6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Σπάρτα Πράγας

Προϊστορία

9/11/2023 ΡέιντζερςΣπάρτα Πράγας 2 - 1
26/10/2023 Σπάρτα ΠράγαςΡέιντζερς 0 - 0
25/11/2021 ΡέιντζερςΣπάρτα Πράγας 2 - 0
30/9/2021 Σπάρτα ΠράγαςΡέιντζερς 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 395,844 79.4%
X
€ 66,230 13.3%
2
€ 36,667 7.4%
Over
€ 28,502 59.4%
Under
€ 19,491 40.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

190 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

3

7

Σουτ εκτός εστίας

6

44%

Κατοχή μπάλας

56%

1

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

5

12

Φάουλ

9

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ibrox Stadium
  • Χωρητικότητα: 50817
  • Θεατές: 50817
Άλλη ομάδα η Ρέιντζερς με Κλεμέν

Άλλη ομάδα η Ρέιντζερς με Κλεμέν

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.ν ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων έχει παίξει με τρεις διαφορετικούς προπονητές και στο ντεμπούτο του Φιλίπ Κλεμέν στη διοργάνωση πήρε την ισοπαλία στην Πράγα μετά το 0-0. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, αλλά δεν μπορούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η καλύτερη ευκαιρία της δημιουργήθηκε πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ντανίλο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Σπάρτα.

Δεν είχε υποχρεώσεις για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, αλλά αγωνίστηκε για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Χαρτς με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν. Επαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κάντγουελ να ανοίγει το σκορ στο 29' και μέσα σε πέντε λεπτά στην επανάληψη καθάρισε την υπόθεση πρόκριση. Ο Ταβερνιέ στο 50’ και ο Ράιτ στο 55' έκαναν το 3-0, για να έρθει ο Σανκλάντ στο 81’ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι.

«Φυσικά είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που πάνε τα πράγματα, αλλά δεν κάθομαι στον καναπέ και σκέφτομαι τώρα ότι μπορούμε να τα αφήσουμε όλα χαλαρά και η μηχανή θα πάει. Θέλω να δημιουργήσω ένα μηχάνημα και νομίζω ότι είναι δυνατό με αυτήν την ομάδα να δημιουργήσουμε ένα μηχάνημα που πηγαίνει κάθε φορά, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί. Είμαστε στην περίοδο κατασκευής, όχι απλώς παρατηρούμε. Δεν τους γνωρίζω καλά όλους αυτή τη στιγμή σε κάθε περίσταση. Θέλω να δω πώς αντιδρούν οι παίκτες με την πρώτη απογοήτευση ή πώς θα παίξουν ένα πολύ καλό παιχνίδι και το επόμενο παιχνίδι δεν θα ξεκινήσουν. Οι ευρωπαϊκές βραδιές είναι πάντα κάτι ξεχωριστό, ήταν πάντα. Μου αρέσει και ελπίζω να είναι μια πραγματικά θετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πάντα θέλω να κερδίζω και θέλω μια ομάδα που θέλει πάντα να κερδίζει, αν είναι κόντρα στην Πράγα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω μια ομάδα που να είναι φιλόδοξη και να θέλει να κερδίσει το παιχνίδι, δεν ψάχνω για την ισοπαλία, αλλά μπορεί να είναι ότι στο τέλος του τμήματος η ισοπαλία είναι επίσης σημαντική. Αλλά πάμε για τρεις βαθμούς. », τόνισε ο Φιλίπ Κλεμέν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Σούταρ, ο μέσος Ράσκιν και οι επιθετικοί Λόρενς, Ματόντο και Ρουφ.Mετά την ήττα από τη Μπέτις, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αφού για την 3η αγωνιστική των ομίλων υποδέχθηκε στην Πράγα την Ρέιντζερς και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό μετά το 0-0. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν περισσότερες καλές ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν το τρίποντο με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Ντανίλο στο 85'. Καλύτερος παίκτης της Σπάρτα ήταν ο τερματοφύλακας της, Γένσεν, ο οποίος κράτησε το μηδέν με τις επεμβάσεις του. Ακόμα όλες οι ομάδες είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης.

Μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Τσεχίας, επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς φιλοξένησε την Μποέμιανς στη Πράγα και επιβλήθηκε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0. Είχε την κατοχή και την υπεροχή και άνοιξ το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπιρμάνσεβιτς στο 68', ενώ στο 81' ο Σάντιλεκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Σπάρτα Πράγας έχει ρεκόρ 11-2-1 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τη Σλάβια Πράγας.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας είναι ο αμυντικός Κρεΐτσι.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρέιντζερς μοιάζει με άλλη ομάδα με τον Φιλίπ Κλεμέν στον πάγκο της και ο προπονητής δήλωσε πως θα πηγαίνει πάντα για τη νίκη. Η Σπάρτα Πράγας δεν είναι ομάδα που θα κάτσει πίσω και θα περιμένει και θα ποντάρουμε στο over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Ρέιντζερς 6 11 3 2 1 8:6
  2 Σπάρτα Πράγας 6 10 3 1 2 9:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο panos_apolausi με το υψηλότερο yield +1.16% έπαιξε: X2
  • » Ο bagiou, με το υψηλότερο yield +9.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες