2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλάβια Πράγας - Ρέιντζερς

11/3/2021 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 761
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1148 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας στις 18/3/2021

Προϊστορία

18/3/2021 ΡέιντζερςΣλάβια Πράγας 0 - 2
11/3/2021 Σλάβια ΠράγαςΡέιντζερς 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 225,282 60.0%
X
€ 69,650 18.5%
2
€ 80,589 21.5%
Over
€ 13,426 38.0%
Under
€ 21,865 62.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

258 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
Παίζουν επιθετικά οι Σκωτσέζοι αλλά...

Παίζουν επιθετικά οι Σκωτσέζοι αλλά...

Η Σλάβια Πράγας φιλοξενεί τη Ρέιντζερς για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας με αντίπαλο τη Σεντ Μίρεν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Σκωτίας.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για το γύρο των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην έδρα της Ρέιντζερς σε μία εβδομάδα (18/3). Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ίδιου σκορ και στους δύο αγώνες θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Την περασμένη Κυριακή και με το μυαλό στον αγώνα με τη Ρέιντζερς κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μπάνικ Οστράβα. Δεν εντυπωσίασε αλλά νίκησε 2-1 κι έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τσεχίας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Άλλωστε απέχει 14 ολόκληρους βαθμούς από τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλο Σπάρτα Πράγας η οποία πάντως έχει δύο αγώνες λιγότερους και μπορεί να πλησιάσει στους 8. Μόλις στο 3’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Φίλιο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης. Τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ του Μάζοπουστ έξω από την περιοχή. Στο 33’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Στάντσιου να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν χάρη σε αυτογκόλ του Κατσαράμπα. Έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, ενώ στο τέλος λίγο έλειψε να ισοφαριστεί. Τελικά δεν άλλαξε κάτι κι έφυγε ικανοποιημένη από το γήπεδο.

Η Σλάβια Πράγας έχει υψηλές βλέψεις στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τη σπουδαία πρόκρισή της επί της Λέστερ στον προηγούμενο γύρο. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην έδρα της οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και στον επαναληπτικό πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» μέσα στο «σπίτι» των «αλεπούδων» (0-2) παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «16». Πλέον ονειρεύεται ότι μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και όχι άδικα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της στη διοργάνωση ήταν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γίντριχ Τρπισόφσκι επισήμανε: «Νομίζω το γεγονός ότι η Ρέιντζερς κατέκτησε το πρωτάθλημα δεν επηρεάζει καθόλου. Γι’ αυτούς είναι ο αγώνας της χρονιάς. Δεν έχουν περάσει εδώ και καιρό στα προημιτελικά και θα μπορούσαν να έχουν μία ισχυρότερη αντίπαλο από εμάς. Εμείς πρέπει να κάνουμε όλα όσα ξέρουμε καλά και να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο χωρίς να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι».

Αγωνιστικά Νέα: Φρέσκα προβλήματα αυτά του αμυντικού Χοβόρκα (8/0) και του μέσου Τραορέ (17/0). Μακροχρόνιος απών ο μέσος Σέβτσικ (8/0), όμως επέστρεψε μετά από καιρό ο επιθετικός Τεκλ (14/3). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο σέντερ μπακ Κατσαράμπα (13/2), ο επιτελικός μέσος Μπεράν (12/0) και οι επιθετικοί Φαν Μπιούρεν (9/1), Γιουσούφ (10/1).



ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη και όχι άδικα. Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα νίκησε 3-0 στο «Άιμπροξ» τη Σεντ Μίρεν και πανηγύρισε την κατάκτηση της Πρέμιερσιπ Σκωτίας. Στο 14’ ο Κεντ άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ο Μορέλος διπλασίασε τα τέρματά της. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 47’ ο Χάτζι σημείωσε το τρίτο γκολ, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ανέβηκε στην κορυφή μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Μετράει 55 εγχώρια πρωταθλήματα, τέσσερα περισσότερα από τη μεγάλη της αντίπαλο και συμπολίτισσα Σέλτικ. Όλη η ομάδα γιόρτασε την τεράστια επιτυχία, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι οπαδοί της δεν συγκράτησαν τον ενθουσιασμό τους και βγήκαν στους δρόμους αψηφώντας τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού και πανηγύρισαν για ώρες, χωρίς να λείψουν οι εντάσεις.

Η Ρέιντζερς είναι σε θέση πλέον να αφοσιωθεί στην προσπάθεια για μία μεγάλη πορεία και στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην προηγούμενη φάση τέθηκε αντιμέτωπη με την Αντβέρπ. Προκρίθηκε με δύο νίκες. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε επί βελγικού εδάφους 4-3 έπειτα από συγκλονιστική «μάχη», ενώ στον επαναληπτικό «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» θριαμβεύοντας με 5-2. Ξεκίνησε την πορεία της στη διοργάνωση από τον δεύτερο προκριματικό γύρο κι έχει δώσει έντεκα ματς. Τα οκτώ από αυτά ολοκληρώθηκαν Over.

«Νομίζω ότι η απόδοση της Σλάβια Πράγας στα δύο παιχνίδια με τη Λέστερ ήταν ιδιαιτέρως δυνατή. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό για την ομάδα, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ για να κάνουμε τη δουλειά και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Χρειαζόμαστε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Κάθε αντίπαλος που θα συναντήσεις σε αυτήν την φάση μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα είναι δύσκολος. » σχολίασε ο κόουτς του κλαμπ, Στίβεν Τζέραρντ.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Νιγηριανός σέντερ μπακ Μπάλογκαν (18/0). Γνωστοί οι «πονοκέφαλοι», καθώς θα λείψουν ξανά ο κομβικός δεξιός μπακ Ταβερνιέρ (29/11), ο μέσος Τζακ (19/2), όμως επιστρέφει ο στράικερ Ρουφ (18/10). Δεν έχει παίξει ούτε μία φορά φέτος ο αμυντικός Κάτιτς (0/0), ενώ εκτός λίστας έμεινε ο βετεράνος επιθετικός Ντεφόε (11/2).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το φαβορί του ζευγαριού είναι δικαίως η Ρέιντζερς η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Σκωτίας για πρώτη φορά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και το πανηγύρισε δεόντως. Κόντρα στην Αντβέρπ έβγαλε στο χορτάρι το πλούσιο επιθετικό της ταλέντο, όμως η Σλάβια Πράγας αποτελεί μία άκρως επικίνδυνη αντίπαλο. Πέρα από την κυριαρχία της στο πρωτάθλημα Τσεχίας, απέναντι στην ισχυρή Λέστερ απέδειξε την ποιότητά της και πήρε μία σπουδαία πρόκριση που της επιτρέπει να ονειρεύεται. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν πρώτα την εστία τους και θα προτιμήσουμε το Under σε άκρως ελκυστική τιμή.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.72 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: Goal
  • » Ο godARIS, με το υψηλότερο yield +10.86% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες