1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτο - Γιουβέντους

17/2/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 722
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1172 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιουβέντους - Πόρτο στις 9/3/2021

Προϊστορία

9/3/2021 ΓιουβέντουςΠόρτο 3 - 2*
17/2/2021 ΠόρτοΓιουβέντους 2 - 1
14/3/2017 ΓιουβέντουςΠόρτο 1 - 0
22/2/2017 ΠόρτοΓιουβέντους 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 196,697 15.1%
X
€ 181,062 13.9%
2
€ 922,617 71.0%
Over
€ 43,084 35.6%
Under
€ 78,083 64.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

296 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Dragao
  • Χωρητικότητα: 52002
Προβληματίζει η Πόρτο, δεν πείθει η Γιουβεντους

Προβληματίζει η Πόρτο, δεν πείθει η Γιουβεντους

Η Πόρτο υποδέχεται την Γιουβέντους στο «Ντραγκάο» για την πρώτη αναμέτρηση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερες συναντάνει δυσκολίες στα πρωταθλήματα τους και έχουν μείνει πίσω στην μάχη του τίτλου.

* Πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ακολουθεί ρεβάνς στο Τορίνο.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΟΡΤΟ

Δεν μπορούσε να κοντράρει την Μάντσεστερ Σίτι για την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο απέναντι σε Ολυμπιακό και Μαρσέιγ δεν συνάντησε καμία δυσκολία και με 13 βαθμούς κατέκτησε εύκολα την 2η θέση.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι τρεις σερί ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα την έχουν φέρει στην 2η θέση και το -10 από την πρωτοπόρο Σπόρτιγνκ. Στο ντέρμπι με την Μποαβίστα μάλιστα την Κυριακή χρειάστηκε ένα πέναλτι του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο 82’ για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν και το παιχνίδι στο τέλος ήταν δραματικό. Αρχικά είδε την αντίπαλο της να την ξαφνιάζει και να παίρνει το προβάδισμα στο 8’, η ίδια ήταν δυσκολευόταν να δημιουργήσει στο πρώτο μέρος και στις καθυστερήσεις δέχτηκε και 2ο τέρμα.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, ο Ταρεμί στο 54’ μείωσε με ένα τυχερό γκολ και οι «Δράκοι» πίεσαν για την ανατροπή. Στο 82’ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο ίδιος παίκτης όμως στο 86’ σε νέα εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η φάση του αγώνα όμως έγινε στο 89’ όταν ο Τσίκο Κονσεϊσάο έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή ο Εβανίλσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής μέσω VAR ακύρωσε το γκολ των γηπεδούχων για χέρι του σκόρερ.

Το ακυρωμένο γκολ στο τέλος ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ανθρώπους της Πόρτο, οι οποίοι θεωρούν πως η ομάδα τους αδικείται κατάφωρα από την διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια. Το -10 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μία διαφορά που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί, ο Κονσεϊσάο βέβαια υποστήριξε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Όσοι και αν θεωρούν κάποιοι πως η Γιουβέντους δεν είχε θετικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, είναι μία πολύ σταθερή και συμπαγής ομάδα. Άλλωστε μιλάμε για κάποια που κέρδισε 3-0 την Μπαρτσελόνα. Μπορεί να μην είναι ένα ατομικό σπορ αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανά πάσα στιγμή μπορεί να καθορίσει ένα παιχνίδι », τόνισε ο κόουτς Κονσεϊσάο.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο δεξιός μπακ Νανού (9/1) ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Εμπαγιέ (0/0) και ο σέντερ μπακ Μαρκάνο (0/0). Στην ευρωπαϊκή λίστα δηλώθηκε ο γιος του Κονσεϊσάο, Τσίκο ο οποίος έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι με την Μποαβίστα και άλλαξε το παιχνίδι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το μεγάλο διπλό που πήρε στην Βαρκελώνη (0-3) την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, την έφερε στην πρώτη θέση στην ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα, καθώς η Ντιναμό Κιέβου και η Φερεντσβάρος δεν μπόρεσαν να της σταθούν εμπόδιο.

Στο πρωτάθλημα μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, πάνω όμως την στιγμή που έδειχνε πως είχε βρει τα πατήματα της και είχε χτίσει ένα νικηφόρο σερί, ήρθε η ήττα από την Νάπολι την Κυριακή για να την προσγειώσει στην πραγματικότητα. Ένα άχαρο μαρκάρισμα του Κιελίνι στον Ραχμάνι μέσα στην περιοχή στο 28’, έδωσε την ευκαιρία στον Ινσίνιε να ανοίξει το σκορ από τα 11 βήματα. Στο δεύτερο μέρος μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Γιουβέντους, όμως ο Μέρετ σταμάτησε κάθε προσπάθεια τόσο του Μοράτα όσο και του Ρονάλντο.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από την κορυφή, βρίσκεται πλέον στο -8 από την Ίντερ, με έναν αγώνα λιγότερο. Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα με την Νάπολι μπορεί να θεωρηθεί πισωγύρισμα με βάση τα όσα μας είχε δείξει τον τελευταίο καιρό. Αγωνιστικά δεν έκανε κάτι διαφορετικό βέβαια, αυτήν την φορά όμως δεν ήταν εύστοχη στην τελική της προσπάθεια.

Το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί τον μεγαλύτερο της στόχο από την στιγμή που ήρθε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο, μέχρι στιγμής όμως οι πορείες της στην διοργάνωση τα τελευταία τρία χρόνια όμως δεν έχει πάει πέρα από τα ημιτελικά. Η Πόρτο θεωρείται αντίπαλος που οφείλει να περάσει, μην ξεχνάμε όμως πως την περσινή χρονιά αποκλείστηκε στην ίδια φάση από την Λυών.

«Η Πόρτο διαφέρει από εμάς. Στο πρωτάθλημα είναι πιο επιθετική ενώ στην Ευρώπη προσέχει. Θα πρέπει να παίξουμε με έναν διαφορετικό τρόπο, αλλά κάποιες φορές οφείλουμε να αμυνθούμε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν πολλές ομάδες που παλεύουν και εξαρτάται πολύ σε τι φάση θα αντιμετωπίσεις κάθε αντίπαλο», τόνισε ο κόουτς Πίρλο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο φορ Ντιμπάλα (10/2) και ο στόπερ Μπονούτσι (18/2) ακολούθησαν την αποστολή αλλά ο Πίρλο τόνισε πως δεν θα αγωνιστούν. Εκτός αποστολής έμειναν ο μέσος Αρτούρ (13/1), ο μπακ-χαφ Κουαδράδο (17/0), κανονικά ο μέσος Ράμσεϊ (14/2).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πόρτο προέρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, βλέπει τον τίτλο να χάνεται και δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση. Η Γιουβέντους πάνω που έδειχνε να αποκτάει σταθερότητα, ήρθε η ήττα από την Νάπολι να φέρει και πάλι μικρούς τριγμούς στο Τορίνο. Έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες από τον περσινό αποκλεισμό με την Λυών θα προσπαθήσει να πάρει από τώρα ένα σκορ πρόκρισης. Ελκυστικό το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.73 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γιουβέντους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.02 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γιουβέντους, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.63 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Under
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες