6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Σερβία

8/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 821
1 - 2*
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1298 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νορβηγία - Σερβία στις 27/9/2022

Προϊστορία

27/9/2022 ΝορβηγίαΣερβία 0 - 2
2/6/2022 ΣερβίαΝορβηγία 0 - 1
8/10/2020 ΝορβηγίαΣερβία 1 - 2*

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 181,062 70.8%
X
€ 24,625 9.6%
2
€ 50,036 19.6%
Over
€ 21,829 47.1%
Under
€ 24,502 52.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

186 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ullevaal
  • Χωρητικότητα: 27182
  • Θεατές: 200
Υπάρχει ποιότητα επιθετικά

Υπάρχει ποιότητα επιθετικά

Η Νορβηγία υποδέχεται στο Όσλο την Σερβία για τα ημιτελικά του Nations League. Στόχος και των δύο το εισιτήριο για τον τελικό και φυσικά η πρόκριση στους ομίλους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

* Νοκ άουτ ημιτελικός των πλέι οφ για το Euro. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή από το ζευγάρι Σκωτία – Ισραήλ.

* Περιορισμένος αριθμός θεατών

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Χάρη στην καλή της πορεία στο πρώτο Nations League όπου σε έναν όμιλο με Βουλγαρία, Κύπρο και Σλοβενία πήρε την πρώτη θέση, δίνει το παρών στα ημιτελικά της διοργάνωσης ενώ παράλληλα ανέβηκε και στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Στις πρόσφατες αναμετρήσεις της για το νέο Nations League άφησε καλές εντυπώσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές αν και ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Αυστρία με 1-2. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βόρεια Ιρλανδία όμως έδειξε το καλό της πρόσωπο και με πρωτανιστές του Σέρλοθ και Χάαλαντ πήρε τη νίκη με το εμφατικό 1-5. Προηγήθηκε μόλις στο 2’ με ωραία ενέργεια του Ελιονούσι και μπορεί να δέχτηκε την ισοφάριση στο 6’, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Χάαλαντ με φανταστική εκτέλεση της έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Ο Σέρλοθ στο 19’ αύξησε τον δείκτη του σκορ, για να έρθει πάλι ο ίδιος παίκτης λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να κάνει το 1-4. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χάαλαντ με υποδειγματικό πλασέ.

Με όπλο λοιπόν το καυτό επιθετικό της δίδυμο θα ψάξει την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ, στόχος που μπαίνει σε πρώτη μοίρα. Στη συνέχεια ακολουθούν οι αναμετρήσεις με την Ρουμανία (11/10) και Βόρεια Ιρλανδία (14/10) για το Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ακολούθησε την αποστολή ο κίπερ Νίλαντ.

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Γιάρστεϊν (Χέρτα), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Ρόσμπαχ (Οντ)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Νιμ), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Γαλατασαράι), Γιόνας Σβένσον (Αλκμάαρ), Χαϊτάμ Αλεεσάμι (-), Ρόστεντ (Μπρόντμπι), Κρίστοφερ Αγερ (Σέλτικ), Ρεγκίνιουσεν (Ρόζενμποργκ), Όστιγκαρντ (Κόβεντρι)

Μέσοι: Ελιουνούσι (Σέλτικ), Μάρκους Χένρικσεν (Ρόζενμποργκ), Γιόχανσεν (Φούλαμ), Μπέργκε (Σέφιλντ Γουνάιτεντ), Μίντσο (Άλκμααρ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Νόρμαν (Ροστοφ), Όντενγκααρν (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Τζόσουα Κινγκ (Μπόρνμουθ), Σέρλοθ (Τραμπζονσπόρ), Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Χάουγκε (Μίλαν)

ΣΕΡΒΙΑ

Παρουσίασε μέτριο πρόσωπο στα προκριματικά του Euro, τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Ουκρανία και Πορτογαλία και δεν έκλεισε εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. Δεν μπόρεσε να κερδίσει καμία εκ των άμεσων ανταγωνιστών της, μέτρησε από μία ήττα και μία ισοπαλία με την καθεμία και επικράτησε μόνο των υποδεέστερων Λιθουανίας και Λουξεμβούργου.

Η πρώτη θέση που κατέκτησε ωστόσο στο προηγούμενο Nations League στον όμιλο της τής δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των play off, ενώ παράλληλα την ανέβασε και ένα γκρουπ.

Βέβαια δεν είχε καλή απόδοση στα πρώτα δύο παιχνίδια του νέου Nations League. Απογοήτευσε στην πρεμιέρα γνωρίζοντας εκτός έδρας την ήττα με 3-1 από την Ρωσία, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με την Τουρκία χωρίς πάλι να πιάσει καλή απόδοση.

«Η Νορβηγία έχει μεγάλη ατομική ποιότητα με παίκτες όπως ο Χάαλαντ αλλά έχουμε μελετήσει καλά την ομάδα τους και θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε την επίθεση τους. Όλα είναι ανοικτά εδώ αν και έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω της έδρας», επισήμανε ο κόουτς Τουμπάκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Στην αποστολή ο Κόστιτς αν και τραυματίας, δύσκολα θα αγωνιστεί σήμερα. Εκτός έμεινε ο αμυντικός Μαξίμοβιτς (Λάτσιο)

Η αποστολή της Σερβίας:

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ντιμίτροβιτς (Έιμπαρ), Ρόκοφ (Φέχερβαρ), Νίκολιτς (Βασιλεία)

Αμυντικοί: Κολάροφ (Ίντερ), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Πάβλοβιτς (Μονακό), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Μίτροβιτς (Στράσμπουργκ), Μάρας (Αλμερία)

Μέσοι: Γκουντέλι (Σεβίλλη), Λιάιτς (Μπεσίκτας), Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Γκατσίνοβιτς (Χόφενχαϊμ), Λούκιτς (Τορίνο), Τάντιτς (Αγιαξ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Κόστις (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λάζοβιτς (Βερόνα), Γκρούγιτς (Λίβερπουλ), Μιλιβογεβιτς (Κρίσταλ Πάλας), Κατάι (Ερθυρός Αστέρας), Ρίστιτς (Μονπελιέ) Ζντιέλαρ (Παρτιζάν)

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Αλέκσιτς(Μπασάκσεχιρ), Ντεσπότοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νορβηγία με όπλο το επιθετικό της δίδυμο θα προσπαθήσει να φτάσει στον τελικό και να ξεπεράσει το δύσκολο είναι εμπόδιο της Σερβίας. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, διαθέτουν όμως παίκτες που στις κρίσιμες στιγμές μπορούν να βγουν μπροστά. Θα επιτεθούν αμφότερες και γι' αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες