4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

28/4/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 692
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1102 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν στις 24/11/2021

Προϊστορία

24/11/2021 Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 1
28/9/2021 Παρί Σεν ΖερμένΜάντσεστερ Σίτι 2 - 0
4/5/2021 Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 0
28/4/2021 Παρί Σεν ΖερμένΜάντσεστερ Σίτι 1 - 2
12/4/2016 Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν 1 - 0
6/4/2016 Παρί Σεν ΖερμένΜάντσεστερ Σίτι 2 - 2
3/12/2008 Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,616,067 36.3%
X
€ 805,371 8.1%
2
€ 5,550,617 55.7%
Over
€ 769,724 62.9%
Under
€ 454,140 37.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

382 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parc des Princes
  • Χωρητικότητα: 48712
Σύγκρουση γιγάντων στο Παρίσι

Σύγκρουση γιγάντων στο Παρίσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Μετς, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν το Λιγκ Καπ Αγγλίας νικώντας στον τελικό την Τότεναμ.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη φάση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ στις 4/5. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας με το ίδιο σκορ σε κάθε παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στην ανατολική Γαλλία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Μετς. Φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού της υπήρχε ο πρώτος ημιτελικός με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν είχε περιθώρια για απώλειες. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά πήρε τη νίκη με 3-1 και παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας έναν πόντο από την πρωτοπόρο Λιλ, με την τελευταία να κρατάει τον τίτλο στα χέρια της, σε περίπτωση που νικήσει σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι το τέλος. Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να ανοίξει το σκορ με τον Εμπαπέ και πήγε με αυτό το σκορ προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ισοφαρίστηκε στο 46’ από τον Σεντόνζ, ενώ έξι λεπτά αργότερα χρειάστηκε μία μεγάλη επέμβαση του Νάβας σε σουτ του Σαρ για να μην αναγκαστεί να κυνηγάει. Πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Εμπαπέ στο 59’. Στο 85’ ο Γάλλος σταρ αποχώρησε τραυματίας, δίχως πάντως να έχει κάτι σοβαρό. Έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ και να «κλειδώσει» το «τρίποντο». Τελικά τα κατάφερε με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Ικάρντι στο 89’.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αναζητώντας τον τίτλο που δεν κατάφερε να πάρει πέρσι. Κληρώθηκε στον πιο δύσκολο όμιλο και χρειάστηκε ντεμαράζ και τρεις νίκες στο δεύτερο γύρο για να προκριθεί, έχοντας ακόμα στον πάγκο της τον Τόμας Τούχελ. Άφησε πίσω της τη Λειψία, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπασακσεχίρ. Στη φάση των «16» απέκλεισε την Μπαρτσελόνα νικώντας 4-1 στο «Καμπ Νου» και στη συνέχεια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Παρκ ντε Πρενς». Ακολούθησε στους «8» το ζευγάρωμα με την Μπάγερν Μονάχου. Πήρε εκδίκηση για την ήττα στον τελικό νικώντας 3-2 στη Βαυαρία και δεν της κόστισε η ήττα στο Παρίσι (0-1). Τώρα καλείται να τα βάλει με ακόμα ένα μεγαθήριο. Τα επτά από τα δέκα φετινά της ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε: «Δεν είναι μία προσωπική μάχη ή ένα προσωπικό παιχνίδι. Είναι μία μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Όταν μιλάει κάποιος για τον Γκουαρδιόλα μιλάει για έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αν όχι τον καλύτερο. Θαυμάζω την καριέρα του, όχι μόνο τους τίτλους που έχει πάρει αλλά και την κληρονομιά που δημιουργεί. Είμαι ένας κόουτς που αγαπάει το ποδόσφαιρο και προσπαθώ να μαθαίνω, να είμαι ανταγωνιστικός και να κερδίζω. Αυτός είναι ο στόχος κάθε ομάδας. Θα είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Και οι δύο θα παλέψουμε για τον έλεγχο στα ενενήντα λεπτά του αγώνα και διαθέτουμε σπουδαίους παίκτες. Η Σίτι είναι σ’ ένα φανταστικό ταξίδι φέτος και τις προηγούμενες σεζόν με τον Πεπ. Ελπίζω ότι θα κάνουμε καλή εμφάνιση και θα κερδίσουμε. Έχουν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και πολλούς παίκτες για να προσέξουμε. Θα είναι πιο δύσκολο από τους αγώνες με την Μπάγερν Μονάχου και στα 180 λεπτά θα πρέπει να είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Όλα καλά με τον σούπερ σταρ Εμπαπέ (29/25) ο οποίος χτύπησε κόντρα στη Μετς. Επιστρέφει ο αμυντικός κι αρχηγός Μαρκίνιος (21/1). Λείπει σχεδόν από την αρχή της χρονιάς ο αριστερός μπακ Μπερνάτ (3/0), ενώ ο γκολκίπερ Κέιλορ Νάβας (25/0) επέκτεινε το συμβόλαιό του για ακόμα τρία χρόνια. Ο τρίτος γκολκίπερ Λετιελέ (0/0) δεν μπορεί να προσφέρει αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να χρειαστεί.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πριν από τρία εικοσιτετράωρα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Αντιμετώπισε στο «Γουέμπλεϊ» την Τότεναμ στον τελικό του Λιγκ Καπ και παρά τη σθεναρή αντίσταση που συνάντησε από τους Λονδρέζους, έκαμψε την αντίστασή τους με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0 και σήκωσε το τρόπαιο. Μετά τον αποκλεισμό της από την Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας μπορεί να πετύχει τρεμπλ, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, αναζητώντας παράλληλα το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της. Ο τελικός πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για εκείνη. Ξεκίνησε φουριόζα και στο πρώτο ημίωρο έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Δεν σταμάτησε να προσπαθεί όμως ο Γιορίς είχε «κατεβάσει ρολά» κι απομάκρυνε σε όλες τις περιπτώσεις. Με την έναρξη της επανάληψης κινδύνευσε σοβαρά να μείνει πίσω στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 47’ ο Λο Σέλσο δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στη συνέχεια πήρε εκ νέου τα ηνία και πίεσε αφόρητα. Ο χρόνος κυλούσε και το άγχος μεγάλωνε όμως στο 82’ ο προωθημένος σέντερ μπακ Λαπόρτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και της χάρισε τον τίτλο.

Όσον αφορά την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή κρίνεται ικανοποιητική, χωρίς πάντως να έχει συναντήσει πραγματικές δυσκολίες με εξαίρεση τα προημιτελικά. Η κλήρωση την έφερε στον τρίτο όμιλο και δεν είχε πρόβλημα να τερματίσει στην κορυφή. Άφησε τρεις πόντους πίσω τη δεύτερη Πόρτο η οποία ήταν και η μοναδική ομάδα που απέσπασε ισοπαλία από τους «πολίτες», ενώ νίκησε από δύο φορές χωρίς κόπο τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τη Μαρσέιγ. Στους «16» η Γκλάντμπαχ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο και την απέκλεισε με δύο νίκες (αμφότερες με 2-0) στο ουδέτερο γήπεδο της Βουδαπέστης. Και στους «8» κλήθηκε να τα βάλει με Γερμανούς, αυτήν την φορά με τη Ντόρτμουντ. Κέρδισε δύσκολα 2-1 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι και στον επαναληπτικό βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ημίχρονο. Αντέδρασε και με δύο γκολ στην επανάληψη νίκησε ξανά 2-1 και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα. Δεν θα ήταν υπερβολή αν υποστηρίξει κάποιος ότι ο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί το απωθημένο της Σίτι. Τα οκτώ από τα δέκα φετινά ματς της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν No Goal.

«Είμαι απίστευτα χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ κι ελπίζω ότι θα είμαστε οι εαυτοί μας και θα κερδίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να κερδίσουμε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το ωραιότερο, αλλά το πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό. Όλοι οι παίκτες μου είναι υγιείς, χαρούμενοι και έτοιμοι. Θα είμαστε χαρούμενοι αν βρεθούμε στον τελικό. Ίσως να μην έχουμε ούτε έναν παίκτη που να είναι σε θέση να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του όπως ο Νεϊμάρ, Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά το μέσο επίπεδο των παικτών μου είναι τόσο υψηλό που καμία αλλαγή δεν ρίχνει την ισορροπία της ομάδας. Ξέρουμε τα όπλα των αντιπάλων αλλά τι να περιμένεις στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έμαθα από τον Γιόχαν Κρόιφ ότι πρέπει να διασκεδάσεις το ποδόσφαιρο και την ευθύνη» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τον τελικό του Λιγκ Καπ επιστρέφει ο σέντερ μπακ Στόουνς (20/4) που ήταν τιμωρημένος. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θεωρείται πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφή της Ευρώπης θα συγκρουστούν στο «Παρκ ντε Πρενς». Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Φέτος πήρε την εκδίκησή της κι άφησε εκτός συνέχειας τους Βαυαρούς και τώρα θα κληθεί να τα βάλει με το μεγάλο φαβορί, τη Μάντσεστερ Σίτι. Η τελευταία δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Το κίνητρο και στις δύο πλευρές είναι τεράστιο κι αναμένεται επική «μάχη». Δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με το σετ αποδόσεων και θα επιλέξουμε τον άσο σε προκλητική τιμή.

FACTS

  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.06 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μάντσεστερ Σίτι - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Φούλαμ
Μάντσεστερ Σίτι
4/5/2024
Μάντσεστερ Σίτι
Γουλβς
28/4/2024
Νότιγχαμ Φόρεστ
Μάντσεστερ Σίτι
0 - 2
25/4/2024
Μπράιτον
Μάντσεστερ Σίτι
0 - 4
20/4/2024
Μάντσεστερ Σίτι
Τσέλσι
1 - 0
17/4/2024
Μάντσεστερ Σίτι
Ρεάλ Μαδρίτης
1 - 1
13/4/2024
Μάντσεστερ Σίτι
Λούτον
5 - 1
9/4/2024
Ρεάλ Μαδρίτης
Μάντσεστερ Σίτι
3 - 3
6/4/2024
Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Σίτι
2 - 4
3/4/2024
Μάντσεστερ Σίτι
Άστον Βίλα
4 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Power13, με το υψηλότερο yield +5.61% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες