10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Ανδόρα

Προϊστορία

15/10/2023 ΡουμανίαΑνδόρα 4 - 0
25/3/2023 ΑνδόραΡουμανία 0 - 2
11/10/2013 ΑνδόραΡουμανία 0 - 4
11/9/2012 ΡουμανίαΑνδόρα 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 392,048 96.0%
X
€ 10,610 2.6%
2
€ 5,878 1.4%
Over
€ 10,023 51.3%
Under
€ 9,519 48.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

176 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

0

6

Σουτ εκτός εστίας

2

69%

Κατοχή μπάλας

31%

2

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

7

0

Κόκκινες κάρτες

1

5

Κόρνερ

0

8

Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Nationala
  • Χωρητικότητα: 55611
  • Θεατές: 21723
Όσο μπορεί ελπίζει η Ρουμανία

Όσο μπορεί ελπίζει η Ρουμανία

Η Ρουμανία υποδέχεται την Ανδόρα για την 8η αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών για το Euro 2024. Από εκτός έδρας ισοπαλία προέρχονται οι γηπεδούχοι αλλά έχουν σαφώς εύκολο έργο τώρα.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Μπορεί να ήταν το μεγάλο φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λευκορωσία το βράδυ της Τετάρτης, όμως δεν ήταν όσο αποτελεσματική θα ήθελε και έμεινε στο 0-0. Είχε τον έλεγχο από το πρώτο μέρος, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά όχι κάποια τεράστια για να φτάσει στο γκολ. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την ίδια να βρίσκει χώρους προς την αντίπαλη εστία, όχι όμως και στόχο και έτσι έφυγε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Έχασε έτσι μία σημαντική ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση έστω και με ένα παιχνίδι παραπάνω. Είναι στο -1 από την Ελβετία και στο +2 από το Ισραήλ το οποίο βέβαια έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Παραμένει μάλιστα αήττητη στα προκριματικά μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση. Στην ουσία η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί τυπική διαδικασία, η Ανδόρα δεν μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα. Το Νοέμβριο ακολουθούν τα παιχνίδια με Ισραήλ και Ελβετία, εκεί θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα αν θέλει να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε από την αποστολή ο μπακ Καμόρα (Κλουζ) αν και είχε κληθεί αρχικά. Δεν βρέθηκαν εξ αρχής στην αποστολή γκολκίπερ Αϊοάνι (Φαρούλ Κονστάντζα), ο αμυντικός Μανέα (Κλουζ), ο μέσος Μπαλιούτα (Φαρούλ Κονστάντζα) και ο επιθετικός Πούσκας (Τζένοα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Γκαζιαντέπ), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Ταρνοβάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου)

Αμυντικοί: Μπάνκου (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα), Μπούρτσα (Αλ Οκχντόντ), Ρους (Πάφος), Σορέσκου (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Ράτσιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ντραγκούσιν (Τζένοα), Μπόρτσα (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Ρατσοβίταν (Ρακόβ Τσεστόχοβα)

Μέσοι: Στάντσιους (Ντάμακ), Μάριν (Έμπολι), Τσιτσαλντάου (Κόνιασπορ), Χάτζι (Αλαβές), Μαν (Πάρμα), Μιχάιλα (Πάρμα), Μ. Μάριν (Πίζα), Μορουτάν (Ανκαραγκιουτσού), Κομάν (Στεάουα Βουκουρεστίου), Στσρέτσιου (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα)

Επιθετικοί: Άλιμπεκ (Μουάιτχερ), Ντράγκους (Γκαζιαντέπ), Μουντεάνου (Φαρούλ Κονστάντζα), Μπιρλιγκέα (Κλουζ)

Υποδέχτηκε το Κόσοβο το βράδυ της Τετάρτης, δεν μπόρεσε να φανεί όσο ανταγωνιστική ήθελε και γνώρισε την ήττα με 3-0. Μπορεί να μην κλείστηκε πολύ στην άμυνα της, βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ στο 26’ και δεν είχε αντίδραση. Στο δεύτερο μέρος θέλησε να δείξει λίγο πιο επιθετικό πρόσωπο, απειλήθηκε όμως σε αρκετά σημεία και είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ (71’, 83’).

Είχε μία κρυφή ελπίδα για ένα καλό αποτέλεσμα, πλέον ξέρει και η ίδια πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς, είναι στο -3 από τη Λευκορωσία την οποία και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική.

Δεν υπήρχαν βέβαια απαιτήσεις για κάτι περισσότερο σε αυτό τον όμιλο, έκανε ήδη μία έκπληξη καθώς στην έδρα του Κοσόβου πήρε την ισοπαλία τη δεύτερη αγωνιστική. Στα παιχνίδια που απέμειναν θέλει να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις, δύσκολα θα πάρει βαθμούς τουλάχιστον στόχος είναι να βρει κάποια γκολ.

Αγωνιστικά Νέα: Δε κλήθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο οι αμυντικοί Γκιγέν (Μπινέφαρ) και Αλαβέδρα (Βαρντάρ) και ο επιθετικός Ρόσας (Μπέτις Β).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζόσεπ Γκόμες (Σάντα Κολόμα), Άλβαρεθ (Βιγιαρεάλ Β), Πίρες (Λα Σολάνα)

Αμυντικοί: Γιοβέρα (Σαν Κριστόμπαλ), Βιλαδότ (Ορντίνο), Μοϊσές Σαν Νικολάς (Σάντα Κολόμα), Θερβός (Σαν Κριστόμπαλ), Γκαρσία (Ορντίνο), Πομάρες (Βιβέιρο), Έρικ ντε Πάμπλος (Σάντα Κολόμα), Ρούμπιο (Ίντερ ντ’ Εσκαλάντες)

Μέσοι: Μαρκ Βάλες (Εουρόπα), Ερ. Βάλες (Μπίλιε), Πουγιόλ (Ορντίνο), , Βιέιρα (Μάρκο), Γ. Ρούμπιο (Πα ντε λα Κάζα), Μ. Ρεμπές (Πα ντε λα Κάζα)

Επιθετικοί: Σάντσεθ (UE Σάντα Κολόμα), Αλάεθ (Θερδανιόλα), Φερνάντεθ (Μπίλιε), Μπερνάτ (Πένια Ενκαρνάδα), Φερνάντεθ (Αθουκέκα), Μαρτίνεθ (Λα Σολάνα).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρουμανία θέλει να περάσει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Ανδόρα και λογικά, εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Υπάρχει διαφορά στη δυναμικότητα και η νίκη είναι δεδομένη για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πίεση αλλά τους λείπει και η ποιότητα. Δεν έχουν διασυρθεί σε κάποιο παιχνίδι όμως και γι’ αυτό θα πάω με τα 2-3 Goals.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  1 Ρουμανία 10 22 6 4 0 16:5
  6 Ανδόρα 10 2 0 2 8 3:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο ABAM, με το υψηλότερο yield +6.82% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες