2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Ανδόρα

Προϊστορία

8/9/2021 ΟυγγαρίαΑνδόρα 2 - 1
31/3/2021 ΑνδόραΟυγγαρία 1 - 4
9/6/2017 ΑνδόραΟυγγαρία 1 - 0
13/11/2016 ΟυγγαρίαΑνδόρα 4 - 0
15/10/2013 ΟυγγαρίαΑνδόρα 2 - 0
7/9/2012 ΑνδόραΟυγγαρία 0 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 482,124 96.7%
X
€ 10,656 2.1%
2
€ 5,551 1.1%
Over
€ 5,077 62.3%
Under
€ 3,075 37.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ferenc Puskas Stadion
Αγνώριστη η Ουγγαρία

Αγνώριστη η Ουγγαρία

Η Ουγγαρία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρόσφατου EURO και υποδέχεται την Ανδόρα που είναι ένας καλός αντίπαλος για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Όσο καλή παρουσία έδειξε στον όμιλο του Euro 2020, αλλά τόσο απογοητευτική είναι στα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2020 καθώς μετά το 4-0 στη Βουδαπέστη από την Αγγλία, έχασε και στο Ελμπασάν από την Αλβανία με 1-0. Δεν έπαιξε αρκετά καλά και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 87’ από τον Μπρόζα με δυνατό σουτ. Δεν τα παρατάει και πιστεύει ακόμα στην πρόκριση.

«Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος ήταν δυνατός και το απέδειξε στο ματς, κυρίως σωματικά μας δημιουργώντας προβλήματα. Όταν κρατήσαμε την μπάλα και δεν βιαζόμασταν, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετές. Αυτή η αποτυχία δεν είναι το τέλος του κόσμου, καθώς έχουμε πέντε ακόμη αγώνες μπροστά μας. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα πριν από τη συνάντηση, μόνο να αναφέρουμε την απώλεια του αρχηγού της ομάδας Άνταμ Σαλάι. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα αναζήτησης δικαιολογιών, θα συνεχίσω να αναλαμβάνω την ευθύνη για όλες τις αποφάσεις μου, καθώς και για αυτό το ματς. Αυτές οι δύο ήττες είναι ανησυχητικές, αλλά το όνειρό μου δεν έχει τελειώσει ακόμα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάρκο Ρόσι.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλάτσι χτύπησε στο ματς με την Αλβανία και μένει εκτός. Έχει όμως δύο δυνατές επιστροφές με τον μέσο Ζόμποσλάι και τον επιθετικό Άνταμ Ζάλαϊ.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Γκουλάτσι (Λειψία), Μπογκντάν, Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ορμπάν (Λειψία), Σάλαι (Φενέρμπαχτσε), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέσκες (Νίζνι), Μπόλα (Γκρασχόπερς), Ταμάς (Σλασκ Βρόσλαβ)

Μέσοι: Νάγκι (Πίζα), Κλαινχάισλερ (Οσίγιεκ), Ζόμποσλάι (Λειψία), Βάργκα (Κασίμπασα), Σάφερ (Ντουναίσκα), Γκαζντάγκ (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Τσέρι (Μεζοκόβεσντ)

Επιθετικοί: Ζάλαι (Μάιντς), Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Σάλαι (Φράιμπουργκ), Βάργκα (Ίτιχαντ Κάλμπα), Σεν (Ντάλας), Χαχν (Πακς), Σαλόι (Κάνσας Σίτι)

ΑΝΔΟΡΑ

Την Κυριακή έκανε επτά αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με τη νίκη εναντίον του Σαν Μαρίνο, αλλάζοντας και το σύστημα σε 5-4-1, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα με 4-0 από την Αγγλία. Οι Άγγλοι μπροστά το κοινό τους προηγήθηκαν με τον Λίνγκαρντ στο 18’ και έγραψαν το 2-0 με πέναλτι του Χάρι Κέιν στο 72΄ ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Λίνγκαρντ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σακά στο 85’.

«Ήμασταν η ομάδα που θέλαμε και μας αρέσει, αλλά δυστυχώς τα τελευταία λεπτά γίνονται αλλαγές, η ταχύτητα της μπάλας είναι μεγαλύτερη και δεν μπορέσαμε να προσαρμόσουμε όλα όσα είχαμε πετύχει στα πρώτα 70 λεπτά» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κόλντο Αλβάρεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και επιστρέφουν οι επιθετικοί Αλάεθ και Πουγιόλ.

Η αποστολή της Ανδόρας

Τερματοφύλακες: Γκόμες (Ιντερ ντ’ Εσκάλδες), Πιρές (Μαντσέγο)

Αμυντικοί: Γκαρθία (Μοντανιέσα), Γιοβέρα (Γκρανόγιερς), Σαν Νίκολας (Ατλέτικ ντ’ Εσκάλδες), Αλαβέδρα (Πόμπλα Μαφουμέτ), Ντε Πάμπλος (Σάντα Κολόμα), Γκαρθία (Ταραθόνα), Θερβός (Πρατ), Λίμα (Ιντερ ντ’ Εσκάλδες)

Μέσοι: Ρεμπές (Μποκερουά), Βάλες (Σάντεφιορντ), Μαρτίνεθ (Σάντα Κολόμα), Μορένο (Ιντερ ντ’ Εσκάλδες), Κλεμέντε (Ιντερ ντ’ Εσκάλδες), Βιέιρα (Ατλέτικ ντ’ Εσκάλδες)

Επιθετικοί: Πουγιόλ (Σάντα Κολόμα), Αλάεθ (Μαντσέγο), Μπερνάτ (Σάντα Κολόμα), Σάντσεθ (Ατλέτικ ντ’ Εσκάλδες), Μαρτίνεθ (Σάντα Κολόμα), Φερνάντεθ (Φορμεντέρα)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουγγαρία παρουσιάζεται απογοητευτική στα τελευταία παιχνίδια της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και δεν βρίσκει εύκολα δίχτυα. Η Ανδόρα την Κυριακή έκανε επτά αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της και το πλήρωσε χάνοντας με 4-0 από την Αγγλία αν και την δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για την επιθετική τους ικανότητα και θα προτιμήσουμε το Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  4 Ουγγαρία 10 17 5 2 3 19:13
  5 Ανδόρα 10 6 2 0 8 8:24
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες