8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Βόρεια Ιρλανδία

23/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 199
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 401 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βόρεια Ιρλανδία - Σαν Μαρίνο στις 14/10/2023

Προϊστορία

14/10/2023 Βόρεια ΙρλανδίαΣαν Μαρίνο 3 - 0
23/3/2023 Σαν ΜαρίνοΒόρεια Ιρλανδία 0 - 2
1/9/2017 Σαν ΜαρίνοΒόρεια Ιρλανδία 0 - 3
8/10/2016 Βόρεια ΙρλανδίαΣαν Μαρίνο 4 - 0
11/2/2009 Σαν ΜαρίνοΒόρεια Ιρλανδία 0 - 3
15/10/2008 Βόρεια ΙρλανδίαΣαν Μαρίνο 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,115 1.2%
X
€ 5,195 2.0%
2
€ 248,723 96.8%
Over
€ 10,184 76.6%
Under
€ 3,116 23.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

135 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

2

Σουτ εκτός εστίας

9

30%

Κατοχή μπάλας

70%

3

Οφσάιντ

3

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

9

16

Φάουλ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico San Marino
  • Χωρητικότητα: 6664
  • Θεατές: 2099
Με Ο’ Νιλ ονειρεύονται ξανά οι φιλοξενούμενοι

Με Ο’ Νιλ ονειρεύονται ξανά οι φιλοξενούμενοι

Το Σαν Μαρίνο φιλοξενεί τη Βόρεια Ιρλανδία για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι έχουν... ξεχάσει πότε δεν ηττήθηκαν σε επίσημο αγώνα για τελευταία φορά, ενώ οι φιλοξενούμενοι ονειρεύονται πρόκριση.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Απέτυχε πλήρως όπως αναμενόταν και στο προηγούμενο Nations League. Εκεί συμμετείχε ξανά στην τελευταία κατηγορία και σ’ έναν όμιλο με τρεις ομάδες. Έδωσε τέσσερα παιχνίδια κόντρα σε Εσθονία και Μάλτα και γνώρισε τέσσερις ήττες, χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ. Βέβαια αυτό δεν προκάλεσε και την παραμικρή εντύπωση σε κανέναν, καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι διαθέτει εξαιρετικά αδύναμο σύνολο. Δέχτηκε πάντως μόλις εννιά γκολ κι έδειξε κάπως βελτιωμένο στην αμυντική του συμπεριφορά. Τον περασμένο Νοέμβριο έπαιξε δύο φιλικά με την Αγία Λουκία, ψάχνοντας μία νίκη. Ταξίδεψε μέχρι την Καραϊβική και στο πρώτο παιχνίδι γλίτωσε στο φινάλε την ήττα ισοφαρίζοντας 1-1, όμως τρεις μέρες αργότερα έχασε 1-0 κι απογοήτευσε πλήρως. Τον Σεπτέμβριο είχε ψάξει ξανά για νίκη αλλά έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τις Σεϋχέλλες.

Το Σαν Μαρίνο δεν θα μπορούσε να έχει βλέψεις για διάκριση σε όποιον όμιλο κι αν κληρωνόταν, στην προκριματική φάση του Euro 2024. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν αλλάζει. Βέβαια στάθηκε κάπως τυχερό, καθώς στο 8ο γκρουπ δεν υπάρχει κανένα μεγαθήριο το οποίο θα μπορούσε να του βάλει διψήφιο αριθμό τερμάτων εφόσον επιθυμούσε. Ίσως κινδυνεύσει για κάτι τέτοιο από τη Δανία, αν οι «δυναμίτες» φορτσάρουν. Εκτός από τους Δανούς και τη Βόρεια Ιρλανδία, θα πρέπει να αντιμετωπίσει ακόμα τη Φινλανδία, το Καζακστάν και τη Σλοβενία. Ρεαλιστικός στόχος να μην γράψει αρνητική ιστορία.

Στο «τιμόνι» παραμένει ο Φαμπρίτσιο Κονσταντίνι ο οποίος ανέλαβε τη «Σερενίσιμα» τον Νοέμβριο του 2021, έχοντας πρώτα καθοδηγήσει για μία τετραετία την Εθνική Ελπίδων της χώρας. Έως τώρα ο απολογισμός του είναι δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες στα δέκα πρώτα παιχνίδια του στην άκρη του πάγκου. Αν οδηγήσει την εθνική ομάδα σε κάποια νίκη τότε θα γράψει το όνομά του με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της. Ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Αγωνιστικά Νέα: Εννιά ποδοσφαιριστές δεν κλήθηκαν σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή. Πιο σημαντικές οι απουσίες του αμυντικού Γκραντόνι (Λα Φιορίτα) και των μέσων Μουλαρόνι (Τρόπικαλ Κοριάνο) και Τομασίνι (Πιετρακούτα).

Η αποστολή του Σαν Μαρίνο:

Τερματοφύλακες: Σιμοντσίνι (Κόσμος), Μπενεντετίνι (Καϊλούνγκο), Σ. Μπενεντετίνι (Μουράτα)

Αμυντικοί: Παλάτσι (Κατόλικα), Μπατιστίνι (Βίρτους), Ντ' Αντάριο (Κόσμος), Ρόσι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Φάμπρι (Όλμπια), Τσέβολι (Γιούβενες-Ντογκάνα), Τόσι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Φραντσιόζι (Βαλφόγλια), Ντι Μάιο (Σαν Μαρίνο)

Μέσοι: Χιρς (Φιορεντίνο), Γκολινούτσι (Βίρτους), Λουναντέι (Λα Φιορίτα), Μ. Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Τσεκαρόλι (Τρε Πένε), Καπιτσιόνι (Κόσμος), Λατζάρι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Λα Φιορίτα), Ρινάλντι (Λα Φιορίτα), Νάνι (Όλμπια), Μπεράρντι (Σαμαουρέζε), Στεφανέλι (Πεναρόσα), Πανκότι (Λα Φιορίτα)

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου κι εν μέσω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, η Ομοσπονδία της χώρας της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε μία σημαντική είδηση η οποία όπως ήταν αναμενόμενο πέρασε στα... ψιλά. Ο Μάικλ Ο’ Νιλ επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία αντικαθιστώντας τον αποτυχημένο Ίαν Μπάρακλαφ ο οποίος αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών. Ο 53χρονος Ο’ Νιλ είχε αποχωρήσει για να μετακομίσει στη Στόουκ Σίτι αλλά από τη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα και ήταν διαθέσιμος, η ευκαιρία δεν θα μπορούσε να χαθεί. Εξάλλου κάθισε από το 2012 έως το 2019 στον πάγκο και την οδήγησε στα τελικά του Euro 2016 στη Γαλλία.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η Βόρεια Ιρλανδία δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι φιλικό ή επίσημο. Η τελευταία της υποχρέωση ήταν στη Ριζούπολη κόντρα στην Ελλάδα και ηττήθηκε 3-1, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League κι αποφεύγοντας οριακά τον υποβιβασμό στην πιο χαμηλή κατηγορία. Η εικόνα της προφανώς και δεν ήταν καθόλου καλή και γι’ αυτόν τον λόγο υπήρξε και η αλλαγή στον πάγκο. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν όλα αμφίσκορα και Over όμως ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το πως θα παρουσιαστεί μετά από ένα εξάμηνο χωρίς παιχνίδι.

Η «ασπροπράσινη στρατιά» έχει εύκολο έργο στην πρεμιέρα απέναντι στο Σαν Μαρίνο, όμως θα είναι δύσκολο να φτάσει ψηλά στον 8ο όμιλο στον οποίο την έφερε η κληρωτίδα. Δεδομένα το φαβορί είναι η Δανία, όμως πιο δυνατές ομάδες διαθέτουν επίσης η Φινλανδία και η Σλοβενία, με το Καζακστάν να είναι σίγουρα στα μέτρα των Βρετανών. Το όνειρο της δεύτερης θέσης που θα τη φέρει ξανά σε Euro μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της υπάρχει, όμως θα πρέπει να πετύχει υπέρβαση.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο αρχηγός και σέντερ μπακ Έβανς (Λέστερ), δημιουργώντας ένα τεράστιο πρόβλημα. Σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις έμειναν εκτός επτά παίκτες, με σπουδαιότερη την απουσία του βετεράνου μέσου Ντέιβις (Ρέιντζερς), όπως επίσης και του επιθετικού Λέιβερι (Μπλάκπουλ).

Η αποστολή της Βόρειας Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Χάζαρντ (Σέλτικ), Σάουθγουντ (Τσέλτεναμ Τάουν)

Αμυντικοί: Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Λιούις (Νιούκαστλ), Μπάλαρντ (Σάντερλαντ), Μπράουν (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), Μπράντλεϊ (Μπόλτον), Χιούμ (Σάντερλαντ), Τόουλ (Μπόλτον)

Μέσοι: ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Σάβιλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ Σίτι), Τσαρλς (Μάντσεστερ Σίτι), ΜακΓκίχαν (Οστάνδη), Γκος (Μάδεργουελ), Πράις (Έβερτον)

Επιθετικοί: Ματζένις (Γουίγκαν), Ουάσινγκτον (Ρόδεραμ), Γουάιτ (Κάρντιφ), Τσαρλς (Μπόλτον), ΜακΜέναμιν (Μπόλτον), Κένεντι (Αμπερντίν), Τέιλορ (Μπέρτον Άλμπιον)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Θέμα νικητή δεν τίθεται στην αναμέτρηση του Σαν Μαρίνο με τη Βόρεια Ιρλανδία. Σίγουρα η τελευταία δεν αποτελεί μία ομάδα πρώτης ταχύτητας, ωστόσο είναι δεδομένα πιο ισχυρή από τους παντελώς αδύναμους γηπεδούχους. Φυσικά οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να βρουν κι αρκετά γκολ προκειμένου να ξεκινήσουν όσο πιο εντυπωσιακά γίνεται τις προσπάθειές τους στα προκριματικά του Euro 2024. Αν υπάρχει σε κάποιο σημείο αξία είναι στα 4-6 γκολ κι αυτά θα αποτελέσουν την επιλογή μας.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  5 Βόρεια Ιρλανδία 10 9 3 0 7 9:13
  6 Σαν Μαρίνο 10 0 0 0 10 3:31
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες