1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Σερβία

Προϊστορία

27/9/2022 ΝορβηγίαΣερβία 0 - 2
2/6/2022 ΣερβίαΝορβηγία 0 - 1
8/10/2020 ΝορβηγίαΣερβία 1 - 2*

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 118,232 47.5%
X
€ 39,472 15.9%
2
€ 91,061 36.6%
Over
€ 25,291 64.5%
Under
€ 13,897 35.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

234 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

2

49%

Κατοχή μπάλας

51%

0

Οφσάιντ

3

3

Αποκρούσεις

3

0

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

3

14

Σέντρες

9

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

10

0

Ασίστ

2

0

Αντεπιθέσεις

0

15

Πλάγια Άουτ

26

13

Εκτελέσεις Φάουλ

9

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

9

Προσπάθειες Για Γκολ

8

3

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ullevaal
  • Χωρητικότητα: 27182
  • Θεατές: 24364
Η πρωτιά κρίνεται στο Όσλο, για δύο αποτελέσματα η Νορβηγία

Η πρωτιά κρίνεται στο Όσλο, για δύο αποτελέσματα η Νορβηγία

Η Νορβηγία υποδέχεται τη Σερβία στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Σλοβενία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Σουηδία.

Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στη Λιουμπλιάνα για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Σλοβενία. Δεν παρουσίασε το γνωστό καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κι εκείνη που αναζήτησε περισσότερο το γκολ. Δημιούργησε τρεις ευκαιρίες στις οποίες όμως οι παίκτες της δεν εμφανίστηκαν αποτελεσματικοί. Απειλήθηκε μόνο μία φορά και το 0-0 του ημιχρόνου ήταν αναμενόμενο. Με τη σέντρα στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47’ άνοιξε το σκορ με τον Χάαλαντ να εκμεταλλεύεται «φτηνό» λάθος που έγινε στην αντίπαλη άμυνα. Από εκείνο το σημείο όμως η απόδοσή της έπεσε κατακόρυφα. Στο 69’ ο Σπόραρ με προβολή «έγραψε» το 1-1. Είχε μία καλή φάση στο 77’ αλλά στο 81’ ο Σέσκο με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον γκολκίπερ Νίλαντ και την έριξε στο καναβάτσο.

Η Νορβηγία γνώρισε την παρθενική της ήττα στο φετινό Nations League, μια και είχαν προηγηθεί τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Το καλό για τα «λιοντάρια» είναι ότι δεν τους κοστίζει κάτι, καθώς πάλι θα έψαχναν τη νίκη ή την ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σερβία. Οι Σκανδιναβοί έχουν συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την προσεχή αντίπαλο Σερβία. Θα πρέπει απλώς να μην χάσουν για να εξασφαλίσουν οριστικά την πρωτιά και την άνοδο. Τα τρία από τα τέσσρα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Στάλε Σολμπάκεν τόνισε: «Νιώθω εκατό φορές πιο ένοχος για την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Σλοβενία παρά για την επιλογή μου στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς λάθη μπορούν να κάνουν όλοι οι παίκτες. Για μένα το σύνολο ενός παιχνιδιού είναι αυτό που μετράει και όχι ένα μεμονωμένο λάθος. Είναι ένας μεγάλος τελικός πλέον μπροστά μας ο αγώνας με τη Σερβία. Ξέρουμε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με τη Σλοβενία αυτό το παιχνίδι θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Πέντερσεν (Φέγενορντ). Αντίθετα τιμωρημένος είναι ο μέσος Θόρστβεντ (Σασουόλο). Γνωστά τα υπόλοιπα προβλήματα με σημαντικότερο του επιθετικού Κινγκ (Φενέρμπαχτσε).

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (ελεύθερος), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ)

Αμυντικοί: Ελαμπντελαουί (ελεύθερος), Μέλινγκ (Ρεν), Άιερ (Μπρέντφορντ), Πέντερσεν (Φέγενορντ), Χάνσε-Όλσεν (Γάνδη), Ρίερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Μπιόρκαν (Φέγενορντ), Όστιγκαρντ (Νάπολι), Γκρέγκερσεν (Μπορντό)

Μέσοι: Ελιουνούσι (Σαουθάμπτον), Έντεγκααρντ (Άρσεναλ), Νταλί (Νυρεμβέργη), Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Θόρστβεντ (Σασουόλο), Θόρσμπι (Ουνιόν Βερολίνου), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Άουρσνες (Μπενφίκα), Ζαχαρίασεν (Φερεντσβάρος), Μπρίνιλντσεν (Μόλντε)

Επιθετικοί: Κινγκ (Φενέρμπαχτσε), Σόρλοθ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Στραντ Λάρσεν (Θέλτα)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Σουηδία. Επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί και διέλυσε τους Σκανδιναβούς με 4-1, πραγματοποιώντας μάλιστα εμφατική ανατροπή. Έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο και σαν να μην έφτανε αυτό, κόντρα στη ροή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ από τέρμα του Κλάεσον στο 15’. Έβγαλε εξαιρετική αντίδραση και ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μίτροβιτς. Πίεσε και κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις ξανά ο Μίτροβιτς με κεφαλιά μετά από κόρνερ «έγραψε» το 2-1. Μπήκε φουριόζα και στην επανάληψη και στο 48’ ο Μίτροβιτς πέτυχε χατ-τρικ με κοντινό πλασέ, σ’ ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά μέτρησε μέσω VAR. Κυριαρχούσε πλήρως στο χορτάρι και το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 70’ με πανέμορφο πλασέ του Λούκιτς από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής για το τελικό 4-1.

Με αυτόν τον τρόπο η Σερβία πανηγύρισε το τρίτο της «τρίποντο» στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την προσεχή της αντίπαλο Νορβηγία, δεν έχει φύγει ξανά με σκυμμένο το κεφάλι και μοιάζει εξαιρετικά φορμαρισμένη. Η συγκομιδή των 10 βαθμών φέρνει τους «όρλοβι» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους στο Nations League, ωστόσο χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη στο Όσλο για να τερματίσουν πρώτοι και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Σίγουρα είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε και το ποδόσφαιρο που παρουσιάσαμε κόντρα στη Σουηδία. Είμαι χαρούμενος διότι αυτό προσπαθούμε να δείξουμε και κυριαρχήσαμε απόλυτα στον αγώνα με τη Σουηδία. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε το στιλ παιχνιδιού μας για τον αγώνα με τη Νορβηγία. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα κάνοντας το παιχνίδι μας. Αν η Νορβηγία είναι καλύτερη από εμάς θα τη συγχαρούμε αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εκείνη» ήταν τα λόγια του προπονητή των φιλοξενούμενων, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες λόγω τιμωρίας ο γκολκίπερ Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα), ο αμυντικός χαφ Ράσιτς (Μπράγκα) και ο επιτελικός μέσος Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο). Θα «σφίξει τα δόντια» εκτός απροόπτου ο σέντερ φορ Μίτροβιτς (Φούλαμ).

Η αποστολή της Σερβίας:

Τερματοφύλακες: Νμίτροβιτς (Σεβίλλη), Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Ίλιτς (Κότρτραϊκ)

Αμυντικοί: Μίτροβιτς (Χετάφε), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσωβίας), Πάβλοβιτς (Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Τέρζιτς (Φιορεντίνα), Μάσοβιτς (Μπόχουμ), Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπάμπιτς (Αλμερία)

Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Γκούντελι (Σεβίλλη), Τζούρισιτς (Σασουόλο), Κόστιτς (Γιουβέντους), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Τορίνο), Σ. Μιλένκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Λάζοβιτς (Βερόνα), Ράσιτς (Μπράγκα), Ι. Ίλιτς (Βερόνα), Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας)

Επιθετικοί Μίτροβιτς (Φούλαμ), Γιόβιτς (Φιορεντίνα), Βλάχοβιτς (Γιουβέντους)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο «Ούλεβααλ», καθώς η Νορβηγία θα συναντηθεί με τη Σερβία. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για τις δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου τους και θα λύσουν οριστικά και αμετάκλητα τις διαφορές τους. Μάλιστα είναι ισόβαθμες, ωστόσο λόγω της νίκης των γηπεδούχων στο πρώτο ματς, τους αρκεί και η ισοπαλία για να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να εξασφαλίσουν την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μόνο το «τρίποντο» και κόντρα στη Σουηδία έδειξαν φορμαρισμένοι. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο νικητή και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Σερβία 6 13 4 1 1 13:5
  2 Νορβηγία 6 10 3 1 2 7:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Under
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.32% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες