3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λυών - Σπάρτα Πράγας

Προϊστορία

4/11/2021 ΛυώνΣπάρτα Πράγας 3 - 0
21/10/2021 Σπάρτα ΠράγαςΛυών 3 - 4
22/11/2012 Σπάρτα ΠράγαςΛυών 1 - 1
20/9/2012 ΛυώνΣπάρτα Πράγας 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 247,296 81.0%
X
€ 29,800 9.8%
2
€ 28,346 9.3%
Over
€ 11,764 75.4%
Under
€ 3,845 24.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Groupama Stadium
  • Χωρητικότητα: 59186
  • Θεατές: 33934
Θέλει να «κλειδώσει» την πρωτιά η Λυών

Θέλει να «κλειδώσει» την πρωτιά η Λυών

Η Λυών υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επί τσέχικου εδάφους στην προηγούμενη «στροφή» και οι Γάλλοι είχαν επικρατήσει.

ΛΥΩΝ

Πριν από δύο εβδομάδες ταξίδεψε στην Πράγα για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Σπάρτα. Ήξερε ότι με νίκη θα έκανε άλμα πρόκρισης. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι νίκησε με 4-3. Ξεκίνησε πολύ νωθρά τον αγώνα και είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Χαρασλίν. Στο 19’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε το 2-0 και βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Έβγαλε αντίδραση και πήρε τον έλεγχο, μειώνοντας σε 2-1 στο 42’ με πλασέ του Τόκο Εκαμπί. Στην επανάληψη έστησε το δικό της «πάρτι». Αρχικά ισοφάρισε με τον Αουάρ στο 53’. Δεν περιορίστηκε σε αυτό και στο 67’ ο Λούκας Πακετά ολοκλήρωσε την επική ανατροπή. Έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκούστο στο 74’. Βρήκε και με αριθμητικό μειονέκτημα γκολ ξανά με τον Τοκό Εκαμπί στο 88’. Το μόνο που κατάφεραν οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν με κεφαλιά του Κρέιτσι στο 96’ για το τελικό 3-4.

Με αυτόν τον τρόπο η Λυών πανηγύρισε την τρίτη της διαδοχική νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου. Χρειάζεται ακόμα ένα «τρίποντο» για να «σφραγίσει» την πρόκριση και κατά πάσα πιθανότητα και την πρωτιά που οδηγεί απευθείας στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Over. Στο γαλλικό πρωτάθλημα νίκησε 2-1 τη Λανς και βρίσκεται στην πρώτη εξάδα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πέτερ Μπος τόνισε: «Τα δύο παιχνίδια που έρχονται είναι σημαντικά. Αν κερδίσουμε θα έχουμε σχεδόν προκριθεί. Κάθε παιχνίδι αποτελεί μία ευκαιρία για να μαθαίνουμε πράγματα και να γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει πιθανότητα να γίνει ροτέισον αλλά θα το δούμε. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι αυτήν τη φορά. Μιλάμε με το ιατρικό επιτελείο για να ξέρουμε ποιοι είναι σε θέση να μας βοηθήσουν 100%. Χρειάζεται χρόνος γιατί τα λάθη που κάνουμε είναι μέρος της μάθησης. Προσπαθούμε να τα μειώσουμε και δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε στο σωστό δρόμο κι έχουμε ένα συγκεκριμένο όραμα. Είμαι σίγουρος ότι ο Σακίρι θα βελτιωθεί στη συνέχεια».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα λείψει ο δεξιός μπακ Γκούστο. Είναι τιμωρημένος στο γαλλικό πρωτάθλημα κι έμεινε εκτός αποστολής ο επιθετικός Καντεγουερέ. Απών και ο στράικερ Ντεμπελέ. Ο μέσος Ρεΐν-Αδελαΐδ δεν έχει ντεμπουτάρει φέτος λόγω τραυματισμού. Εκτός πλάνων μέχρι να αποχωρήσει ο σέντερ μπακ Μαρτσέλο (2/0).



ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λυών. Έκανε όνειρα θριάμβου στο ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια αντιμετώπισε την πραγματικότητα και ηττήθηκε (3-4). Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν απολαυστικό για εκείνη. Με πρωταγωνιστή τον Λούκας Χαρασλίν ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα. Άνοιξε το σκορ στο 4’ και στο 19’ «έγραψε» το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν με τον Τόκο Εκαμπί στο 42’ μπαίνοντας ξανά στο κόλπο. Κατέρρευσε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο κι έγινε έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων της. Αρχικά στο 53’ ο Αουάρ ισοφάρισε σε 2-2 και η πίεση συνεχιζόταν σε αμείωτο βαθμό. Στο 67’ έμεινε πίσω στο σκορ από τέρμα του Πακετά κι έπρεπε πια να επιτεθεί. Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της μετά την αποβολή του Γκούστο στο 74’. Τελικά δέχτηκε και τέταρτο γκολ ξανά από τον Τόκο Εκαμπί. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 96’ με κεφαλιά του Κρέιτσι που σημείωσε το τελικό 3-4.

Η Σπάρτα Πράγας υπέστη την πρώτη της ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ κι ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση. Η συγκομιδή των 4 βαθμών φέρνει τους Τσέχους στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν τερματίσουν εκεί, θα πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και θα αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δύο από τα τρία ματς της ήταν Under και No Goal. Στο πρωτάθλημα γκέλαρε εκτός έδρας μένοντας στο 2-2 με την Μπάνικ Οστράβα και στέκεται στην 4η θέση.

«Η Λυών είναι η καλύτερη ομάδα και το φαβορί του ομίλου. Στον προηγούμενο αγώνα χάσαμε μεγάλη ευκαιρία αλλά ελπίζω ότι πήραμε το μάθημά μας. Είναι σημαντικό για εμάς να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη. Δεν τελειώνει ένα παιχνίδι βάζοντας ένα γρήγορο γκολ. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα παίξουμε καλά σ’ ένα γήπεδο με φοβερή ατμόσφαιρα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πάβελ Βρμπα.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει μάθει να παίζει με τα προβλήματα του γκολκίπερ Χόλετς, του αμυντικού Χόιερ, των μέσων Κρέιτσι και Σούτσεκ και του επιθετικού Γιούλις.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ευκαιρία για να... ξεμπερδεύει με το Γιουρόπα Λιγκ έχει μπροστά της η Λυών στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας. Αν το σύνολο του Πέτερ Μπος πάρει τους τρεις βαθμούς σε αυτήν την αναμέτρηση, θα εξασφαλίσει τόσο την πρόκριση όσο και την πρωτιά του ομίλου του. Αυτό σημαίνει ότι θα ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα από τη φάση των «16» της διοργάνωσης το Μάρτιο του 2022. Στον αντίποδα οι Τσέχοι δεν θα πάνε για τουρισμό στη Γαλλία κι έδειξαν και πριν δύο εβδομάδες ότι μπορούν να κοντράρουν. Πάρα πολύ χαμηλά ο «άσος» και το Over, παίζεται λίγο ψηλότερα το αμφίσκορο και θα το στηρίξουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Σπάρτα Πράγας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λυών δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σπάρτα Πράγας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λυών νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σπάρτα Πράγας νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λυών 6 16 5 1 0 16:5
  3 Σπάρτα Πράγας 6 7 2 1 3 6:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο vachil, με το υψηλότερο yield +19.40% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +3.13% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες