8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Δανία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,604 0.4%
X
€ 3,293 0.7%
2
€ 440,053 98.9%
Over
€ 25,658 96.4%
Under
€ 970 3.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

4

18%

Κατοχή μπάλας

82%

1

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

0

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

6

2

Σέντρες

13

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

10

0

Ασίστ

2

1

Αντεπιθέσεις

0

10

Πλάγια Άουτ

40

10

Εκτελέσεις Φάουλ

14

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

6

Προσπάθειες Για Γκολ

12

1

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico San Marino
  • Χωρητικότητα: 6664
  • Θεατές: 4799
Άλλη μία τυπική διαδικασία για τους «δυναμίτες» απέναντι στο Σαν Μαρίνο

Άλλη μία τυπική διαδικασία για τους «δυναμίτες» απέναντι στο Σαν Μαρίνο

Το Σαν Μαρίνο υποδέχεται τη Δανία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας το Καζακστάν.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Βόρεια Ιρλανδία, στο θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι μακριά από τη βάση του. Φυσικά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό και ηττήθηκε εύκολα με 3-0, με το σκορ να είναι τιμητικό με βάση την απόδοση των δύο ομάδων. Άντεξε μόλις πέντε λεπτά και είδε τον Σμιθ να σκοράρει με φοβερό σουτ για το 1-0. Πριν καλά-καλά καταλάβει τι είχε συμβεί ο Ματζένις σημείωσε το 2-0 στο 11’ και δέχθηκε και τρίτο τέρμα που ευτυχώς για εκείνο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην επανάληψη το μόνο που το ενδιέφερε ήταν να μην μεγαλώσει η «ζημιά». Κατάφερε να μην δεχθεί άλλο τέρμα έως το 81’, όταν ο Μακμέναμιν σημείωσε το 3-0. Ευτυχώς για εκείνο οι γηπεδούχοι δεν φόρτσαραν και δεν άλλαξε κάτι έως το φινάλε.

Με αυτόν τον τρόπο το Σαν Μαρίνο έφτασε τις επτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες για την προκριματική φάση του Euro 2024. Όπως κάθε φορά περιμένει απλά να τελειώσει το μαρτύριο, ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί κάποια εθνική ομάδα που θα πάρει εκείνη το... βραβείο της χειρότερης σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο. Όπως είναι λογικό η «σερενίσιμα» δεν έχει πλησιάσει καν κοντά σε κάποιον βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αδυνατώντας να πετύχει έστω ένα γκολ, με τα τέρματα να είναι 0-24. Και τα επτά ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal, με τα πέντε πιο πρόσφατα να είναι Over.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σιμόν (Φιορεντίνε) Ελ. Μπενεντετίνι (Καϊλούνγκο), Σιμοντσίνι (Κόσμος)

Αμυντικοί: Μαν. Μπατιστίνι (Βίρτους), Ντ' Αντάριο (Κόσμος), Ρόσι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Φάμπρι (Όλμπια), Τσέβολι (Γιούβενες-Ντογκάνα), Τόσι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Φραντσιόζι (Βαλφόγλια), Ντι Μάιο (Κόσμος), Μίρκο (Κόσμος), Σιμοντσίνι (Κόσμος)

Μέσοι: Χιρς (Φιορεντίνε), Γκολινούτσι (-), Λουναντέι (-), Μισ. Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Τσεκαρόλι (Τρε Πένε), Καπιτσιόνι (Κόσμος), Λατζάρι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Μουλαρόνι (Τρόπικαλ Κοριάνο)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Λα Φιορίτα), Ρινάλντι (Λα Φιορίτα), Νάνι (Όλμπια), Μπεράρντι (Σαμαουρέζε), Στεφανέλι (Πεναρόσα), Πανκότι (Λα Φιορίτα)

Το περασμένο Σάββατο κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας το Καζακστάν και ήθελε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί, παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου. Τα κατάφερε και θριάμβευσε «καθαρά», εύκολα και δίκαια με 3-1. Πίεσε από το ξεκίνημα χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Στο 36’ πήρε το προβάδισμα με τον Βιντ να εκτελεί σωστά από τη μικρή περιοχή ανοίγοντας το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σκοβ να σημειώνει μέσα από τη μεγάλη περιοχή το 2-0. Τρία λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 3-0 και στην ουσία τελείωσε την υπόθεση. Έπεσε αισθητά η απόδοσή της και στο 58’ ο Βορογκόφσκι μείωσε σε 3-1. Αμέσως μετά ο Καϊροφ λίγο έλειψε να πετύχει το 3-2. Διαχειρίστηκε δίχως να ενθουσιάσει το υπέρ της αποτέλεσμα και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Η Δανία δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο σε προηγούμενες προκριματικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Παρ’ όλα αυτά «τρέχει» ένα νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων κι έχει συμπληρώσει μία πεντάδα παιχνιδιών στα οποία δεν έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μάλιστα έχει συλλέξει τέσσερα «τρίποντα». Η συγκομιδή των 16 πόντων φέρνει τους «δυναμίτες» στη 2η θέση της κατάταξης, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Σλοβενία λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Αν δεν «αυτοκτονήσουν» θα τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τα γήπεδα της Γερμανίας. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Άντερλεχτ), Ρένοου (Ουνιόν Βερολίνου), Χέρμανσεν (Λέστερ)

Αμυντικοί: Κιάερ (Μίλαν), Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Μέλε (Βόλφσμπουργκ), Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Ράσμους Κρίστενσεν (Ρόμα), Νέλσον (Γαλατάσαραϊ), Γέλερτ (Κοπεγχάγη)

Μέσοι: Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Γένσεν (Μπρέντφορντ), Νέργκααρντ (Μπρέντφορντ), Λίντστρεμ (Νάπολι), Χιούλμαν (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: Πόουλσεν (Λειψία), Ντόλμπεργκ (Άντερλεχτ), Σκοβ Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Χόιλουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νταραμί (Ρεμς)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Να τελειώσει ξανά το μαρτύριο της προκριματικής φάσης περιμένουν άπαντες στο Σαν Μαρίνο, καθώς έχει καταντήσει κουραστικό και για τους ίδιους να γίνονται διαρκώς «σάκος του μποξ» και να ξεσπούν όλοι σ’ εκείνους. Βέβαια το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο παιχνίδι με τη Δανία. Οι «δυναμίτες» δεν έχουν εντυπωσιάσει και παλεύουν για να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Euro 2024. Αναμένεται να νικήσουν και θεωρούμε ότι θα το κάνουν εύκολα χωρίς να φορτσάρουν, κάτι που μας οδηγεί στο ποντάρισμα των 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  1 Δανία 10 22 7 1 2 19:10
  6 Σαν Μαρίνο 10 0 0 0 10 3:31
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
17/10/2023
Σαν Μαρίνο
Δανία
1 - 2
7/9/2023
Δανία
Σαν Μαρίνο
4 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: Over
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες