8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν

4/5/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 663
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1096 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν στις 24/11/2021

Προϊστορία

24/11/2021 Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 1
28/9/2021 Παρί Σεν ΖερμένΜάντσεστερ Σίτι 2 - 0
4/5/2021 Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 0
28/4/2021 Παρί Σεν ΖερμένΜάντσεστερ Σίτι 1 - 2
12/4/2016 Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν 1 - 0
6/4/2016 Παρί Σεν ΖερμένΜάντσεστερ Σίτι 2 - 2
3/12/2008 Μάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν Ζερμέν 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,797,212 84.0%
X
€ 378,721 4.7%
2
€ 912,464 11.3%
Over
€ 559,033 62.8%
Under
€ 331,421 37.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

380 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Etihad Stadium
  • Χωρητικότητα: 55017
Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Σίτι

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Κρίσταλ Πάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας της Λανς.

Α’ Αγώνας: Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Κωνσταντινούπολης την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει στο «Παρκ ντε Πρενς» την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν. Είχε την τύχη με το μέρος της και παρουσιάστηκε κυνική, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη με 2-1, αποκτώντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη πρόκριση σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της. Στο πρώτο μέρος είδε τους αντιπάλους της να κυριαρχούν και να σκοράρουν στο 15’ με κεφαλιά του Μαρκίνιος. Δεν πατούσε καλά στα πόδια της και οι γηπεδούχοι φαίνονταν πιο κοντά σε δεύτερο γκολ. Στο 40’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φόντεν να σουτάρει πάνω στον Κέιλορ Νάβας. Στην επανάληψη πάντως μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και πήρε τον έλεγχο. Στο 57’ κινδύνευσε να δεχθεί δεύτερο γκολ αλλά τελικά μέσα σ’ ένα επτάλεπτο ανέτρεψε την κατάσταση. Αρχικά στο 64’ ο Ντε Μπρόινε σέντραρε και ο Νάβας έκανε κακή εκτίμηση της φάσης με την μπάλα να αναπαύεται στο βάθος της εστίας του. Επέμεινε αναζητώντας δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 71’. Ο Μαχρέζ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλή θέση, το τείχος «άνοιξε» και η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 1-2. Έξι λεπτά αργότερα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γκουέιγ, αλλά δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να αναζητήσει τρίτο τέρμα που θα «κλείδωνε» την πρόκριση. Ωστόσο βρίσκεται σε θέση ισχύος και παραμένει αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αυτόν τον τρόπο η Μάντσεστερ Σίτι έχει ραντεβού με την ιστορία. Μετά από τέσσερα χρόνια αποτυχιών με τον Γκουαρδιόλα στο «τιμόνι», έχει ορθάνοιχτο δρόμο για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα μπορεί να ελπίζει ότι θα δημιουργήσει περισσότερες φάσεις, μια και στο πρώτο παιχνίδι πέτυχε δύο γκολ χωρίς κλασική ευκαιρία. Τα επτά από τα έντεκα φετινά της ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ήταν Over, ενώ τα τρία πιο πρόσφατα και αμφίσκορα. Την ίδια στιγμή έχει σχεδόν «καθαρίσει» την υπόθεση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Το περασμένο Σάββατο νίκησε εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας με 2-1 και βρίσκεται μία «ανάσα» από την επιστροφή της στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε: «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία ιδιαίτερη ομάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να κερδίσει παντού. Φυσικά προσέχουμε όλες τις ποιοτικές γραμμές τους και τους αντιμετωπίσαμε πρόσφατα. Την ίδια στιγμή γνωρίζουμε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε κι εμείς. Δεν είναι περίπλοκο, πρέπει να κάνουμε ξανά αυτό που κάναμε στον πρώτο αγώνα. Υπάρχουν οι ίδιοι κίνδυνοι με τον πρώτο αγώνα. Δεν ξέρω πως θα παίξουν γιατί ο προπονητής τους είναι πολύ έξυπνος. Έχουμε τεράστια επιθυμία για τον τελικό διότι δεν έχουμε φτάσει ξανά εκεί. Πρέπει να εστιάσουμε στον εαυτό μας και να μείνουμε ενωμένοι κι αν χρειαστεί να υποφέρουμε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Όμως θα πρέπει να αμυνθούμε κιόλας καλά. Από την εμπειρία μου, το δεύτερο μέρος των ημιτελικών είναι πάντα πιο δύσκολο. Παίζεις έχοντας στο μυαλό σου το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και ξεχνάς ότι πρέπει να νικήσεις. Ο τελικός είναι εντελώς διαφορετικός».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος ο σέντερ μπακ Τζον Στόουνς (20/4) ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Δεν υπάρχουν προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.



ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έχει συνηθίσει να μην πραγματοποιεί πειστικές εμφανίσεις εντός έδρας τη φετινή σεζόν ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ηττηθεί ήδη τρεις φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στην πρώτη περίπτωση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ακολούθησαν οι ήττες από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά και στη συνέχεια από τη Μάντσεστερ Σίτι πριν από έξι βράδια. Αυτήν την τελευταία ήττα με 2-1 καλείται να ανατρέψει επί αγγλικού εδάφους, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της. Παρ’ όλα αυτά έχει δείξει ότι τα καταφέρνει καλύτερα μακριά από το Παρίσι φέτος. Στο πρώτο παιχνίδι κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως θα μπορούσε να μην είχε ηττηθεί. Πλήρωσε τα δύο σοβαρά λάθη των παικτών της κι έφυγε τελικά με σκυμμένο το κεφάλι. Ήταν καλύτερη και πιο απειλητική στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μαρκίνιος μετά από στατική φάση στο 15’ κι ανησύχησε μόλις μία φορά, με τον Κέιλορ Νάβας να αποκρούει το σουτ του Φόντεν πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις. Οπισθοχώρησε κι έχασε μόνο μία ευκαιρία. Στο 64’ σε μία από τις λίγες φορές που γκολκίπερ Νάβας κάνει λάθη, δέχτηκε την ισοφάριση μετά από σέντρα του Ντε Μπρόινε η οποία πέρασε απ’ όλους. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 71’ είδε τους «πολίτες» να φτάνουν στην ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαχρέζ. Το τείχος άνοιξε και το 1-2 ήταν γεγονός. Τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γκουέιγ στο 77’ αλλά η ζημιά δεν έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν φημίζεται σε καμία περίπτωση για την καλή αμυντική της συμπεριφορά και τα οκτώ από τα έντεκα παιχνίδια της στη φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα. Παράλληλα το πρόβλημα για εκείνη είναι ότι όχι μόνο δεν έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση της Λιγκ 1, αλλά βρίσκεται και στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την πρωτοπόρο Λιλ που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη. Πριν λίγα εικοσιτετράωρα νίκησε 2-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» τη Λανς και θα προσπαθήσει να πετύχει το απόλυτο και θα περιμένει «στραβοπάτημα» για να προσπεράσει και να κατακτήσει τον τίτλο. Ο μεγάλος της στόχος όμως από το ξεκίνημα της σεζόν και μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό της Λισαβόνας, δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρώτου Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της.

«Θα δούμε την κατάσταση του Εμπαπέ και θα αποφασίσουμε. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και όλοι οι παίκτες μπορούν να κάνουν τη δουλειά καλά. Αν δεν είναι διαθέσιμος ο Εμπαπέ έχουμε τα εργαλεία και την ποιότητα για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Η πρόθεσή μας είναι να τους στερήσουμε την κατοχή της μπάλας. Είμαστε επίσης μία ομάδα που μας αρέσει η κατοχή, αλλά με ισορροπία ανάμεσα στην κατοχή και τη μετάβαση εξαιτίας των χαρακτηριστικών των παικτών μας. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί κι αποτελεσματικοί. Χρειαζόμαστε δύο γκολ. Θα είναι μία μάχη, θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τα κλειδιά αυτού του αγώνα. Είναι δύσκολο να προβλέψεις. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μπορεί να σε εκπλήξει. Είναι η φιλοσοφία και η μεθοδολογία που επιτρέπει να διαχειριστεί μία ομάδα αυτές τις καταστάσεις. Δεν υπάρχει έξτρα πίεση. Όπως είπε νωρίτερα και ο Πεπ, έτσι κι εγώ, είμαι πιο ήρεμος από ποτέ. Δεν έχουμε παίξει τόσους πολλούς ημιτελικούς. Πρέπει να το απολαύσουμε, να είμαστε χαλαροί και να το διασκεδάσουμε. Είναι ο μόνος τρόπος για να δώσουμε στον εαυτό μας μία ευκαιρία για να βρεθούμε στον τελικό» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Αγωνιστικά Νέα: Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τον Κιλιάν Εμπαπέ (29/25). Ο Γάλλος σούπερ σταρ έμεινε εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος κι ενδεχομένως να μην ξεκινήσει αν και λογικά θα «σφίξει τα δόντια». Θα λείψει ο μέσος Γκουέιγ (26/2) ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Αμφίβολος ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Νταγκμπά (22/4) που δεν προορίζεται για ενδεκάδα. Όσο για τις υπόλοιπες απουσίες, ο αριστερός μπακ Μπερνάτ (3/0) λείπει από τον περασμένο Σεπτέμβριο και δεν επηρεάζει. Ούτε το πρόβλημα του τρίτου γκολκίπερ Λετελιέ (0/0) κρίνεται σημαντικό.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη της με 2-1 στο «Παρκ ντε Πρενς». Ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί μία ομάδα που μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει πολύ καλύτερα μακριά από την έδρα της. Επιπλέον διαθέτει πλούσιο επιθετικό ταλέντο και οι «πολίτες» δεν έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι, αλλά εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά λάθη των αντιπάλων τους σε δύο περιπτώσεις. Ο φαβοριτισμός των «πολιτών» κρίνεται προκλητικός -με δεδομένο ότι προκρίνονται ακόμα και με ήττα 0-1 αλλά και με κάθε πιθανή ισοπαλία και δεν «καίγονται» για τη νίκη-. Δεν υπάρχει αξία στο ποντάρισμα στα γκολ και θα πάμε με τη διπλή ευλαιρία της ισοπαλίας ή της νίκης των φιλοξενούμενων.

FACTS

  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Power13, με το υψηλότερο yield +5.61% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο gioutsos12, με το υψηλότερο yield +3.34% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες