2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Ουαλία

11/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 533
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1786 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουαλία - Ουγγαρία στις 19/11/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 2' Gunter Chris
  2. 39' Patkai Mate

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 49' Nagy Adam
  2. 80' Patkai Mate
  3. 82' Lawrence Tom
  4. 87' Davies Ben
  5. 90' Korhut Mihaly

      Προϊστορία

      19/11/2019 ΟυαλίαΟυγγαρία 2 - 0
      11/6/2019 ΟυγγαρίαΟυαλία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 64,745 32.5%
      X
      € 58,467 29.3%
      2
      € 76,183 38.2%
      Over
      € 10,064 28.8%
      Under
      € 24,876 71.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      146 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Ferencvaros Stadion, Budapest
      Αμφίρροπη μονομαχία στη Βουδαπέστη

      Αμφίρροπη μονομαχία στη Βουδαπέστη

      Ουγγαρία και Ουαλία έρχονται αντιμέτωπες για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που θέλουν την εντός έδρας νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση, το θετικό αποτέλεσμα ψάχνουν και οι Ουαλοί για να μην μείνουν μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΟΥΓΓΑΡΙΑ

      Πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα του Αζερμπαϊτζάν το Σάββατο (3-1) και έτσι δεν πήγε χαμένη η νίκη επί της Κροατίας στο προηγούμενο παιχνίδι. Προηγήθηκε στο 18' με κεφαλιά του στόπερ της Λειψίας Ορμπάν και στην επανάληψη και πάλι ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 53' αυτή τη φορά με κοντινή προβολή. Ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, είχε και δοκάρι σε φάουλ του Ντζούντζακ, δέχτηκε την μείωση του σκορ στο 69', δύο λεπτά αργότερα όμως κλείδωσε το παιχνίδι με ωραία ενέργεια του Χόλμαν.

      Συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την Κροατία με έξι βαθμούς και δείχνει ικανή να διεκδικήσει την πρόκριση. Με νίκη σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους θα αυξήσει αρκετά τις πιθανότητες της. H Ουγγαρία έχει τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ με κλείσιμο 3.000 θέσεων στο γήπεδο λόγω ρατσιστικών συνθημάτων που είχαν ακουστεί στο παιχνίδι με την Σλοβακία.

      «Σκοπεύω να κάνω κάποιες αλλαγές στην ομάδα, αλλά αυτές θα αφορούν το τακτικό κομμάτι οπότε δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν με ικανοποίησε η εμφάνιση στο Αζερμπαϊτζάν. Οι παίκτες της Ουαλίας είναι πιο δυνατοί, σε καλύτεροι κατάσταση από ότι οι Αζέριοι και πρέπει να αντιδράσουμε διαφορετικά. Θέλουμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα μας απέναντι στην Ουαλία στη βαθμολογία του ομίλου», τόνισε o κόουτς Ρόσι.

      Αγωνιστικά Νέα:Χωρίς κάποια νέα απουσία.

      Τερματοφύλακες: Πέτερ Γκουλάσκι (Λειψία), Ντένες Ντίμπουζ (Φέρεντσβαρος), Ανταμ Κόβαστσικ (Βίντι)

      Αμυντικοί: Ανταμ Λανγκ (Κλουζ), Μπότοντ Μπάραθ (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι), Μιχάλι Κορχούτ (Αρης), Τάμας Κάνταρ (Ντιναμό Κιέβου), Πάολο Βινίσιους (Βίντι), Γουίλι Ορμπαν (Λειψία), Μπαρνάμπας Μπέσε (Χάβρη)

      Μέσοι: Ανταμ Νάγκι (Μπολόνια), Ιστβαν Κόβατς (Βίντι), Ντέιβιντ Χόλμαν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ζολτ Κάλμαρ (Ντουνάισκα Στρέντα), Γκέργκο Λόβρενσιτς (Φερεντσβάρος), Λάζλο Κλαϊνχάισλερ (Οσιγιεκ), Ντάνιελ Γκάζντακ (Χόνβεντ), Μάτε Πάτκαϊ (Βίντι), Ντόμινικ Σομποζλάι (ΝΥ Ρεντ Μπουλς), Φίλιπ Χόλεντερ (Χόνβεντ)

      Επιθετικοί: Μπάλαζ Τζούτζακ (Αλ Ιττιχαντ Κάλμπα), Ανταμ Σαλάι (Χόφενχαϊμ), Κρίστιαν Νέμεθ (Κάνσας Σίτι), Ρόλαντ Βάργκα (Φερεντσβάρος), Νόρμπερτ Μπάλογκ (ΑΠΟΕΛ)

      ΟΥΑΛΙΑ

      Μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλοβακία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Κροατία (2-1). Χωρίς αξιόλογες φάσεις το πρώτο ημίχρονο βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Λόρενς στο 17'. Στην επανάληψη μπήκε με σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση αλλά στα πρώτα δύο λεπτά δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από τον Πέρισιτς. Προσπάθησε να αντιδράσει, ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον νεοεισελθέντα Μπρουκς στο 77' χωρίς όμως να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα.

      Δεν είναι μία ήττα η οποία θα την προβληματίσει καθώς ήρθε από έναν αξιόλογο αντίπαλο, ωστόσο σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να κάνεις το κάτι παραπάνω αν θέλεις να προκριθείς στο Euro. Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι καθώς δεν θέλει να επιτρέψει στην Ουγγαρία να ξεφύγει και άλλο στην βαθμολογία. Ακόμα και ο βαθμός θα ήταν σημαντικός.

      «Είναι σημαντικό να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι ωστόσο υπάρχουν άλλοι 15 πόντοι που μπορούμε να κερδίσουμε μετά από αυτό. Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Μπέιλ στο παιχνίδι με την Κροατία. Ανεβαίνει σταδιακά μέσα στο παιχνίδι κάτι που είναι λογικό καθώς δεν έπαιζε για έξι εβδομάδες. Ελπίζω ότι κρατάει ακόμα καλύτερη εμφάνιση για σήμερα» τόνισε ο θρύλος των Ουαλών και προπονητής τους Ράιαν Γκιγκς.

      Αγωνιστικά Νέα: Η απουσία του Ράμσεϊ υπάρχει και με αυτήν πρέπει να πορευτεί σε αυτά τα παιχνίδια ο Γκιγκς. Κανένα άλλο πρόβλημα

      Τερματοφύλακες: Γουέιν Χένεσεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ), Ανταμ Ντέιβις (Μπάρνσλεϊ)

      Αμυντικοί: Ασλεϊ Γουίλιαμς (Στόουκ), Νιλ Τέιλορ (Αστον Βίλα), Κρις Μέπχαμ (Μπόρνμουθ), Κρις Γκάντερ (Ρέντινγκ), Κόνορ Ρόμπερτς (Σουόνσι), Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Εϊθαν Αμπαντού (Τσέλσι), Τομ Λοκίερ (Μπρίστολ Ρόβερς), Τζέιμς Λόρενς (Αντερλεχτ)

      Μέσοι: Τζο Αλεν (Στόουκ), Τζόναθαν Γουίλιαμς (Τσάρλτον), Γουίλ Βολκς (Ρόδεραμ), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Μάθιου Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντάνιελ Τζέιμς (Σουόνσι)

      Επιθετικοί: Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπεν Γούντμπερν (Λίβερπουλ), Χάρι Γουίλσον (Ντέρμπι), Τομ Λόρενς (Ντέρμπι), Ραμπί Ματοντό (Σάλκε), Τζορτζ Τόμας (Σκάνθορπ), Σαμ Βόουκς (Στόουκ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ιδανικά θα ήθελε τη νίκη η Ουαλία αλλά βάσει την εικόνα των δύο ομάδων ίσως είναι ευχαριστημένη και με τον έναν βαθμό σήμερα. Σε καλύτερη κατάσταση οι Ούγγροι περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι. Το under έχει τον πρώτο λόγο αλλά θα προτιμήσω να ρισκάρω με την ισοπαλία.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        22 Ουαλία 8 14 4 2 2 10:6
        24 Ουγγαρία 8 12 4 0 4 8:11
      5ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ουαλία 8 14 4 2 2 10:6
        4 Ουγγαρία 8 12 4 0 4 8:11
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      19/11/2019
      Ουαλία
      Ουγγαρία
      2 - 0
      11/6/2019
      Ουγγαρία
      Ουαλία
      1 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες