Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρωσία - Σερβία

3/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 693
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1347 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρωσία - Σερβία στις 21/3/2024

Προϊστορία

21/3/2024 ΡωσίαΣερβία 4 - 0
18/11/2020 ΣερβίαΡωσία 5 - 0
3/9/2020 ΡωσίαΣερβία 3 - 1
5/6/2016 ΣερβίαΡωσία 1 - 1
15/11/2013 ΡωσίαΣερβία 1 - 1
10/8/2011 ΡωσίαΣερβία 1 - 0
28/5/2008 ΡωσίαΣερβία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 131,662 67.2%
X
€ 33,214 17.0%
2
€ 30,976 15.8%
Over
€ 27,212 22.8%
Under
€ 92,379 77.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

205 ψήφοι:

Μικρό προβάδισμα οι γηπεδούχοι

Μικρό προβάδισμα οι γηπεδούχοι

Ρωσία και Σερβία έρχονται αντιμέτωπες στην Μόσχα για την 1η αγωνιστική του αγωνιστική του 3ου ομίλου στη League B του Nations League.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΡΩΣΙΑ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και γνωρίζοντας δύο ήττες στα προκριματικά, αμφότερες από το Βέλγιο κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τερματίζοντας 2η στον όμιλο της. Δεν συνάντησε αντίσταση από τις Σκωτία, Κύπρο,Σαν Μαρίνο και Καζακστάν κερδίζοντας τα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια της, πετυχαίνοντας μάλιστα 33 τέρματα.

Ακόμα βέβαια και αν δεν τα κατάφερνε θα της δινόταν η ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο μέσω των play off του Nations League όπου τερμάτισε 2η στην ισοβαθμία με την πρωτοπόρο Σουηδία, η οποία βέβαια πήρε την πρόκριση από τα προκριματικά.

Δείχνει ότι έχει αποκτήσει μία σταθερότητα με το Τσερτσέσοφ στον πάγκο της, προέρχεται από τρεις καλές παρουσίες στις τελευταίες διοργανώσεις (Μουντιάλ, Nations League, Προκριματικά Euro) και φυσικά στόχος είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο κόουτς Τσερτσένοφ υπεραμύνθηκε της επιλογής του να καλέσει τους Νεουστάντερ και Κουζάγιεφ στην αποστολή οι οποίοι ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα, τονίζοντας ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο χρήσιμος εξτρέμ Τσερίσεφ (Βαλένθια), ο μέσος Γκολόβιν (Μονακό) και οι επιθετικοί Μίραντσουκ (Αταλάντα) και Λουτσένκο (Άρσεναλ Τούλα). Όλοι τους τραυματίες.

Η αποστολή της Ρωσίας

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμε(Λοκομοτίβ Μόσχας), Σούνιν (Ντινάμο Μόσχας), Τζανάγιεφ (Σότσι)

Αμυντικοί: Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κουντριασόφ (Αντάλιασπορ), Τζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Σεμιόνοφ (Ακχμάτ Γκρόζνι), Πετρόφ (Κράσνονταρ), Καραβάγιεφ (Ζενίτ), Σορόκιν (Κράσνονταρ), Νεουστάντερ (-)

Μέσοι: Ζιρκόφ (Ζενίτ), Οζντόγεφ (Ζενίτ), Ιόνοφ (Ροστοβ), Κουζάγιεφ (-), Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζεμαλεντίνοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Άντον Μιραντσούκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάγιεφ (Σπάρτακ Μόσχας), Οζντόγιεφ (Ζενίτ), Φόμιν (Ντιναμό Μόσχας), Μοστοβόι(Ζενίτ)

Επιθετικοί: Τζιούμπα (Ζενίτ), Κομλιτσένκο (Ντιναμό Μόσχας), Σμόλοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σομπόλεβ (Σπάρτακ Μόσχας).

ΣΕΡΒΙΑ

Παρουσίασε μέτριο πρόσωπο στα προκριματικά του Euro, τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Ουκρανία και Πορτογαλία και δεν έκλεισε εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. Δεν μπόρεσε να κερδίσει καμία εκ των άμεσων ανταγωνιστών της, μέτρησε από μία ήττα και μία ισοπαλία με την καθεμία και επικράτησε μόνο των υποδεέστερων Λιθουανίας και Λουξεμβούργου.

Η πρώτη θέση που κατέκτησε ωστόσο στο προηγούμενο Nations League στον όμιλο της τής δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των play off, ενώ παράλληλα την ανέβασε και ένα γκρουπ. Αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την Νορβηγία και σε περίπτωση νίκης θα βρει μπροστά της μία εκ των Σκωτία ή Ισραήλ για τον τελικό πρόκρισης.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Euro και αυτή και αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο Όσλο. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά την Ρωσία, έχουν ένα πλεονέκτημα γιατί όλοι οι παίκτες της έχουν ήδη παιχνίδια στα πόδια τους αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε κατάλληλα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τουμπάκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο πολύτιμος μέσος Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική, ενώ για αγωνιστικούς λόγους κόπηκε και ο μέσος Μιλιβόγιεβιτς (Κρίσταλ Πάλας), με την ανανέωση στον χώρο του κέντρου να είναι δεδομένη.

Η αποστολή της Σερβίας

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ντιμίτροβιτς (Έιμπαρ), Ρόκοφ (Φέχερβαρ)

Αμυντικοί: Κολάροφ (Ρόμα), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Πάβλοβιτς (Μονακό), Μαξίμοβιτς (Νάπολι), Μίτροβιτς (Στράσμπουργκ)

Μέσοι: Γκουντέλι (Σεβίλλη), Λιάιτς (Μπεσίκτας), Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Γκατσίνοβιτς (Χόφενχαϊμ), Λούκιτς (Τορίνο), Τάντιτς (Αγιαξ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Κόστις (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λάζοβιτς (Βερόνα), Γκρούγιτς (Λίβερπουλ)

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Αλέκσιτς(Μπασάκσεχιρ), Ντεσπότοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρωσία έχει ένα μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση και η αλήθεια είναι ότι έχει δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη η Σερβία είναι μία ομάδα με ταλέντο και θα δύσκολα χάνουν από αντιπάλους κοντά στα μέτρα τους. Πιθανό το αμφίσκορο και θα το επιλέξουμε

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Ρωσία 6 8 2 2 2 9:12
  3 Σερβία 6 6 1 3 2 9:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες