11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Σερβία

25/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 813
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1870 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πορτογαλία - Σερβία στις 14/11/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 7' Tadic Dusan (πέναλτι)
  2. 42' Pereira Danilo
  3. 46' Pepe Ferreira

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 77' Mladenovic Filip
  2. 79' Spajic Uros
  3. 87' Tadic Dusan

      Προϊστορία

      14/11/2021 ΠορτογαλίαΣερβία 1 - 2
      27/3/2021 ΣερβίαΠορτογαλία 2 - 2
      7/9/2019 ΣερβίαΠορτογαλία 2 - 4
      25/3/2019 ΠορτογαλίαΣερβία 1 - 1
      11/10/2015 ΣερβίαΠορτογαλία 1 - 2
      29/3/2015 ΠορτογαλίαΣερβία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 654,576 84.3%
      X
      € 80,202 10.3%
      2
      € 41,990 5.4%
      Over
      € 72,792 55.7%
      Under
      € 57,858 44.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      163 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio do Sport Lisboa e Benfica, Lisbon
      Μόνο για τη νίκη οι Πορτογάλοι, με ελλείψεις οι Σέρβοι

      Μόνο για τη νίκη οι Πορτογάλοι, με ελλείψεις οι Σέρβοι

      Πορτογαλία και Σερβία αναμετρούνται για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Την πρώτη τους νίκη θέλουν να πετύχουν οι Πορτογάλοι, πρεμιέρα στα προκριματικά για τους Σέρβους καθώς είχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική.

      Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες όλες για προκριματικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την Πορτογαλία να μετράει 2 νίκες ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα πρώτα κριτήρια είναι οι βαθμοί στα μεταξύ τους και η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους.

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

      Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολύ καλά στημένη Ουκρανία και παρά την επιστροφή του Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία, με ένα σουτ του Άντρε Σίλβα στο 57’ ,που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Πιάτοφ, να είναι η καλύτερη της στιγμή. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, σίγουρα φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη της νίκη.«Το παιχνίδι με τη Σερβία είναι σημαντικό,αν σκεφτεί κανείς και το αποτέλεσμα με την Ουκρανία. Κοιτώντας τις προηγούμενες διοργανώσεις, δεν ξεκινούσαμε με νίκη στις πρεμιέρες, οπότε πρέπει να σκεφτούμε ότι θα κερδίσουμε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Η Σερβία είναι μια επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να καλύψουμε σωστά τους χώρους μας» σχολίασε ο εκλέκτορας της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Σάντος προανήγγειλε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού , με τον Μπρούνο Φερνάντεζ να έχει αποχωρήσει από την πρώτη αγωνιστική από την αποστολή.

      Η αποστολή της Πορτογαλίας:

      Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Ζοσέ Σα (Ολυμπιακός), Μπέτο (Γκέζτεπε)

      Αμυντικοί: Πέπε (Μπεσίκτας), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Ραφαέλ Γκερέρο (Ντόρτμουντ) Ζοάο Κανσέλο (Γιουβέντους),Μάριο Ρουί (Νάπολι), Νέλσον Σεμέδο (Μπαρτσελόνα), Ρούμπεν Ντίας (Μπενφίκα),

      Μέσοι: Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις), Πίτσι (Μπενφίκα), Nτανίλο Περέιρα (Πόρτο), Ζοάο Μάριο (Ίντερ)

      Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους) Αντρέ Σίλβα (Σεβίλλη), Γκονσάλο Γκουέδες (Βαλένθια), Ράφα Σίλβα, Ζοάο Φέλιξ (Μπενφίκα), Ντιέγκο Σούσα (Μπράγκα), Ντιόγκο Ζότα (Γουλβς)

      ΣΕΡΒΙΑ

      Πρεμιέρα για την ομάδα της Σερβίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της στο Nations League καθώς σε έναν όμιλο με Ρουμανία, Μαυροβούνιο και Λιθουανία σημείωσε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Βρέθηκε έτσι στην πρώτη θέση, ανέβηκε από την τρίτη στην δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει και μέσω των play off το εισιτήριο της για τα τελικά του Euro. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το απέδειξε στο φιλικό με την Γερμανία την Τετάρτη,( και οι δυο ομάδες είχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική), όπου ήρθε ισόπαλη με 1-1. Ταξίδεψε στη Λισαβόνα ποντάροντας στο θετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα για ένα καλό αποτέλεσμα.

      «Σεβόμαστε την Πορτογαλία αλλά δεν τη φοβόμαστε. Είναι το φαβορί του ομίλου. Είμαστε όμως έτοιμοι να αγωνιστούμε.» σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μλάντεν Κρστάγιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Eκτός ομάδας έχει θέσει τον εαυτό του ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς διαφωνεί με την φιλοσοφία του προπονητή που έχει φέρει νέο αίμα στην εθνική, μειώνοντας τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Φέισα και Μάτιτς. Τάντις και Μίτροβιτς αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή. Αποχώρησαν από την αποστολή οι Πρίγιοβιτς, Κολάροφ και Κόσιτς και στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Πάβκοφ,Γκάγιτς και Μλαντόνεβιτς.

      Η αποστολή της Σερβίας

      Τερματοφύλακες: Πρέντραγκ Ράικοβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μάρκο Ντιμίτροβιτς (Εϊμπαρ), Νίκολα Βασίλιεβιτς (Ράντνικ)

      Αμυντικοί: Φίλιπ Μλαντένοβιτς( Λέχια Γκντανσκ) Αντόνιο Ρουκάβινα (Αστάνα), Νεμάνια Μίλετιτς (Παρτίζαν), Ούρος Σπάιτς (Κρασνοντάρ), Νικόλα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βέλκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Στέφαν Μίτροβιτς (Στρασμπούρ), Μίλος Μπογκόσαβατς (Τσουκαρίτσκι), Μίλαν Γκάγιτς (Ερυθρός Αστέρας)

      Μέσοι: Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Αντέμ Λιάιτς (Μπεσίκτας), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Μπράνκο Γιόβιτσιτς (Ερυθρός Αστέρας), Ντούσαν Τάντιτς (Αγιαξ),Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Νεμάνια Ράντονιτς (Μαρσέιγ)

      Επιθετικοί: Λούκα Γιόβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Αντρια Ζίβκοβιτς (Μπενφίκα), Ντάρκο Λάζοβιτς (Τζένοα), Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Μίλαν Πάβκοφ (Ερυθρός Αστέρας).

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        7 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 22:6
        8 Σερβία 8 14 4 2 2 17:17
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 22:6
        3 Σερβία 8 14 4 2 2 17:17
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +21.02% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες