5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Σπάρτα Πράγας

25/11/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 776
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 884 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Σπάρτα Πράγας στις 9/11/2023

Προϊστορία

9/11/2023 ΡέιντζερςΣπάρτα Πράγας 2 - 1
26/10/2023 Σπάρτα ΠράγαςΡέιντζερς 0 - 0
25/11/2021 ΡέιντζερςΣπάρτα Πράγας 2 - 0
30/9/2021 Σπάρτα ΠράγαςΡέιντζερς 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 856,215 92.5%
X
€ 30,782 3.3%
2
€ 38,418 4.2%
Over
€ 41,562 56.4%
Under
€ 32,183 43.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

118 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ibrox Stadium
  • Χωρητικότητα: 50817
  • Θεατές: 48370
Ο Φαν Μπρόνκχορστ αντί του Τζέραρντ στους «Τζερς»

Ο Φαν Μπρόνκχορστ αντί του Τζέραρντ στους «Τζερς»

Η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Μπρόντμπι, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Λυών.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση θα παίξουν με όσες θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος οι ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες θα παίξουν με τις δεύτερες ομάδες των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Στο προτελευταίο παιχνίδι του Στίβεν Τζέραρντ στο «τιμόνι» της, ταξίδεψε στη Δανία ούτως ώστε να δοκιμαστεί στην «καυτή» έδρα της Μπρόντμπι. Απέσπασε ισοπαλία 1-1. Συνολικά ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κι εκείνη που ενδεχομένως να άξιζε τη νίκη. Δεν είχε πρόβλημα να παίξει αμυντικά στο πρώτο μέρος και να αναζητήσει τις ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Από το... πουθενά στο 45’ είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της από αυτογκόλ του Μπαλογκούν μετά από εκτέλεση κόρνερ. Έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και προσπάθησε να επιτεθεί με σχέδιο. Στο 77’ ο Κεντ έκανε ωραία κάθετη πάσα για τον Χάτζι και ο τελευταίος ισοφάρισε σε 1-1 με ψύχραιμο πλασέ, δικαιώνοντας τον προπονητή του ο οποίος τον είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Δίχως να συμβεί κάτι αξιόλογο μέχρι το φινάλε, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Η Ρέιντζερς έμεινε για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση αήττητη, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στους Δανούς στο «Άιμπροξ». Έχει μαζέψει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την προσεχή της αντίπαλο Σπάρτα Πράγας. Και τα τέσσερα ματς της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν Under. Μετά τη μετακόμιση του Τζέραρντ στην Άστον Βίλα τα ηνία δόθηκαν στον Τζιοβάν Φαν Μπρόνκχορστ. Ο Ολλανδός παρακολούθησε από κοντά την ήττα των «Τζερς» από τη Χιμπέρνιαν με 3-1, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ο τεχνικός του συλλόγου Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ -ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου και στο παρελθόν υπήρξε παίκτης της ομάδας- επισήμανε: «Ήταν λίγος ο χρόνος που είχα να δουλέψω με τους παίκτες αλλά νομίζω ότι μπορούν ήδη να αισθανθούν τι χρειάζεται να αλλάξουμε για να γυρίσουμε στις επιτυχίες. Όχι μόνο στο γήπεδο αλλά ο συνολικός τρόπος που συμπεριφερόμαστε ως ομάδα και που λειτουργούμε γενικότερα στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα σε δύο μέρες αλλά βήμα-βήμα είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι φρέσκια η απουσία του αμυντικού Χελάντερ. Εκτός λίστας ο αμυντικός Σίμπσον και ο επιθετικός Ντεφόε.



ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Γνώριζε εκ των προτέρων τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με τη Λυών στην προηγούμενη «στροφή». Ταξίδεψε στη Γαλλία ελπίζοντας σε κάτι καλό ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε 3-0. Το πρώτο μέρος ήταν το χρονικό διάστημα στο οποίο κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και μάλιστα σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Κινδύνευσε μόνο μία φορά κι έδειξε την ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα. Η επανάληψη δεν εξελίχθηκε όμως καθόλου καλά. Στο 61’ ο Σλιμανί πέρασε και τον τερματοφύλακά της και σκόραρε σε κενή εστία για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ξανά ο ίδιος σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά. Τα πάντα είχαν κριθεί. Δεν τα παράτησε πάντως και βγήκε μπροστά για να βρει ένα γκολ. Ο Κρέιτσι έχασε τεράστια ευκαιρία και στις καθυστερήσεις ήρθε ο Τοκό Εκαμπί για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και να τη ρίξει οριστικά στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Σπάρτα Πράγας υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα και πλέον θα πρέπει να παλέψει για την πρόκριση. Η συγκομιδή των 4 βαθμών φέρνει τους Τσέχους στη 2η θέση της βαθμολογίας, από τη στιγμή που υπερτερούν στην ισοβαθμία με την προσεχή τους αντίπαλο Ρέιντζερς. Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκαν No Goal. Στο τσέχικο πρωτάθλημα υπέστησαν ταπεινωτικό διασυρμό από τη Σλοβάτσκο εκτός έδρας με 4-0 κι έπεσαν στην 4η θέση.

«Έχουμε πει τους στόχους μας εδώ και καιρό. Θέλουμε να προκριθούμε. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε για τους τρεις βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης την άνοιξη. Μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος. Ξέρω ότι άλλαξαν προπονητή αλλά είναι κάτι που αφορά εκείνους και όχι εμάς. Πιστεύω ότι δεν θα επαναλάβουμε ξανά εμφάνιση όπως αυτή με τη Σλοβάτσκο. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον όμιλο. Είναι ανοικτός για όλους εκτός από τη Λυών που έχει ήδη προκριθεί» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Πάβελ Βρμπα.

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστοί οι «πονοκέφαλοι» των αμυντικών Χόιερ και Τσελούστκα, των μέσων Κρέιτσι, Πόλινταρ, Κάρλσον και Σούτσεκ και του επιθετικού Γιούλις.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς θα επηρεάσει σίγουρα και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας είναι πολύ κρίσιμο. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να νικήσουν για να κάνουν βήμα πρόκρισης, με τους φιλοξενούμενους να βολεύονται και σε περίπτωση ισοπαλίας, καθώς είχαν επικρατήσει στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία. Παράλληλα έχουν πιο εύκολο τελευταίο ματς. Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ ακόμα μαθαίνει την ομάδα του. Δεν συμφωνούμε με το φαβοριτισμό των Σκωτσέζων και θα ποντάρουμε τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή του «διπλού».

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Σπάρτα Πράγας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Ρέιντζερς 6 8 2 2 2 6:5
  3 Σπάρτα Πράγας 6 7 2 1 3 6:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Stam1984, με το υψηλότερο yield +10.08% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες