4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία - Ρωσία

18/11/2020 21:45
5 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1261 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρωσία - Σερβία στις 21/3/2024

Προϊστορία

21/3/2024 ΡωσίαΣερβία 4 - 0
18/11/2020 ΣερβίαΡωσία 5 - 0
3/9/2020 ΡωσίαΣερβία 3 - 1
5/6/2016 ΣερβίαΡωσία 1 - 1
15/11/2013 ΡωσίαΣερβία 1 - 1
10/8/2011 ΡωσίαΣερβία 1 - 0
28/5/2008 ΡωσίαΣερβία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 78,219 48.0%
X
€ 25,083 15.4%
2
€ 59,790 36.7%
Over
€ 8,581 66.8%
Under
€ 4,261 33.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

159 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
Άλλος για πάνω, άλλος για κάτω

Άλλος για πάνω, άλλος για κάτω

Η Σερβία υποδέχεται την Ρωσία στο Βελιγράδι σε μία μάχη με διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για την παραμονή τους στην κατηγορία την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρώτη θέση χωρίς να τους νοιάζει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

ΣΕΡΒΙΑ

Μετά τον αποκλεισμό της από την Σκωτία στα πέναλτι που της στοίχισε την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταξίδεψε στη Βουδαπέστη προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία. Παρά την απογοήτευση της έδειξε καλό πρόσωπο και προηγήθηκε σε μία αντεπίθεση στο 17’ με ωραία ενέργεια του Ράντονιτς. Στη συνέχεια βέβαια δέχθηκε μεγάλη πίεση από την αντίπαλο της και είδε δίκαια την Ουγγαρία να φτάνει στην ισοφάριση στο 39’. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της και στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γιόβιτς για να φτάσει στην νίκη.

Έμεινε έτσι για 5η αγωνιστική χωρίς νίκη στον όμιλο (0-3-2) και πλέον κυνηγάει ένα συγκεκριμένο συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνει στην Β΄Κατηγορία. Θέλει ήττα της Τουρκίας και παράλληλα νίκη δική της επί της Ρωσίας. Είχε ποντάρει αρκετά στα πλέι οφ, αφήνοντας την τωρινή διοργάνωση σε 2η μοίρα και το πιο πιθανό είναι να μείνει με άδεια τα χέρια και στις δύο.

«Όταν τελειώσει το παιχνίδι με την Ρωσία θα κάνουμε έναν αναλυτικό απολογισμό για το τι έγινε την προηγούμενη περίοδο. Πάνω από όλα όμως θα έχουμε γι’ αυτά που έρχονται στο μέλλον. Δεν είναι καλό να υποβιβάζεσαι. Αν υπάρχει κάτι θετικό είναι ότι αντιμετωπίζεις ευκολότερους αντιπάλους», σχολίασε ο κόουτς Τουμπάκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν σε καραντίνα οι μέσοι Μιλιβόγιεβιτς (Κρίσταλ Πάλας) και Ντούρισιτς (Σασουόλο). Εκτός έμειναν επίσης ο μέσος Λιάλιτς (Μπεσίκτας) και οι αναπληρωματικοί φορ Άλεξιτς (Μπασακσεχίρ) και Ντεσπότοβιτς (Ρούμπιν Καζάν). Θετικός στον κορωνοϊό ο μπακ Κόλαροφ (Ίντερ), αποχώρησε από την αποστολή λόγω τραυματισμού ο μεσοεπιθετικός Κόστις (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) αλλά και ο φορ Τάντιτς (Άγιαξ).

Η αποστολή της Σερβίας:

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ντιμίτροβιτς (Έιμπαρ), Νίκολιτς (Βασιλεία),Ροκόφ (Φέχερβαρ)

Αμυντικοί: Κολάροφ (Ίντερ), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Μίτροβιτς (Στρασβούργο), Μάρας (Αλμερία), Σπάγιτς (Φέγενορντ), Πάβλοβιτς (Μονακό)

Μέσοι: Γκουντέλι (Σεβίλλη), Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Λούκιτς (Τορίνο), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Λάζοβιτς (Βερόνα), Ρίστιτς (Μονπελιέ), Ραντζέλοβιτς (Ολυμπιακός), Κατάι (Ερυθρός Αστέρας), Ζντιέλαρ (Παρτιζάν), Γκρούγιτς (Πόρτο), Γκατσίνοβιτς (Χόφενχαϊμ),

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντεσπότοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)

ΡΩΣΙΑ

Ηττήθηκε με 3-2 την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη από την Τουρκία και έχασε έτσι την ευκαιρία να κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι προηγήθηκε με πλασέ του Τσερίσεφ στο 10’ ,στο 24’ όμως έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεμένοφ με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που άλλαξε όλο την εικόνα της αναμέτρησης. Μόλις δύο λεπτά αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση και στο 32’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από ωραίο πλασέ του Ουντέρ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Οντζόεφ αλλά στο 52’ είδε τη Τουρκία να κάνει το 3-2 με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με γκολ του Κουζάγιεφ στο 57’ αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο κόουτς Τσερτσέσοφ παραδέχτηκε ότι το παιχνίδι άλλαξε μετά την κόκκινη κάρτα, υποστήριξε πως η ομάδα του στάθηκε καλά ενώ αναφέρθηκε και στον Τζιούμπα λέγοντας πως δεν υπήρξε κάποια τιμωρία του παίκτη απλά έμεινε έξω για να ηρεμήσει από το θέμα που δημιουργήθηκε.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στον όμιλο σε ένα παιχνίδι πάντως που ίσως άξιζε κάτι καλύτερο. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Σερβία, της αρκεί και η ισοπαλία αρκεί να λήξει ισόπαλο και το παιχνίδι ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Τουρκία. Έχει δείξει καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και αν παρουσιαστεί σοβαρή μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του φορ Τζιούμπα (Ζενίτ) που έμεινε εκτός αποστολής για ένα βίντεο με προσωπικές του στιγμές που κυκλοφόρησε. Τιμωρημένος ο στόπερ Σεμένοφ (Αχμέτ Γκρόζνι). Δεν είναι διαθέσιμοι ο τερματοφύλακας Σούνιν (7/0), οι αμυντικοί Φερνάντες (25/3) και Σμολνίκοφ (30/0), αλλά και οι μέσοι Γερόκιν (24/1) και Λεσοβόι (0/0). Οι δύο τελευταίοι προσβλήθηκαν από τον Covid-19.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σερβία δεν έχει την ψυχολογία με το μέρος της, κυνηγάει τη νίκη αλλά φαίνεται πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού της. Από την άλλη η Ρωσία έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο, θέλει μόνο τους τρεις πόντους και πιστεύουμε ότι είναι ικανή για να τους πάρει. Θα πάμε με το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Σερβία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Σερβία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Ρωσία 6 8 2 2 2 9:12
  3 Σερβία 6 6 1 3 2 9:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες