Play Offs των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ ο ηττημένος θα αποκλειστεί από την ευρωπαϊκή συνέχεια.

* Σε αντίθεση με τους αγώνες κόντρα στην Πάκσι, η σειρά με την ΤΣΣΚΑ 1948 θα διεξαχθεί με χρήση VAR.

*Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ.

Kάτι το άγχος από το «πρέπει» της πρόκρισης, κάτι η ανετοιμότητα λόγω της περιόδου προετοιμασίας, λίγο έλειψε να κοστίσουν στο «τριφύλλι» την ευρωπαϊκή συνέχεια στο Κόνφερενς Λιγκ. Το γκολ του Ραστόντερ στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς απέναντι στην Πάκσι, όμως, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο ΟΑΚΑ που οδήγησε τους «πράσινους» στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Μέτρια εμφάνιση από την ομάδα του Νίστρουπ που είχε αρκετούς παίκτες σε κακή βραδιά, αλλά οι αλλαγές του Δανού προπονητή έκαναν τη δουλειά οδηγώντας τον Παναθηναϊκό πάνω στην ΤΣΣΚΑ 1948 στον δρόμο προς τη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Το ΟΑΚΑ «πάγωσε» στο 35’ όταν ο Πέτο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν το συνολικό σκορ του ζευγαριού, αλλά λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Γιάγκουσιτς έφερε το ματς στα ίσα για τους «πράσινους», οι οποίοι όμως συνέχισαν και στην επανάληψη να είναι νωθροί.

Αυτό κόστισε εκ νέου στο 57’ με το 1-2 να… δείχνει παράταση, αλλά τέσσερα λεπτά πριν το τέλος η «χρυσή» αλλαγή του Νίστρουπ, Έλμιν Ραστόντερ, ισοφάρισε τον αγώνα και εν τέλει έστειλε τον Παναθηναϊκό στον επόμενο γύρο των προκριματικών, έστω κι αν χρειάστηκαν καρδιοχτύπια στη φετινή πρεμιέρα του ΟΑΚΑ.

Στόχος για τους «πράσινους» είναι η είσοδος στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ να είναι το προτελευταίο στη διαδικασία πριν τα κρίσιμα Play Offs. Στο μεταξύ το «τριφύλλι» ήρθε αντιμέτωπο με ακόμα ένα σοκ στην προετοιμασία, καθώς ο ταλαντούχος εξτρέμ Παντελίδης τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 6-7 μήνες.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός φορ Τεττέη διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται λόγω εμφάνισης λοιμώδους μονοπυρήνωσης και πιθανότατα θα λείψει κι από τη ρεβάνς. Ανέτοιμος από την άλλη ο νεοφερμένος μπακ Κρίστιανσεν. O μπακ Καλάμπρια υπέστη ρήξη στον έξω πλάγιο σύνδεσμο και θα είναι εκτός για τον επόμενο έναν μήνα, ο έμπειρος στόπερ Ίνγκασον θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν λόγω ρήξης χιαστού, ενώ ο εξτρέμ Παντελίδης θα είναι εκτός δράσης τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο. Εκτός λίστας ο σέντερ μπακ Πάλμερ - Μπράουν λόγω τραυματισμού και ο νεοφερμένος χαφ Κάνγκουα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο φορ Ντέσερς μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του καθώς έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα και αναμένεται να μπει στην αποστολή της ομάδας στα Play Offs των προκριματικών, αν φυσικά το «τριφύλλι» ξεπεράσει το εμπόδιο των Βούλγαρων. Νέα προσθήκη ο εκρηκτικός επιθετικός Λιβάι Γκαρσία που ήρθε ως δανεικός και μπήκε και αυτός στη λίστα. Δεν υπολογίζονται οι Μπακασέτας (χαφ) και Πάντοβιτς (φορ). O Nίστρουπ ενδεχομένως να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, με τον Ραστόντερ να θεωρείται σίγουρος για τη θέση του φορ, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσουν βασικοί και οι Φαν Ντρόνγκελεν (στόπερ), Πελίστρι (εξτρέμ).

«Καθαρίζει» από νωρίς το Τριφύλλι

Μπορείς να "κλειδώσεις" την απόδοση κάνοντας ☘️ΕΓΓΡΑΦΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις



Συμμετέχει για τρίτη φορά στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, θέλοντας αυτή τη φορά να κάνει την έκπληξη και να λάβει μέρος για πρώτη φορά στη βραχυχρόνια ιστορία της σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στις προηγούμενες δύο απόπειρες έμεινε εκτός από Στεάουα Βουκουρεστίου (2023/24) και Πάφο (2024/25) στην προκριματική διαδικασία της διοργάνωσης.

Για να φτάσει ως εδώ, απέκλεισε τη Σπάρτακ Τρνάβα από τη Σλοβακία στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Μετά από δύο «στείρες» ισοπαλίες σε Τρνάβα και Σόφια, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι Βούλγαροι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με σκορ 5-3 στην ψυχοφθόρο διαδικασία πήραν το εισιτήριο για τις μάχες με τον Παναθηναϊκό.

Ιδρύθηκε το πρόσφατο 2016 μετά τη διάσπαση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, χωρίς να έχει καταφέρει προς ώρας να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, 14 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Λέφσκι Σόφιας.

Προπονητής της ομάδας είναι ο 40χρονος Βούλγαρος Αλεξάνταρ Αλεξάντροφ, ο οποίος έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ενώ βρίσκεται στον πάγκο της πρώτης ομάδας από το 2025. Ο παίκτης που ξεχωρίζει στο ρόστερ των Βούλγαρων είναι αναμφίβολα ο 29χρονος επιθετικός από τη Μαυριτανία, Μαμαντού Ντιαλό, που έκανε τρομερή σεζόν πέρυσι στην πρώτη του χρονιά με την ΤΣΣΚΑ 1948 πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 38 συμμετοχές συνολικά. Στα μεταγραφικά, σημαντικότερες προσθήκες είναι εκείνες του μπακ Κουέγιαρ και του χαφ Μεγιέ.

Στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας που έχει εκκινήσει εδώ και περίπου 20 μέρες, η ΤΣΣΚΑ 1948 έχει δώσει τρία ματς και έχει ρεκόρ 2-1-0, ούσα αήττητα μέχρι στιγμής ενώ βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από τη Λέφσκι που έχει το απόλυτο. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 της Άρντα εντός έδρας, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χόφμαν από το 67’. Πρωταγωνιστής εκ νέου ο φορ Ντιαλό που πέτυχε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του.

Αγωνιστικά Νέα: Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο κόουτς Αλεξάντροφ, με την ομάδα του να κατεβαίνει κατά δήλωσή του πλήρης στην Αθήνα. Μέχρι πρότινος, πάντως, ο επιτελικός χαφ Μπερνάρντο Κόουτο αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

«Καθαρίζει» από νωρίς το Τριφύλλι

Τάσος Μαρκόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

O Παναθηναϊκός θα πρέπει αυτή τη φορά να μπει με το… μαχαίρι στα δόντια στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, ώστε να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι Βούλγαροι είναι πιο έτοιμοι σε σχέση με το «τριφύλλι», αλλά η λογική λέει ότι οι «πράσινοι» θα εμφανιστούν σοβαροί και θα πάρουν τη νίκη. Άσος από ημίχρονο.

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 176,578 89.3%
X
€ 15,205 7.7%
2
€ 6,022 3.0%
Over
€ 7,368 40.7%
Under
€ 10,738 59.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

232 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

3

1

Σουτ εκτός εστίας

6

64%

Κατοχή μπάλας

36%

2

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

4

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

7

10

Φάουλ

10

11

Εκτελέσεις Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Athens Olympic Stadium
  • Χωρητικότητα: 75263

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΣΣΚΑ 1948 - Τελ. αγώνες
28/8/2026
ΤΣΣΚΑ 1948
Λοκομοτίβ Πλόβντιβ
23/8/2026
Σεπτέμβρι Σόφια
ΤΣΣΚΑ 1948
1 - 0
14/8/2026
ΤΣΣΚΑ 1948
Τσέρνο Μόρε Βάρνα
4 - 1
11/8/2026
ΤΣΣΚΑ 1948
Παναθηναϊκός
1 - 1*
8/8/2026
Λοκομοτίβ Σόφιας
ΤΣΣΚΑ 1948
1 - 3
5/8/2026
Παναθηναϊκός
ΤΣΣΚΑ 1948
1 - 1
31/7/2026
ΤΣΣΚΑ 1948
Άρντα
2 - 1
28/7/2026
ΤΣΣΚΑ 1948
Σπαρτάκ Τρνάβα
0 - 0
25/7/2026
ΤΣΣΚΑ 1948
Μπότεφ Βράτσα
2 - 1
22/7/2026
Σπαρτάκ Τρνάβα
ΤΣΣΚΑ 1948
0 - 0
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 1948 1-1: Άφησε ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τη Σόφια (video)

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 1948 1-1: Άφησε ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τη Σόφια (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Μαντιδάκης
Δημήτρης Μαντιδάκης
5/8/2026 23:24
Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με την ΤΣΣΚΑ 1948 στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της συνέχειας στη Βουλγαρία. Οι «πράσινοι» ήταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, προηγήθηκαν δίκαια στο 20' με τον Γιάγκουσιτς, όμως οι Βούλγαροι αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ρούσεφ στο 31'. Παρά την κατοχή και τον έλεγχο που είχαν για μεγάλα διαστήματα, οι παίκτες του Νιστρούπ δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης και δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Στα αρνητικά για το «τριφύλλι», ο Τσάπρας συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από τη ρεβάνς.Οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς της Τρίτης (11/8, 20:30), η οποία θα διεξαχθεί στο «Βασίλ Λέφσκι», καθώς η ΤΣΣΚΑ 1948 δεν θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Conference League τον ηττημένο του ζευγαριού Μπεσίκτας - Χράντετς Κράλοβε, διεκδικώντας μια θέση στη League Phase.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε... φουριόζος στο ματς και από το πρώτο λεπτό έδειξε διάθεση να πάρει τον έλεγχο. Πίεζε ασφυκτικά την πρώτη πάσα της ΤΣΣΚΑ 1948, πατούσε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή και απείλησε νωρίς με το σουτ του Τσιριβέγια, που δεν βρήκε στόχο. Οι Βούλγαροι, από την άλλη, είχαν ξεκάθαρα αμυντική προσέγγιση, μένοντας χαμηλά και προσπαθώντας κυρίως να κλείσουν τους χώρους.



Κόντρα στη ροή του αγώνα, η ΤΣΣΚΑ 1948 άγγιξε το γκολ στο 19'. Ο Μάγιερ γύρισε προς τον άξονα, επιχείρησε το πλασέ με στόχο την απέναντι γωνία, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ινιάκι Πένια.



Η πίεση του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς στο 20'. Οι «πράσινοι» βγήκαν εξαιρετικά στην επίθεση, με τον Αντίνο να βγάζει ιδανική σέντρα και τον Γιάγκουσιτς να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 1-0. Ένα γκολ που ήρθε από όμορφη συνεργασία και ήταν πέρα για πέρα δίκαιο, με βάση την εικόνα του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο.



Ο Παναθηναϊκός πίεζε τόσο ψηλά, που έβρισκε ευκαιρίες ακόμα και με τους στόπερ του. Ο Ντε Φράι συνδυάστηκε όμορφα με τον Γιάγκουσιτς, επιχείρησε δυνατό σουτ, όμως ο Βούλγαρος γκολκίπερ έβγαλε εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας το 1-0.



Η ΤΣΣΚΑ 1948 έβγαλε αντίδραση και μέσα σε λίγα λεπτά έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Οι Βούλγαροι ανέβασαν τις γραμμές τους, εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αστάθεια που παρουσίασαν οι «πράσινοι» σε εκείνο το διάστημα και στο 31' έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Μασιέλ έκανε τσαφ, η μπάλα στρώθηκε στον Ρούσεφ και εκείνος δεν λάθεψε, γράφοντας το 1-1. Ήταν ένα πεντάλεπτο στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχασε τη συνοχή του στα μετόπισθεν και το πλήρωσε.



Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να παίρνει ξανά μέτρα στο γήπεδο και να έχει τον έλεγχο, χωρίς όμως να βρει την καθαρή τελική που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα. Η ΤΣΣΚΑ 1948, μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, ανέβασε αισθητά την απόδοσή της, αιφνιδίασε τους «πράσινους» και εκμεταλλεύτηκε το καλό της διάστημα για να φέρει το ματς στα ίσα. Παρ' όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός παρέμενε η ομάδα που είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 1948 1-1: Άφησε ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τη Σόφια (video)

Μπορείς να "κλειδώσεις" την απόδοση κάνοντας ☘️ΕΓΓΡΑΦΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι Βούλγαροι άγγιξαν την ανατροπή στο 58'. Ο Ρούσεφ κουβάλησε την μπάλα για περίπου 20 μέτρα, μπήκε σε θέση βολής και πλάσαρε, όμως ο Πένια αντέδρασε εντυπωσιακά, αποκρούοντας με το ένα χέρι και κρατώντας το 1-1 για τον Παναθηναϊκό. Ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία της ΤΣΣΚΑ 1948 στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και γενικότερα στο ματς.



Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δυσκολευόταν να γίνει πραγματικά απειλητικός. Οι «πράσινοι» κυκλοφορούσαν την μπάλα, αλλά δεν έβρισκαν τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουν καθαρές ευκαιρίες, με τον Ραστόντερ να είναι ο μοναδικός που έδειχνε να δημιουργεί ρήγματα μέσα στην περιοχή των Βούλγαρων.



Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ολοκλήρωναν επιθετικές προσπάθειες, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Γκάζεβιτς στο 82'.



Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1. Πλέον, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Σόφιας, εκεί όπου οι «πράσινοι» καλούνται να παίξουν από το μηδέν την πρόκριση στα playoffs τους Conference League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίστρουπ): Πένια, Τσάπρας (85’ Κάτρης), Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος, Καμαρά (67’ Τσέριν), Τσιριβέγια, Πελίστρι (60’ Ταμπόρδα), Γιάγκουσιτς (85’ Κοντούρης), Αντίνο (67’ Ζαρουρί), Ραστόντερ

ΤΣΚΑ 1948 ( Αλεξάντροβ): Μαρίνοβ, Μεντίνα, Χόφμαν, Ντβάλι, Γκάσεβιτς, Μασιέλ, Κουεγιάρ (74’ Φράνκο), Ζεμζέμι, Ρούσεφ, Μάγερ, Α. Ίλιεβ (67’ Ντιαλό).

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Zisis_Vfb με το υψηλότερο yield +3.89% έπαιξε: No Goal
  • » Ο Zisis_Vfb, με το υψηλότερο yield +28.71% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +0.82% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

KARAS13 1/8/2026 13:34

3-0

bill37 1/8/2026 16:17

2-0

triadas 3/8/2026 09:11

Άσσος

Goodvibes8 4/8/2026 09:35

2-0

Panatha13E 4/8/2026 11:51

Οχι και ένα 1.16 ρε παιδιά

Respect1390 5/8/2026 04:59

2-3

Goodvibes8 5/8/2026 08:00

Καλά μην γίνει καμία έκπληξη πάλι και γελάμε. Προσοχή όχι σημείο καλύτερα οβερ σέντερ παίξτε

Zepelino 5/8/2026 11:38

Άσος γιατί η συγκεκριμένη ομάδα ποτέ δεν πέρασε σε προκριματικά.

Stoixhmatakias 5/8/2026 12:08

Χ ημίχρονο η όβερ μισό φιλοξενουμενοι

[+]  Despotis 5/8/2026 14:08
geoless 5/8/2026 15:19

Ωραιο αυτο,γκολ απο ημχ..Γελας οταν αναρωτιεσαι ποιος θα το βαλει..Γκολ και 2,30 στο χερι.Τα πρασινα στην Ελλαδα καιγονται!!

geoless 5/8/2026 15:21

Συγγνωμη 2,55 το γκολ εκατερωθεν

Ypoloxagos 5/8/2026 16:07

Ξεφτίλα ο άσσος, καλύτερα γκολ γκολ αξίζει

Mimikos 5/8/2026 17:25

Ο Παναθηναϊκός έγινε Μπαρτσελόνα ξαφνικά και τον δίνει 1.25

Δεν κράζω Παναθηναϊκό αλλά είναι δυνατόν ρε παιδιά να νομίζουν ότι θα επικρατήσει τόσο εύκολα ( μακάρι να γίνει αυτό με 6αρα κιόλας) αλλά νταξει είπαμε

Και χθες έδινε τον Ολυμπιακό 1.50 λες και έπαιζε με κάνα χωριό

Μαλακισμένα του ΟΠΑΠ γαμω τις φάρα σας

rethymno 5/8/2026 17:40

Έχει καλύτερη εικόνα ο φετινός ΠΑΟ αλλά εδώ χ2..σκορ 0-1

rethymno 5/8/2026 17:40

1,25 όχι ..1,70 ναι

Maxbull 5/8/2026 20:11

Λοιπον παιδες ειναι πολυ πονηρο ματς αυτο...και ολα εξαρτιονται απο τον Νιστρουπ τι επιλογες θα κανει...για παραδειγμα ποιος Τουμπα ρε σεις??? Ειναι αμυντικος αυτος να παιζει και οχι ο Φαν Ντρογκελεν? Εαν ξεκινησει Τουμπα ισως δουμε καποιο γκολ απο Τσσκα...για εμενα 1Χ το ματς

Maxbull 5/8/2026 20:16

Επισης κατι αλλο που μου εχει κανει εντυπωση...συνεχιζει να βαζει Αντινο απο τα αριστερα που για εμενα ειναι κακιστος σαν παικτης ως προς τα τελειωματα!!!! Οπως και ο Πελιστρι!!!! Βαλε ρε συ Νιστρουπ Ζαρουρι αριστερα και Ταμπορδα δεξια να δεις πως θα ερθουν τα γκολ...εγω παντως ετσι θα επαιζα εαν ημουν ο προπονητης του ΠΑΟ

KOSTASMAKER 5/8/2026 20:33

4-0 , 4-1

laslobet 5/8/2026 20:44

γ/γ

Stoixhmatakias 5/8/2026 21:16

Όλα τα βαζελακια που θα παίξουν με τέτοια άνεση τον άσσο, μην ξεχάσετε να πονταρετε κανένα σοβαρό πόσο!εχει να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...

ALESIO 5/8/2026 21:43

2-0 και γεια σας

Stoixhmatakias 5/8/2026 22:47

Και χ ημίχρονο και όβερ μισό φιλοξενουμενοι.μια χαρά!Τα υπόλοιπα χαζά πίστα κουτσαβακια θα είστε με την ψυχή στο στόμα για να πάρετε κάνα χαρτζιλίκι, διαφορετικά σας βλέπω να ζητάτε αύριο χαρτζιλίκι χαχαχα

geoless 5/8/2026 22:56

Καλο το χ,ομως το γκολ απο δεξια μερια με πληρωνει 14,25...

seferis2 5/8/2026 23:07

@Despotis πάρτα αρpxiδια μου τα 2...

seferis2 5/8/2026 23:08

Έρχεται 28η Οκτωβρίου...άντε γεια

Stoixhmatakias 5/8/2026 23:15

@seferis2 χαχαχαχα. μην ασχολείσαι με μπούφους.αρρωστσκι αύριο θα ζητιανεύει για χάρη τις ομδας του το βλήμα

Stoixhmatakias 5/8/2026 23:20

@Despotis ωραία μας τα πες τα κάλαντα.!τραβά στο λαγούμι σου τώρα...αντε και του χρόνου

giotas 5/8/2026 23:46

Τανακι των στοιχηματικων🤡

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ