2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Περού - Χιλή

8/10/2021 04:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 726
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 938 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Χιλή - Περού στις 13/10/2023

Προϊστορία

13/10/2023 ΧιλήΠερού 2 - 0
8/10/2021 ΠερούΧιλή 2 - 0
14/11/2020 ΧιλήΠερού 2 - 0
4/7/2019 ΧιλήΠερού 0 - 3
13/10/2018 ΠερούΧιλή 3 - 0
12/10/2016 ΧιλήΠερού 2 - 1
14/10/2015 ΠερούΧιλή 3 - 4
30/6/2015 ΧιλήΠερού 2 - 1
11/10/2014 ΧιλήΠερού 3 - 0
23/3/2013 ΠερούΧιλή 1 - 0
12/4/2012 ΠερούΧιλή 0 - 3
22/3/2012 ΧιλήΠερού 3 - 1
12/10/2011 ΧιλήΠερού 4 - 2
13/7/2011 ΧιλήΠερού 1 - 0
30/3/2009 ΠερούΧιλή 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 83,454 64.4%
X
€ 17,756 13.7%
2
€ 28,364 21.9%
Over
€ 10,203 37.0%
Under
€ 17,341 63.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

91 ψήφοι:

Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες το ντέρμπι του Ειρηνικού

Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες το ντέρμπι του Ειρηνικού

Το Περού φιλοξενεί τη Χιλή για την 11η αγωνιστική της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Βραζιλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Κολομβία.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΕΡΟΥ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το ανάγκασε να ταξιδέψει στη Βραζιλία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη «σελεσάο». Δεν μπόρεσε να φανεί τόσο ανταγωνιστικό όσο θα ήθελε και ηττήθηκε 2-0. Η αμυντική γραμμή εκτέθηκε σε πολλές περιπτώσεις στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και το πλήρωσε δύο φορές. Αρχικά στο 14’ ο Νεϊμάρ έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Έβερτον Ριμπέιρο, με τον έμπειρο μέσο να μην αστοχεί μέσα από την περιοχή για το 1-0. Τα πάντα τελείωσαν στο 40’ με τον Νεϊμάρ να εκμεταλλεύεται νέα κακή αντίδραση από τους στόπερ και να σκοράρει από κοντά σε κενή εστία. Πλέον έπρεπε να ανέβει ένα «βουνό» στην επανάληψη. Παρουσιάστηκε σαφώς πιο επιθετικό κι απείλησε τρεις φορές. Δεν βρήκε ποτέ το γκολ που θα το έβαζε ξανά στο «κόλπο» και μάλιστα στο φινάλε θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλα τέρματα, δίχως να αλλάξει τελικά κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτόν τον τρόπο το Περού είδε να σταματάει το σερί των τριών διαδοχικών αγώνων στους οποίους δεν είχε ηττηθεί ούτε μία φορά. Έχουν μαζέψει 8 βαθμούς και στέκονται μόλις στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας πέντε βαθμούς από την προνομιούχο πεντάδα. Οι «ίνκας» ταλαιπωρούνται αρκετά τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά. Διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με οκτώ γκολ στο ενεργητικό τους και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 17 τέρματα παθητικό. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ρικάρντο Γκαρέκα υπογράμμισε: «Και οι τρεις αγώνες που έχουμε μπροστά μας είναι εξαιρετικά σημαντικοί για εμάς. Το πιο σημαντικό όμως είναι πρώτα το παιχνίδι με τη Χιλή. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας κι αντιμετωπίζουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως τελικό. Πάντοτε επιλέγουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κι αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Αγωνιστικά Νέα: Τελευταίο πρόβλημα αυτό του Ρέινα (Ντι Σι Γιουνάιτεντ) ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), ο μέσος Ταβάρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ) και οι επιθετικοί Ολιβάρες (Σπόρτινγκ Κριστάλ) και Πόλο (Πόρτλαντ Τίμπερς).

Η αποστολή του Περού:

Τερματοφύλακες: Γκαγιέσε (Ορλάντο Σίτι), Καρβάγιο (Ουνιβερσιτάριο), Κασέδα (Μέλγκαρ)

Αμυντικοί: Αντβίνκουλα (Μπόκα Τζούνιορς), Ράμος (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο), Τράουκο (Σεντ Ετιέν), Ζαμπράνο (Μπόκα Τζούνιορς), Άμπραμ (Γρανάδα), Σάνταμαρια (Άτλας), Κάγενς (Νιου Γιορκ Σίτι), Αραούχο (Έμεν), Λόπες (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)

Μέσοι: Γιοτούν (Κρουζ Αζούλ), Κουέβα (Αλ-Φατέχ), Καρίγιο (Αλ-Χιλάλ), Τάπια (Θέλτα), Φλόρες (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Ακίνο (Αμέρικα), Γκονζάλες (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Πένια (Μάλμε), Καρταχένα (Αλ-Ιτιχάντ), Γκαρσία (Σιενσιάνο), Κόστα (Κόλο-Κόλο)

Επιθετικοί: Γκερέρο (Ιντερνασιονάλ), Φαρφάν (Αλιάνζα Λίμα), Ρουιντίαθ (Σιάτλ Σάουντερς), Λαπαντούλα (Μπενεβέντο), Ορμένιο (Λεόν)



ΧΙΛΗ

Θα παίξει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη βάση της, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κολομβία. Έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο πάντως δεν βρήκε, καθώς υπέστη δίκαιη ήττα με 3-1. Δέχθηκε πίεση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και είδε τους γηπεδούχους να σκοράρουν με σουτ του Κιντέρο, σ’ ένα τέρμα που ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR για οφσάιντ. Στο 19’ καταλογίστηκε σωστά εις βάρος της πέναλτι το οποίο ο Μπόρχα το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Ένα λεπτό μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής ξέφυγε και με άνεση σημείωσε το 2-0. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου γλίτωσε το τρίτο γκολ όταν ο Μπόρε έστειλε σε κενή εστία την μπάλα στο δοκάρι. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά και μείωσε με κοντινή προβολή του Μενέσες στο 56’. Δεν μπόρεσε να ανησυχήσει περισσότερο τους «καφετέρος» και ο Λουίς Ντίας στο 74’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Η Χιλή προβληματίζει έντονα κι έχει συμπληρώσει έξι διαδοχικούς αγώνες χωρίς «τρίποντο». Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει μετρήσει τρεις ισοπαλίες κι έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Η συγκομιδή των 7 βαθμών φέρνει τη «ρόχα» μόλις στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα απογοητεύοντας με την παρουσία της, διότι πριν την έναρξη της προκριματικής φάσης όλοι πίστευαν ότι αποτελούσε ένα από τα φαβορί για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

«Κάθε περίοδος αγώνων είναι διαφορετική για κάθε ομάδα. Στην περίπτωσή μας θα πρέπει να πάρουμε αρκετούς βαθμούς σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Είναι σημαντικό ότι θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες των γηπέδων. Αποτελούν το δωδέκατο παίκτη και μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση. Αναζητούμε τους τρόπους για τη βελτίωση των ποσοστών επιτυχίας στα παιχνίδια μας. Έχουμε λύσει κάποια θέματα στα αποδυτήρια, όμως μας απασχολεί το ζήτημα της βαθμολογίας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μάρτιν Λασάρτε.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπήκαν στην αποστολή για διάφορους λόγους οι αμυντικοί Μένα (Ρασίνγκ Κλουμπ) και Σιεράλτα (Γουότφορντ). Απόντες επίσης οι μέσοι Φουενσαλίδα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα) και Ροντρίγκες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), όπως και οι τραυματίες επιθετικοί Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Γιάνες (Ουνιόν Εσπανιόλα) κι Ενρίκες (Φορταλέζα).

Η αποστολή της Χιλής:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Αρίας (Ρασίνγκ Κλουμπ), Καστεγιόν (Ουατσιπάτο)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μαριπάν (Μονακό), Ρόκο (Έλτσε), Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Βέγκας (Μοντερέι), Ν. Ντίας (Ματσατλάν)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Αρανγκίς (Λεβερκούζεν), Πούλγκαρ (Φιορεντίνα), Χιμένες (Παλεστίνο), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Μπαέσα (Λαγκούνα), Αλαρκόν (Καντίθ), Γκαλδάμες (Τζένοα), Νούνιες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Μοντεσίνος (Αουντάξ Ιταλιάνο)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Σαγάλ (Γκαζιαντέπ), Μενέσες (Λεόν), Μόρα (Πόρτλαντ Τίμπερς), Παλάσιος (Ιντερνασιονάλ), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει η συγκεκριμένη συνάντηση τόσο για το Περού όσο και για τη Χιλή, στο παραδοσιακό ντέρμπι του Ειρηνικού. Αμφότερες οι αντίπαλοι έχουν απογοητεύσει μέχρι τώρα κι έχουν μείνει αρκετά πίσω στη «μάχη» της πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2022. Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, με τη διαφορά από την πρώτη πεντάδα να ανοίγει συνεχώς. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά και να ψάξουν τα γκολ. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στο Over που δεν περνάει απαρατήρητο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  5 Περού 18 24 7 3 8 19:22
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες