3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας

Προϊστορία

18/3/2021 ΡέιντζερςΣλάβια Πράγας 0 - 2
11/3/2021 Σλάβια ΠράγαςΡέιντζερς 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 428,652 43.3%
X
€ 118,818 12.0%
2
€ 442,898 44.7%
Over
€ 57,630 33.4%
Under
€ 114,820 66.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

256 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
32 έτη

Προπονητής: Steven Gerrard

14  Ryan Kent Itten Cedric Αλλαγή 83'

20  Alfredo Morelos Zungu Bongani Αλλαγή 82'

17 Joe Aribo

18 Glen Kamara

10  Steven Davis Wright Scott Αλλαγή 83'

37  Scott Arfield Roofe Kemar Αλλαγή 55'

31 Borna Barisic

6 Connor Goldson

26 Leon Balogun

16  Nathan Patterson Simpson Jack Αλλαγή 78'

1 Allan McGregor

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Jindrich Trpisovsky

17 Lukas Provod

9  Peter Olayinka Kuchta Jan Αλλαγή 58'

12 Abdallah Sima

19  Oscar Dorley Masopust Lukas Αλλαγή 58'

25  Jakub Hromada Holes Tomas Αλλαγή 58'

7  Nicolae Stanciu Lingr Ondrej Αλλαγή 90'

5 Alexander Bah

18 Jan Boril

4 Simon Deli

15 Ondrej Kudela

1  Ondrej Kolar Vagner Matyas Αλλαγή 65'

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ibrox Stadium
  • Χωρητικότητα: 50817
Ο πρώτος λόγος στους πρωταθλητές Σκωτίας

Ο πρώτος λόγος στους πρωταθλητές Σκωτίας

Η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο του γύρου των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν αγώνα το Σαββατοκύριακο, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας τη Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Α’ Αγώνας: Σλάβια Πράγας - Ρέιντζερς 1-1

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με τον πρώτο αγώνα θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην κορυφή της σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ και τυπικά, ταξίδεψε στην Πράγα ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική Σλάβια που είναι η πρωταθλήτρια Τσεχίας. Έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πήρε αποσπώντας ισοπαλία 1-1, χωρίς να εντυπωσιάσει σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της. Παρ’ όλα αυτά δεν επέτρεψε και στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο αγώνας άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για εκείνη, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό είδε τους αντιπάλους της να ανοίγουν το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Στάντσιου. Δεν πατούσε καλά στο χορτάρι όμως έφτασε στην ισοφάριση στο 36’ με τον Χελάντερ να παίρνει την ασίστ από τον Χάτζι και να φέρνει το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη δεν ήταν καλό ποιοτικά το παιχνίδι. Απείλησε στο 65’ με σουτ του Κεντ που αποκρούστηκε από τον Κόλαρ, ενώ λίγο έλειψε να πέσει στο καναβάτσο στις καθυστερήσεις, όμως ήταν η σειρά του Μακ Γκρέγκορ να αποκρούσει σωτήρια την κεφαλιά του Μάζοπουστ.

Το ευχάριστο για τη Ρέιντζερς ήταν πως μετά από αυτόν τον αγώνα ξεκουράστηκε και ανασυντάχθηκε με δεδομένο ότι δεν είχε αναμέτρηση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα. Ακολουθεί βεβαίως το ντέρμπι μίσους με τη Σέλτικ εκτός έδρας, όμως αυτό περνάει στο περιθώριο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς προέχει η πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της στη διοργάνωση ήταν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Σκωτίας Στίβεν Τζέραρντ τόνισε: «Δεν είμαι σε θέση να κάνω προβλέψεις. Δεν είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω. Είναι δουλειά άλλων ανθρώπων να προβλέπουν και να εκφράζουν την άποψή τους για την εξέλιξη ενός αγώνα. Η μόνη πρόβλεψη που μπορώ να κάνω είναι ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η Σλάβια είναι εξαιρετική ομάδα και πολύ καλά οργανωμένη. Είναι 50-50 η πρόκριση μετά την ισοπαλία του πρώτου ματς. Είναι θετικό για εμάς ότι ο επαναληπτικός είναι στην έδρα μας. Θα πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα και θέλω να έχουμε επιθετικότητα. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για την πρόκριση».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο Νιγηριανός σέντερ μπακ Μπάλογκαν (18/0). Γνωστά τα προβλήματα, καθώς θα λείψουν ξανά ο κομβικός δεξιός μπακ Ταβερνιέρ (29/11) και ο μέσος Τζακ (19/2) που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του αν και η αρχική εκτίμηση τον ήθελε να προλαβαίνει. Δεν έχει παίξει ούτε μία φορά φέτος ο αμυντικός Κάτιτς (0/0), ενώ εκτός λίστας έμεινε ο βετεράνος επιθετικός Ντεφόε (11/2).



ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Με «οδηγό» τη σπουδαία πρόκριση κόντρα στη Λέστερ έπαιξε εντός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα με τη Ρέιντζερς κι επιθυμούσε να κάνει το πρώτο βήμα για να φτάσει στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Είχε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο από τους αντιπάλους της όμως περιορίστηκε στην ισοπαλία (1-1) που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον αποψινό επαναληπτικό στο «Άιμπροξ». Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για εκείνη. Στο 7’ ο Στάντσιου βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Απείλησε λίγο αργότερα με τον Πρόβοντ, όμως στην πρώτη επικίνδυνη στιγμή μπροστά στην εστία της οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Χελάντερ σε μία φάση που το κέντρο της άμυνας της αδράνησε χαρακτηριστικά. Στην επανάληψη ανησύχησε μία φορά στο 65’ όμως ο Κόλαρ απέκρουσε το σουτ του Κεντ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο πίεσε κυρίως μέσω στατικών φάσεων και θα μπορούσε να είχε νικήσει στο 90’. Ο Μάζοπουστ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μακ Γκρέγκορ έσωσε την εστία των Σκωτσέζων.

Η Σλάβια Πράγας αντίθετα με τη Ρέιντζερς έπαιξε αγώνα πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ και παρά την κούραση έκανε επίδειξη δύναμης νικώντας πανεύκολα με 3-0. Πρωταγωνιστής ήταν ξανά ο Στάντσιου ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 82’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Αμπντουλά. Στο πρωτάθλημα προελαύνει έχοντας 14 βαθμούς διαφορά από τη συμπολίτισσα Σπάρτα. Θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την πρόκριση. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της στο Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκαν Under.

«Είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε και πιστεύω ότι θα το δείξουμε στο γήπεδο. Η Ρέιντζερς είναι πολύ δυνατή ομάδα και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον τρόπο παιχνιδιού της. Η απόκρουση του Μακ Γκρέγκορ στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού ήταν καλύτερη από την ιστορική απόκρουση του Γκόρντον Μπανκς. Είναι ακατανόητο για μένα που το έπιασε και δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι καλύτερο. Ξέρουμε όμως ότι πρέπει να σκοράρουμε μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Τίποτα δεν αλλάζει για εμάς, παίζουμε πάντα για το γκολ. Δεν πρέπει να δεχθούμε φτηνό τέρμα όπως κάναμε την προηγούμενη φορά. Είμαστε έτοιμοι» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Τσεχίας Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του εξτρέμ Ολαγίνκα (19/6) ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό. Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο σέντερ μπακ Ζίμα (13/0). Παραμένουν οι «πονοκέφαλοι» του αμυντικού Χοβόρκα (8/0) και του μέσου Τραορέ (17/0). Μακροχρόνιος απών ο μέσος Σέβτσικ (8/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο σέντερ μπακ Κατσαράμπα (13/2), ο επιτελικός μέσος Μπεράν (12/0) και οι επιθετικοί Φαν Μπιούρεν (9/1), Γιουσούφ (10/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η ισοπαλία του πρώτου αγώνα άφησε ορθάνοιχτη την υπόθεση της πρόκρισης σε αυτό το ζευγάρι του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρέιντζερς πάντως να έχει τον πρώτο λόγο έχοντας σκοράρει στην Τσεχία. Μάλιστα θα παρουσιαστεί αρκετά υποψιασμένη μετά την επική πρόκριση της Σλάβια Πράγας επί της Λέστερ στο Νησί στην προηγούμενη φάση. Οι παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ έχουν πολύ καλή «χημεία» και στο «Άιμπροξ» αποτελούν το φαβορί. Στις τιμές που προσφέρεται ο άσος αξίζει και θα τον στηρίξουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σλάβια Πράγας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σλάβια Πράγας - Τελ. αγώνες
15/5/2024
Σλάβια Πράγας
Βικτόρια Πλζεν
11/5/2024
Σπάρτα Πράγας
Σλάβια Πράγας
4/5/2024
Σλάβια Πράγας
Μπάνικ Οστράβα
5 - 0
28/4/2024
Χράντετς Κράλοβε
Σλάβια Πράγας
1 - 2
21/4/2024
Σλάβια Πράγας
Σίγκμα Όλομουτς
2 - 2
14/4/2024
Βικτόρια Πλζεν
Σλάβια Πράγας
1 - 0
6/4/2024
Σλάβια Πράγας
Μποέμιανς 1905
2 - 1
30/3/2024
Σλοβάτσκο
Σλάβια Πράγας
1 - 3
17/3/2024
Σλάβια Πράγας
Σλόβαν Λίμπερετς
3 - 0
14/3/2024
Σλάβια Πράγας
Μίλαν
1 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο ilpastore, με το υψηλότερο yield +6.69% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες