3
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός - Χράντετς Κράλοβε

20/8/2026 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 903
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 38 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Χράντετς Κράλοβε - Παναθηναϊκός στις 27/8/2026

Προϊστορία

27/8/2026 Χράντετς ΚράλοβεΠαναθηναϊκός 1 - 2*
20/8/2026 ΠαναθηναϊκόςΧράντετς Κράλοβε 2 - 2
Σεφτέ μπροστά στο κοινό του θέλει το «τριφύλλι»

Σεφτέ μπροστά στο κοινό του θέλει το «τριφύλλι»

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα Play Offs των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ. Έπεται η ρεβάνς στην Τσεχία. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα συνεχίσει στη League Phase της διοργάνωσης, ενώ ο ηττημένος αποχαιρετά την ευρωπαϊκή συνέχεια.



Πραγματοποίησε ακόμη μία μέτρια εμφάνιση φέτος στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα την πρόκριση στη Βουλγαρία μετά τη νίκη στην παράταση επί της ΤΣΣΚΑ 1948 (1-2). Το «τριφύλλι» καρδιοχτύπησε στη Σόφια, αλλά χάρη σε γκολ του Λιβάι Γκαρσία στην πρώτη του συμμετοχή με την πράσινη φανέλα και του Ντέσερς που επέστρεψε μετά από 8 μήνες, τσέκαρε το εισιτήριο για τα Play Offs της διοργάνωσης όπου θα βρει την τσέχικη Χράντετς Κράλοβε.

Η ομάδα του Νίστρουπ δεν ήταν καλή και «πέταξε» τα πρώτα 40 λεπτά της αναμέτρησης, έπειτα απείλησε δις με Ραστόντερ (40’) και Ζαρουρί (44’) και είδε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους τον Πένια να κάνει σωτήρια επέμβαση κρατώντας το απόλυτο μηδέν στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του Λιβάι έκανε τη διαφορά στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης, με τον νεοφερμένο φορ του Παναθηναϊκού να ανοίγει λογαριασμό κάνοντας το 0-1 μετά από ατομική προσπάθεια. Εν συνεχεία οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς και την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν και εν τέλει το πλήρωσαν με ισοφάριση στο 87ο λεπτό με το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Εκεί, ο Ντέσερς αποδείχθηκε «λυτρωτής» για τον Παναθηναϊκό, καθώς βρήκε δίχτυα μετά από 240 μέρες απουσίας λόγω τραυματισμού, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 που χάρισε τη νίκη - πρόκριση στην ομάδα του.

Άπαντες στο «τριφύλλι» στρέφουν το βλέμμα τους στις αναμετρήσεις με τη Χράντετς Κράλοβε που θα καθορίσουν την ευρωπαϊκή επιβίωση της ομάδας για φέτος. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ για αναβολή του αγώνα κόντρα στην Κηφισιά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το οποίο φυσικά έγινε δεκτό.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Ίνγκασον (στόπερ) και Παντελίδη (εξτρέμ), του ανέτοιμου μπακ Κρίστιανσεν που είναι εκτός λίστας και του χαφ Κάνγκουα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Μπήκε στη λίστα ο Καλάμπρια αλλά είναι αμφίβολος για τον αγώνα του ΟΑΚΑ, ενώ την τελευταία στιγμή ο Τζέικομπ Νίστρουπ αποφάσισε να συμπεριλάβει στη λίστα τον στόπερ Πάλμερ Μπράουν, με τον εξτρέμ Ζαρουρί (4/0) να μένει εκτός αυτής. Εξέτισε την τιμωρία του ο δεξιός μπακ Τσάπρας (3/0) και είναι εκ νέου διαθέσιμος.

Ως πιθανότερη ενδεκάδα εκτιμώνται οι Πένια, Κυριακόπουλος, Φαν Ντρόνγκελεν, Ντε Φράι και Τσάπρας στην άμυνα, με Καμαρά και Τσέριν στον άξονα. Πίσω από τον Τεττέη ή τον Ντέσερς αναμένεται ο Γιάγκουτσιτς, με Αντίνο και Γκαρσία στα άκρα.

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεσίκτας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και μοιραία θα αγωνιστεί στα Play Offs του Κόνφερενς Λιγκ αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, ώστε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την τουρκική ομάδα, το έργο των Τσέχων ήταν εξ ορισμού δύσκολο στην Κωνσταντινούπολη, όπου έψαχναν μόνο τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Χράντετς, παρότι το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε έναν σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο, δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης έμεινε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τις γραμμές της και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά οι ευκαιρίες των Μίχαλικ (60’) και Ουμάρ (80’) πέρασαν ανεκμετάλλευτες, με το τελικό 1-0 να τη στέλνει πάνω στο «τριφύλλι».

Η ομάδα του Ντέιβιντ Χόρεϊς, πάντως, έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, καθώς μέχρι στιγμής είναι αήττητη έχοντας ρεκόρ 2-1-0 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Στο τελευταίο χρονικά ματς, επιβλήθηκε της Μπάνικ Οστράβα με 2-1 εντός έδρας και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ούσα στο -3 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.

Μάλιστα, η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού ζήτησε και πήρε αναβολή για δύο αναμετρήσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με τις Μπρνο (16/8) και Βικτόρια Πλζεν (23/8) ώστε να παραταχθεί απόλυτα προσηλωμένη στα παιχνίδια με τους «πράσινους».

Αγωνιστικά Νέα: Στα «πιτς» παραμένει ο στόπερ Βίσνερ (2/0) με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ αμφίβολοι είναι λόγω τραυματισμού ο μπακ Πέτρασεκ (1/0) -δεν ειναι στο 100% σύμφωνα με τον προπονητή- και ο χαφ Βαλέντα (3/0). Οι νεοαποκτηθέντες Μπαρκόφσκι (φορ), Μιέλκε (στόπερ) και Αγιάμπας (μπακ) μπήκαν στην αποστολή για Αθήνα και καθότι φαίνεται θα προλάβουν να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα ενισχύοντας την ομάδα τους.

Τάσος Μαρκόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

O Παναθηναϊκός θα πρέπει επιτέλους να εμφανιστεί σοβαρός απέναντι στους Τσέχους, ώστε να πάρει την πρώτη του νίκη φέτος μπροστά στον κόσμο του. Η Χράντετς δεν είναι εύκολος αντίπαλος, είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά σε σχέση με το «τριφύλλι», αλλά υπολείπεται σε ποιότητα. Πάμε στον άσο.

ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ🍀

Το τελευταίο εμπόδιο ανάμεσα στον ΠΑΟ και την Ευρώπη. Ποντάρεις με δωρεάν* στοίχημα κάνοντας εγγραφή με κωδικό STX500
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 74,593 92.6%
X
€ 2,723 3.4%
2
€ 3,251 4.0%
Over
€ 3,764 22.3%
Under
€ 13,084 77.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

204 ψήφοι:

Ειδήσεις

ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ🍀

Το τελευταίο εμπόδιο ανάμεσα στον ΠΑΟ και την Ευρώπη. Ποντάρεις με δωρεάν* στοίχημα κάνοντας εγγραφή με κωδικό STX500
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

7

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

3

58%

Κατοχή μπάλας

42%

0

Οφσάιντ

2

0

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

5

7

Φάουλ

4

6

Εκτελέσεις Φάουλ

12

19

Προσπάθειες Για Γκολ

7

7

«Κομμένα» Σουτ

3

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Athens Olympic Stadium
  • Χωρητικότητα: 75263

ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ🍀

Το τελευταίο εμπόδιο ανάμεσα στον ΠΑΟ και την Ευρώπη. Ποντάρεις με δωρεάν* στοίχημα κάνοντας εγγραφή με κωδικό STX500
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

FACTS

  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Χράντετς Κράλοβε - Τελ. αγώνες
20/9/2026
Χράντετς Κράλοβε
Τέπλιτσε
0 - 2
16/9/2026
Πρίμπραμ
Χράντετς Κράλοβε
1 - 2
13/9/2026
Ζλιν
Χράντετς Κράλοβε
1 - 2
9/9/2026
Χράντετς Κράλοβε
Βικτόρια Πλζεν
0 - 0
6/9/2026
Χράντετς Κράλοβε
Σπάρτα Πράγας
2 - 1
2/9/2026
Ζμπροϊόφσκα Μπρνο
Χράντετς Κράλοβε
1 - 0
30/8/2026
Σλόβαν Λίμπερετς
Χράντετς Κράλοβε
2 - 0
27/8/2026
Χράντετς Κράλοβε
Παναθηναϊκός
1 - 1*
20/8/2026
Παναθηναϊκός
Χράντετς Κράλοβε
2 - 2
13/8/2026
Μπεσίκτας
Χράντετς Κράλοβε
1 - 0
Παναθηναϊκός - Χράντετς Κράλοβε 2-2: Τεττέη από άλλο πλανήτη, «εκτελεστής» ο Ουμάρ (video)

Παναθηναϊκός - Χράντετς Κράλοβε 2-2: Τεττέη από άλλο πλανήτη, «εκτελεστής» ο Ουμάρ (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/8/2026 23:35
Ο Ανδρέας Τεττέη πετούσε... φωτιές στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Χράντετς και με δύο δικά του γκολ, οι «πράσινοι» έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση, όμως όταν ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε από το ματς, ο Ουμάρ ανέλαβε δράση και «πάγωσε» το ΟΑΚΑ ισοφαρίζοντας με δύο δικά του γκολ. Πλέον η πρόκριση στη League Phase του Conference θα κριθεί στον επαναληπτικό της Τσεχίας στις 27/8 (20:00).

Οι «πράσινοι» είδαν τους αντιπάλους τους να είναι πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο και να κάνουν πιο «κλασικές» ευκαιρίες, όμως μετά την ανάπαυλα βγήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τη νίκη με αξιώσεις.
Πόσο;;;
⚪🟢 Απόδοση* 100.00 για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην League Phase του Conference League. Για νέα μέλη με εγγραφή

(*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)


Ο Τεττέη με δύο δικά του γκολ στο 55' και στο 61' έβαλε την... υπογραφή του στον αγώνα, ωστόσο μετά την αλλαγή του, οι γηπεδούχοι έριξαν... ταχύτητα και είδαν τους Τσέχους να ισοφαρίζουν στα τελευταία πέντε λεπτά του ματς.

Η εξέλιξη αυτή έφερε αναστάτωση στο ΟΑΚΑ, αφού η εικόνα του Παναθηναϊκού μέχρι το τελευταίο «καταστροφικό» δεκάλεπτο ήταν τέτοια, που κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Ως γηπεδούχος και ως πιο έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τους Τσέχους, έδωσε τον ρυθμό στον αγώνα και προσπάθησε να τους κλείσει στην περιοχή τους.

Στο 22' οι «πράσινοι» αναγκάστηκαν να κάνουν την πρώτη τους αλλαγή, όταν ο Τσάπρας ξάπλωσε τραυματίας στο χορτάρι και έδωσε τη θέση του στον Κάτρη.



Οι «πράσινοι» δεν επηρεάστηκαν από την αλλαγή, διατήρησαν τα ηνία του αγώνα όμως είδαν τους Τσέχους να απειλούν πρώτοι σε μια ανύποπτη φάση. Η μπάλα γύρισε στην άμυνα, ο Πένια έκανε λάθος μεταβίβαση και ο Καμαρά έστρωσε την μπάλα στους αντιπάλους του δίχως βέβαια να ευθύνεται εκείνος, ωστόσο η Χράντετς δεν το εκμεταλλεύτηκε και το 0-0 παρέμεινε.



Στο 34' ήρθε δεύτερο... καμπανάκι για τους πράσινους, όταν σε λάθος γύρισμα του Καμαρά προς το κέντρο, ο Φαν Μπιούρεν έγινε αποδέκτης της μπάλας, πήρε τα μέτρα στο χορτάρι και σούταρε δυνατά και συρτά στο δοκάρι του Πένια.



H Xράντετς χωρίς να είναι καλύτερη, ήταν πιο απειλητική από τον Παναθηναϊκό, που στο κλείσιμο του ημιχρόνου πήρε μέτρα στο γήπεδο πάλι και προσπάθησε να απειλήσει. Το έκανε μάλιστα άμεσα μετά τη φάση του Φαν Μπιούρεν, με τον Λιβάι Γκαρσία που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και στα πλάγια δεξιά της, όμως το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο...



Οι «πράσινοι» ζήτησαν και πέναλτι σε σύγκρουση του Τεττέη με τον Γοαντραζίλ, ο ρέφερι ωστόσο δεν υπέδειξε κάτι και το ματς συνεχίστηκε.



To ημίχρονο έκλεισε με μια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Κάτρης σέντραρε από δεξιά, ο Λιβάι έστρωσε με το κεφάλι στον Ταμπόρδα και εκείνος σούταρε άουτ.



Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά. Ο Τεττέη μπήκε… σεληνιασμένος και έδωσε νέα διάσταση στο παιχνίδι.

Στο 53', ο διεθνής επιθετικός σούταρε δυνατά για να δει τον αντίπαλο γκολκίπερ να βγάζει την μπάλα κόρνερ.



Ο επιθετικός των «πρασίνων» ωστόσο είχε πάρει φόρα και σκόραρε δύο φορές σε διάστημα έξι λεπών (55' και 61') δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ελληνική ομάδα.





Ο ίδιος μάλιστα είχε την ευκαιρία να κάνει και το χατ τρικ, όμως είδε τον τερματοφύλακα της Χράντετς να αποκρούει το σουτ του.



Στο 70΄ο Τεττέη αντικαταστάθηκε και τότε ο Παναθηναϊκός έριξε... ταχύτητα. Οι Τσέχοι απείλησαν με τον Bλκανόβα στο 82', όμως ο Πένια απομάκρυνε.



Τελικά, το 2-1 έγινε στο 89', όταν μετά από κάποιες σπόντες, ο Ουμάρ βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα.



Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι είδαν τον ίδιο παίκτη να σκοράρει όταν έπειτα από κομπίνα σε φάουλ, βρέθηκε σε νέο τετ α τετ στο 96' και «πάγωσε» το ΟΑΚΑ στην καρδιά του καλοκαιριού.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζέικομπ Νίστρουπ, 4-3-3): Πένια, Τσάπρας (24’ λ.τρ. Κάτρης), Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Τσιριβέγια, Ταμπόρδα (73’ Γιάγκουσιτς), Λιβάι Γκαρσία (67’ Ντέσερς), Αντίνο (67’ Πελίστρι), Τεττέη (73’ Ραστόντερ).

ΧΡΑΝΤΕΤΣ (Ντάβιντ Χόρες, 3-4-2-1): Ζάντραζιλ, Ούρινκατ, Τσίχακ, Τσεχ, Λούντβιτσεκ, Νταρίντα (73’ Βαλέντα), Ντάντσακ (73’ Τρούμπατς), Χόρακ, Σλόντσικ (61’ Ουμάρ), Φαν Μπιούρεν (73’ Βλκανόβα), Μίχαλικ.

ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ🍀

Το τελευταίο εμπόδιο ανάμεσα στον ΠΑΟ και την Ευρώπη. Ποντάρεις με δωρεάν* στοίχημα κάνοντας εγγραφή με κωδικό STX500
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dhimitrisdasiliadis με το υψηλότερο yield +3.43% έπαιξε: Under
  • » Ο Olympos, με το υψηλότερο yield +28.10% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +0.69% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ