5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιουβέντους - Πόρτο

Προϊστορία

9/3/2021 ΓιουβέντουςΠόρτο 3 - 2*
17/2/2021 ΠόρτοΓιουβέντους 2 - 1
14/3/2017 ΓιουβέντουςΠόρτο 1 - 0
22/2/2017 ΠόρτοΓιουβέντους 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,656,193 77.2%
X
€ 161,281 7.5%
2
€ 327,956 15.3%
Over
€ 128,538 55.0%
Under
€ 105,142 45.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

294 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Stadium
  • Χωρητικότητα: 41507
Η πίεση στην Γιουβέντους

Η πίεση στην Γιουβέντους

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Πόρτο στο Τορίνο για την 2η μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίτπωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους «Δράκους» στο Ντραγκάο και γνώρισε την ήττα με 2-1. Ένα λάθος της άμυνας της στο ξεκίνημα της αναμέτρησης την έβαλε πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου δέχτηκε και άλλο τέρμα. Προσπάθησε να βγει μπροστά, βρήκε το γκολ που έψαχνε με ωραίο πλασέ του Κιέζα στο 82’ και το μόνο που είχε να επιδείξει μετά είναι μία διαμαρτυρία για ένα πέναλτι πάνω στον Ρονάλντο.

Το Σάββατο υποδέχτηκε την Λάτσιο και με τον Ρονάλντο στον πάγκο κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη 3-1. Ξεκίνησε βέβαια νωχελικά το παιχνίδι, είδε την αντίπαλο της να παίρνει το προβάδισμα στο 14’ και να έχει ευκαιρίες και για 2ο γκολ. Απείλησε στην ουσία πρώτη φορά με κεφαλιά του Μοράτα στο 38’ αλλά ένα λεπτό αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσια με έναν «κεραυνό» του Ραμπιό. Η εικόνα της βέβαια δεν βελτιώθηκε, σώθηκε από το δοκάρι στο 51’ όμως έξι λεπτά μετά ο Μοράτα έφυγε ταχύτητα στην αντεπίθεση και με ένα άπιαστο σου της έδωσε το προβάδισμα. Ο Ισπανός φορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-1 στο 59’, η Γηραιά Κυρία απειλήθηκε στην συνέχεια αλλά κράτησε τη νίκη.

Το αποτέλεσμα σαφώς και ήταν θετικό, η εμφάνιση της όμως δεν ήταν ικανοποιητική. Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε ωστόσο δεν την νοιάζει τόσο το πως θα παίζει αλλά τι θα γράψει στο τέλος ο φωτεινός πίνακας. Ο Πίρλο ξεκούρασε τον Ρονάλντο προκειμένου να τον έχει φρέσκο για σήμερα, στο Τορίνο ψάχνουν την ανατροπή και πιστεύουν σε αυτήν. Στην Σέριε Α' βρίσκεται στο -10 από την Ίντερ, με ένα παιχνίδι λιγότερο, ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κάλιαρι.

«Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα παιχνίδι βασισμένο στην τακτική καθώς απέναντι μας έχουμε μία ομάδα με συνοχή, που σου δίνει λίγο χώρο και χρόνο για να σκεφτείς. Το αποτέλεσμα είναι ανοικτό και θα χρειαστεί να δείξουμε εξυπνάδα για να φτάσουμε στην πρόκριση. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για την διαδρομή μας», τόνισε ο κόουτς Πίρλο.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μπακ Ντανίλο (23/1). Παραμένουν εκτός ο φορ Ντιμπάλα (10/2) και ο μέσος Μπετανκούρ (23/0). Προπονήθηκαν οι στόπερ Κιελίνι (8/0) και Ντε Λιχτ, ο δεύτερος έβγαλε μόνο ένα μέρος της προπόνησης και είναι πιθανό να (14/0) και επιστρέφουν στην αποστολή.

ΠΟΡΤΟ

Έδειξε χαρακτήρα στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Γιουβέντους και με ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου κατάφερε και πήρε μία νίκη με 2-1 που της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης. Ο Ταρέμι στο 1’ άνοιξε το σκορ μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από εκεί και πέρα και πήγε με το υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια. Με την έναρξη της επανάληψης βρήκε και 2ο γκολ από τον Μαρεγκά με την ίδια να μην ανησυχεί ιδιαίτερα στην συνέχεια αν και στο 82’ δέχτηκε την μείωση του σκορ.

Το Σάββατο αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ζιλ Βιθέντε για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε μία δίκαιη νίκη με 2-0. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με τον Ουρίμπε, είχε τον έλεγχο και ευκαιρίες και για άλλα γκολ στο πρώτο μέρος έπεσε όμως σε έναν καλό αντίπαλο τερματοφύλακα. Το άγχος τελικά από τα πόδια της όμως το έδιωξε τελείως ο Ολιβέιρα στο 60’ με ένα υπέροχο μακρινό σουτ.

Μπορεί να παραμένει αήττητη για 16 σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα όμως ο τίτλος μοιάζει χαμένος. Βρίσκεται άλλωστε στο -10 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ και στο +2 από την 3η Μπράγκα η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ρεαλιστικός αλλά και μοναδικός της στόχος στην Πορτογαλία είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης που θα της δώσει το απευθείας εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Γνωρίζει φυσικά πως το έργο της στο Τορίνο είναι δύσκολο, με εμφάνιση ανάλογη όμως του πρώτου παιχνιδιού έχει βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση.

«Οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να τιμήσουν το έμβλημα που έχουν στην φανέλα τους αλλά και για την ιστορία της Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πλούσια και σπουδαία. Προετοιμάσαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο για ένα κλαμπ σαν την Πόρτο, θα είναι η νίκη», τόνισε ο κόουτς Κονσεϊσάο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο στόπερ Εμπεμπά (19/1) προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα προλάβει να αγωνιστεί. Αντίθετα εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του στόπερ Πέπε (16/1) και του μεσοεπιθετικού Κορόνα (22/2). Χτύπησε και ο μέσος Γκρούγιτς (13/0) αλλά είναι στην αποστολή.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γιουβέντους δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, ένας αποκλεισμός σε αυτήν την φάση από την Πόρτο θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στο εσωτερικό της ομάδας. Οφείλει να επιτεθεί από την αρχή και να ψάξει το γκολ, απέναντι της όμως θα βρει μία ομάδα που ξέρει να αμύνεται σωστά. Η Πόρτο μπορεί να προβληματίζει στο πρωτάθλημα αλλά σήμερα δεν χρειάζεται να δημιουργήσει ιδιαίτερα. Σφιχτά θα πάει, το under είναι ελκυστικό αλλά θα προτιμήσουμε το No Goal.

FACTS

  • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γιουβέντους νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γιουβέντους, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +5.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες