4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παναθηναϊκός-Σλάβια Πράγας 1-1: Καλύτερος, αδικημένος αλλά ο αποκλεισμός ήρθε! (video)

Παναθηναϊκός-Σλάβια Πράγας 1-1: Καλύτερος, αδικημένος αλλά ο αποκλεισμός ήρθε! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/8/2022 22:38
Ένας ανώτερος Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στη Σλάβια Πράγας, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή και έμεινε εκτός των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «πράσινοι» ήταν από την αρχή καλύτεροι, είχαν δοκάρι και μεγάλες χαμένες ευκαιρίες ενώ για άλλο ένα παιχνίδι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Άγγλος ρέφερι Μπανκς αρνήθηκε πέναλτι και αποβολή στον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν τελικά στο 57' με τον Σπόραρ. Η πίεση και προσπάθεια που έκανε το Τριφύλλι έφερε και την κούραση στο τέλος, με την Σλάβια να ισοφαρίζει στο 90+4' έπειτα από ένα τραγικό λάθος του Βαγιαννίδη.Ανώτερος Παναθηναϊκός, μοιραίος Σπόραρ και δίκαιες φωνές για πέναλτι

Ο ΠαναθηναΪκός μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' έφτασε μία ανάσα από το 1-0. Ο Μάγκνουσον πέρασε πολύ ωραία για τον Χουάνκαρ ο οποίος βγήκε από τα αριστερά, έσπασε υπέροχα την μπάλα για τον Σπόραρ αλλά ο Σλοβένος σε κενή εστία έστειλε με προβολή την μπάλα στο δοκάρι.



Οι «πράσινοι» έδειξαν καθαρά τη διάθεση του να επιτεθούν από τα αριστερά, εκμεταλλευόμενοι τα ανεβάσματα του Χουάνκαρ που ήταν σε καλή κατάσταση. Η Σλάβια είχε την πρώτη της καλή στιγμή με ένα φάουλ του Τιέχι στο 11' το οποίο όμως έλεγχε ο Μπρινιόλι.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ήταν σαφώς καλύτεροι, πίεζαν ψηλά και έψαχναν το γκολ που θα τους έδινε ελπίδες πρόκρισης. Στο 20' ο Αϊτόρ μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια ανάγκασε τον Μάντους να αποκρούσει με υπερένταση την μπάλα.



Οι φιλοξενούμενοι έγιναν για πρώτη φορά ουσιαστικά απειλητικοί στο 30' όταν μετά από μία αντεπίθεση ο Ντουντέρα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έξω από την περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από την εστία του Μπρινιόλι.



Ο Παναθηναϊκός απάντησε ένα λεπτά μετά με τον Σπόραρ να χάνει άλλη μία τεράστια ευκαιρία. Ο Κώτσιρας με ωραία ενέργεια και υπέροχη πάσα έβγαλε τον Σλοβένο φορ απέναντι από τον Μάντους, με τον τερματοφύλακα της Σλάβια να τον νικάει με εντυπωσιακή απόκρουση.



Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν το γκολ, ο Σπόραρ κέρδιζε όλες τις μονομαχίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός όμως τα φάουλ που κέρδιζε έβαζαν τον Παναθηναϊκό στην περιοχή.

Σε μία στημένη φάση ο Μάντους βγήκε να διώξει στο 41', βρήκε όμως μόνο τον Σένκεφελντ ο οποίος ήρθε σε επαφή με την μπάλα. Ο διαιτητής και ο επόπτης δεν είδαν τίποτα, σε μία φάση που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Μάντους που είχε δει ήδη την πρώτη λίγο νωρίτερα.



Δίκαιο προβάδισμα, έμεινε από δυνάμεις

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην μπήκε με την ίδια επιθετικότητα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους αλλά πήρε γρήγορα πάλι την πρωτοβουλία και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στο 57' μάλιστα ο Αϊτόρ συνεργάστηκε υπέροχα με τον Χουάνκαρ, ο Ισπανός έκανε άλλη μία εξαιρετική σέντρα και αυτή τη φορά ο Σπόραρ δεν αστόχησε και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.



Η Σλάβια προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και στα επόμενα λεπτά έριξε τον ρυθμό και είχε μία καλή στιγμή στο 69' με τον Σέβτσικ να σουτάρει άουτ. Ο Παναθηναϊκός όσο περνούσε η ώρα έδειχνε εμφανώς πιο κουρασμένος και δεν μπορούσε να βγει με αξιώσεις μπροστά έτσι το παιχνίδι έφτασε στο 85' για να σημειωθεί και πάλι μία φάση, με τον Στρανζ να παίρνει την κεφαλιά προς την εστία του και τον Μάντουστ να διώχνει σε κόρνερ.

Οι «πράσινοι» είχαν μείνει φανερά από δυνάμεις στο τέλος και στις καθυστερήσεις ένα μεγάλο λάθος του Καμπετσή έβγαλε τον Γιουρέτσκα απέναντι από τον Μπρινιόλι με τον άσο της Σλάβια να περνάει τον Ιταλό και να γράφει το 1-1.



Τα εναπομείναντα λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό σφύριγμα του Άγγλου Μπανκς βρήκε τους πράσινους απογοητευμένους, με τον κόσμο του όμως να τον αποθεώνει.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (55' Κουρμπέλης), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (77' Καμπετσής) , Πέρεθ, Τσέριν, Αϊτόρ, Βαγιαννίδης (77΄ Ιωαννίδης), Σπόραρ

Σλάβια Πράγας (Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντουντέρα (82' Μάζοπουστ), Κατσαράμπα , Ουσού, Ντόρλεϊ, Τιεχί (82' Γιουρέτσκα), Σρανζ (97' Τεκλ), Τραορέ (61' Σέβτσικ) , Χολες, Ολαγίνκα, Λινγκρ (62' Ούσορ).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες