4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία - Νορβηγία

2/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 549
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 695 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νορβηγία - Σερβία στις 27/9/2022

Προϊστορία

27/9/2022 ΝορβηγίαΣερβία 0 - 2
2/6/2022 ΣερβίαΝορβηγία 0 - 1
8/10/2020 ΝορβηγίαΣερβία 1 - 2*

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 123,342 62.7%
X
€ 42,468 21.6%
2
€ 30,810 15.7%
Over
€ 17,718 24.9%
Under
€ 53,431 75.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

174 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

2

2

Σουτ εκτός εστίας

2

61%

Κατοχή μπάλας

39%

1

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

5

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

0

58

Σέντρες

10

5

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

8

0

Ασίστ

1

0

Αντεπιθέσεις

1

41

Πλάγια Άουτ

22

8

Εκτελέσεις Φάουλ

11

3

Ελεύθερα Λακτίσματα

13

13

Προσπάθειες Για Γκολ

4

6

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
  • Θεατές: 9726
Υπερτερούν ποιοτικά οι «όρλοβι» αλλά...

Υπερτερούν ποιοτικά οι «όρλοβι» αλλά...

Η Σερβία θα κοντραριστεί με τη Νορβηγία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Nations League. Οι δύο ομάδες λαμβάνουν μέρος στο τέταρτο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας.

Μετά από εξήντα ολόκληρα χρόνια θα δώσει το «παρών» σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ κι αναμφίβολα το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της, χρησιμοποιώντας ως κομμάτι της προετοιμασίας τους αγώνες του Nations League που απόλυτα δίκαια περνάει σε δεύτερη μοίρα. Τερμάτισε στην κορυφή του προκριματικού ομίλου αφήνοντας στη δεύτερη θέση την πανίσχυρη Πορτογαλία, κερδίζοντας μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με 2-1 εκτός έδρας κι έχοντας ήρωα τον Μίτροβιτς ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις. Στο Κατάρ θα τεθεί αντιμέτωπη στο πλαίσιο του έβδομου γκρουπ με τη Βραζιλία, το Καμερούν και την Ελβετία. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 είχε συγκρουστεί με τη «σελεσάο» και με τους Ελβετούς. Μέχρι τότε πάντως υπάρχει αρκετός καιρός, ωστόσο αναμφίβολα αποτελεί το μεγάλο όνειρο η διάκριση σ’ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις της εντός του 2022, η Σερβία έχει δώσει όλα κι όλα δύο φιλικά παιχνίδια τον προηγούμενο Μάρτιο. Αρχικά ταξίδεψε στη Βουδαπέστη και πέρασε νικηφόρα από το «σπίτι» της Ουγγαρίας με 1-0. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τη δυνατή Δανία κι έχασε «σβηστά» με 3-0 στην Κοπεγχάγη, δίχως πάντως να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Στον τέταρτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας του Nations League θεωρητικά θα παλέψει για την άνοδο μαζί με τη Σουηδία, δίχως πάντως να «καίγεται». Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των «όρλοβι» ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ντράγκαν Στοΐκοβιτς επισήμανε: «Δεν με νοιάζει ποιος σκέφτεται και τι σκέφτεται. Εμένα μ’ ενδιαφέρει εμείς τι θα κάνουμε. Αν κάποιος μας θεωρεί φαβορί στον όμιλο είναι σημαντικό και τον ευχαριστούμε, διότι αυτόματα σημαίνει ότι μας εκτιμά. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι στη βαθμολογία. Αν θα τα καταφέρουμε θα το δούμε, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Δεν έχω αμφιβολία ότι οι παίκτες μου θα είναι σοβαροί. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες. Η Νορβηγία είναι μία δύσκολη αντίπαλος και ο Χάαλαντ σπουδαίος. Θα πρέπει να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός ο σέντερ φορ και σούπερ σταρ Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), όπως και ο αμυντικός Σπάγιτς (Κασίμπασα). «Κόπηκαν» αν και βρίσκονταν στην προεπιλογή ο τερματοφύλακας Σβίλαρ (Μπενφίκα), ο αμυντικός Πέτκοβιτς (Χόνβεντ) και ο επιθετικός Γιόβελιτς (Λος Άντζελες Γκάλαξι).

Η αποστολή της Σερβίας:

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Νμίτροβιτς (Σεβίλλη), Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Ίλιτς (Κότρτραϊκ)

Αμυντικοί: Νάστασιτς (Φιορεντίνα), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίτροβιτς (Χετάφε), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσωβίας), Πάβλοβιτς (Βασιλεία), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Ρίστιτς (Μπενφίκα) Τέρτζιτς (Φιορεντίνα), Μάσοβιτς (Μπόχουμ), Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)

Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Γκούντελι (Σεβίλλη), Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ντζούρισιτς (Σασουόλο), Ράντονιτς (Μπενφίκα), Σ. Μιλένκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Λάζοβιτς (Βερόνα), Γκρούγιτς (Πόρτο), Ράσιτς (Βαλένθια), Ι. Ίλιτς (Βερόνα)

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιοβάνοβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Θα μπορούσε να έχει δώσει μέχρι το τέλος μία μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1998 όταν είχε λάβει μέρος στη γιορτή της Γαλλίας φτάνοντας μάλιστα μέχρι τους «16». Παρ’ όλα αυτά «αυτοκτόνησε» και πέταξε στα «σκουπίδια» την ευκαιρία που υπήρχε για τη δεύτερη θέση στον προκριματικό της όμιλο. Κρατούσε την τύχη στα χέρια της αλλά τα «γκρέμισε» όλα με τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Όσλο απέναντι στην αδύναμη Λετονία. Τελικά περιορίστηκε στην τρίτη θέση πίσω από την Ολλανδία και την Τουρκία, ολοκληρώνοντας πικραμένη μία σημαντική προσπάθεια που δεν είχε αίσιο τέλος. Ψάχνει την επιστροφή της σε Euro ή Μουντιάλ από το 2000 και σίγουρα την ενδιαφέρει μία καλή πορεία στο Nations League, έστω κι αν το έργο της δεν είναι εύκολο.

Η Νορβηγία θα κληθεί να τα βγάλει πέρα στο πιο δύσκολο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας, μια και εκτός από τη Σερβία θα πρέπει να αντιμετωπίσει την ποιοτική γειτόνισσα Σουηδία και την υπολογίσιμη Σλοβενία. Τα «λιοντάρια» λογικά δεν θα κυνηγήσουν την πρωτιά αλλά θα προσπαθήσουν αρχικά να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Μέσα στο 2022 έπαιξαν δύο φιλικούς αγώνες στους οποίους ξέσπασαν για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Αρχικά νίκησαν στο Όσλο δύσκολα τη Σλοβακία με 2-0 κι εν συνεχεία «κονιορτοποίησαν» την Αρμενία ξανά εντός έδρας με 9-0! Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ήταν No Goal.

Στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της χώρας της Σκανδιναβίας βρίσκεται από το Δεκέμβριο του 2020 ο Στάλε Σολμπάκεν. Ο 54χρονος Νορβηγός κόουτς αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, έχοντας εργαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στον πάγκο της Κοπεγχάγης για πάρα πολλά χρόνια. Πλέον επιθυμεί να επαναφέρει στο προσκήνιο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και προς το παρόν ο απολογισμός του στην άκρη του πάγκου είναι θετικός, μια και σε 14 αναμετρήσεις έχει πανηγυρίσει οκτώ νίκες, αναδείχθηκε ισόπαλος τρεις φορές και υπέστη ισάριθμες ήττες.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν τρεις παίκτες σε σχέση με τις προηγούμενες επιλογές. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Κάρλστρομ (Μόλντε) και για τους αμυντικούς Γκρέγκερσεν (Μπορντό) και Έιερ (Μπρέντφορντ)

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Ρέντινγκ), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Ρεν), Στράντμπεργκ (Σαλερνιτάνα), Χάνσε-Όλσεν (Γάνδη), Πέντερσεν (Φέγενορντ), Ράιερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Μπιόρκαν (Χέρτα), Λόντε (Σάλκε), Όστιγκαρντ (Μπράιτον), Μόε (Μπόντο Γκλιμτ)

Μέσοι: Ελγιουνούσι (Σαουθάμπτον), Όντεγααρντ (Άρσεναλ), Νταλί (Νυρεμβέργη), Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Νόρμαν (Νόριτς), Μπεργκ (Λανς), Χάουγκε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Αούρσνες (Φέγενορντ), Γιόνσεν (Βενέτσια)

Επιθετικοί: Κινγκ (Γουότφορντ), Σόρλοθ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Μπερίσα (Βίκινγκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δύο ποιοτικές ομάδες θα συναντηθούν στην πρεμιέρα ενός δυνατού γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Η Σερβία δίχως τον Ντούσαν Βλάχοβιτς χάνει αρκετή από τη δύναμή της επιθετικά και γι’ αυτόν το λόγο δεν θα την εμπιστευτούμε, παρά την εξαιρετική απόδοση στην οποία προσφέρεται η επικράτηση της. Στον αντίποδα οι Νορβηγοί δεν θα πάνε για... τουρισμό στο Βελιγράδι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε ικανοποιητική τιμή που δεν περνάει απαρατήρητη.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Σερβία 6 13 4 1 1 13:5
  2 Νορβηγία 6 10 3 1 2 7:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.82% έπαιξε: 1X
  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over
  • » Ο kostasa, με το υψηλότερο yield +3.70% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες